Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
5.11.17 22:34

@simcaP Držíme palce, určitě to bude dobré. My měli pozitivního Downa 1:83 a nakonec se nepotvrdil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.11.17 09:25

Zdravím vás maminky:-) pár dní jsem na diskuzi nezavítala a teď pročítala jak se vám daří a mám radost, že dobře :* Já mám za sebou změnu gynekologa kvůli nespokojenosti…teď jsem sice nadmíru spokojená jen ta dálka k němu:-(původního doktora jsem měla skoro naproti baráku a teď dojíždím hodinu MHD přes celou Prahu, což je něco pro můj žaludek:-( ale hlavní je, že je mimčo v nejlepších rukou:-) Rodit jsem se rozhodla také v Krči jako tu píšou některé maminky, tak doufám, že bude vše v pořádku a 27.11. bych měla už znát pohlaví jupííííí :dance: (i když už od začátku tuším chlapečka:-)) Držím palce ať se vám stále tak hezky daří:-) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.17 10:05

@michelle90 zdravím :) Zrovna jsem četla aktuální recenze na Krč a chválí. Ale co se hodně kritizuje jsou sestry na sestinedeli. Prý jsou neochotny a pomlouvají matky. S kojenim nepomahaj. Naštěstí jsem v tomhle už dost aserivni a nemam problém je poslat někam. :lol: A ambulantní porod to jistí. Takže když to pak bude hrůza, jdu domu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
6.11.17 10:16

@simcaP to byl uz ten tripl test? ten prej vychazi dost casto falesne pozitivni ja treba mela s dcerou krasny vyslednky uz na 1.trimestrialnim screningu a v gennetu v praze na letne mi bylo receno ze na tripl vubec nemusim ze stejne vychazi dost casto falesne pozitivni tak se neboj urcite bude vse ok :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.11.17 11:51

@Kimber Moje ségruška má kamarádku, která v Krči rodila minulý rok a říkala přesně to samé :think:…zdravotní setra na šestinedělí se u ní divila jak to, že neví jak správně přiložit miminko a ona se musela ohradit, že je prvorodička, že vážně netuší…no tak to jsem zvědavá, ale pro mě je hlavní mít příjemný personál hlavně u toho porodu to oddělení šestinedělí snad nějak přežiju:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
6.11.17 12:00

@simcaP urcite to bude dobre, u nas se v FN neplati nic ale jinak se za to plati a me minule vratila pojistovna 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.17 13:08

@michelle90 akorát prvorodicku může to sestinedeli pěkně rozhodit. Ja zase měla u druhého porodu neuvěřitelně protivnou porodní asistentku. Žádná podpora ani pomoc, furt se tvarila děsně otráveně, arogantní chování. Docela mě to tehdy rozhodilo. Tentokrát budu mit v porodnim plánu napsáno, že odmítám její pritomnost u porodu. Tak snad je tam z z toho neklepne :pankac: Nebyt te asistentky, tak bych byla naprosto spokojena. Fakt nechápu, jak ji tam můžou zaměstnávat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.11.17 14:36

@Monalisasmile Taky jsem tam byla, to byla rychlovla, ale nic mi nenabídla :think: nojo to je o lidech. Ale nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.11.17 14:56

Ahoj děvčata dnes 15+0 TT. Na screeningu jsme dopadli dobře, jsme zdravý, a ospalý. A řekli nám že to bude nejspíš kluk :P tak uvidíme co k 20 týdnů, jak to potvrdí :srdce:

Ale co by mě zajímalo je jestli už Nakupujete sedačky a tak podobně? :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.11.17 15:28

@Katule93 ahojky, ja to asi jeste nejak neresim. Nerekla bych, ze jsem poverciva, ale driv nez po druhem screeningu (01.12.) nezacnu. Dokonce si i myslim, ze zacnu az po novem roce. Uvidime..Ja dnes 17+3 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.11.17 15:57

@Gabculkaa Neříkám že bych na to vyloženě spěchala, ale dnes za super peníze jdeme koupit sedačku do auta, tak si říkám jestli to třeba není až moc rychle. Samozdreme ji zavezeme k rodičům :andel: ale to je asi tak vše co teď koupíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
6.11.17 15:59

@Katule93 Já taky nenakupuji :-) Mám spoustu věcí po dceři, což budu muset vyfiltrovat, protože to bude kluk, ale nechávám si to taky až po novém roce. Času dost. Spíše si šetřím penízky a pak to všechno sfouknu během jednoho měsíce. Jen se občas koukám na kočárky, ale to jen orientačně, a řeším nějakou komodu na oblečky.

@Gabculkaa My budeme mít asi stejný termín :-) Já bych měla být dnes také 17+3tt :D Termín mám dle UZ 14.4. Ptala jsem se numeroložky, jelikož mě to trochu zajímá a ta mi řekla, že děti v tomto datu jsou dětmi štěstěny :D Tak snad má pravdu ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
6.11.17 16:11

@Kimber jak je to v Krči?

@Katule93 :)

Příspěvek upraven 06.03.18 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.11.17 16:18

@Monalisasmile Nám se toho totiž finančne moc sešlo, kupujeme byt, musím ho vybavit a do toho mimčo. Kočárek jsme si řekli že po novém roce, já aby postupně aby zase to nebyla až tak finanční tíha. kor teď kdyz je toho moc na placení :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.11.17 16:40

@Adjon taky jsme taková, ale jsou věci které se nesmí odmítnout. A zase to jsou starý babský rady že se nesmí kupovat, je samozdreme pravdá že kdyby se nedej bože něco stálo, bude to těžký se toho zbavovat :? Ale bohužel no. Je taková dráha doba no. Neříkám že budu mít vše nové ale chci se stoho nezvlaznit :mrgreen: a mít jen to potřebné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí