Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katule93 Já to chápu, člověk to dělá postupně. Asi jak Vánoční dárky pro jistotu nakupuji už od srpna
Ale proto říkám, že nyní šetřím to co bych jinak za nějakou výbavu utratila a tím pádem i když to budu mít najednou, budu ty finance mít
Ale pokud narazím na něco náhodou co si bude říkat o to kup mě!, tak to prostě asi koupím
![]()
@Monalisasmile to závidím, my vůbec nevíme co komu koupit nejraději bych vše odložila
taky šetříme ale teď je toho nějak moooc ![]()
@Adjon já dorazila do porodnice s kontrakcema po dvou minutách. V sesterne u porodnich sálu predala, prevlekla se, podepsala nejaké papiry a šla na sal. Tam za námi hned přišla PA a řekla, ze to se mnou musí probrat bod po bodu. Docela mě to v tu chvíli štvalo, protože kontrakce už byly strašně silné a fakt jsem si nechtěla povídat. A jestli to četla i doktorka to nevím. Teď budu mít radši sebou dulu. Každej kdo měl, tak nelitoval. A zvazuju místo porodniho plánu sepsat Dříve vyslovené přání. Ale jeste uvidim.
Doufám že nevadí… ale kdo se chystá nosit v šátku a čeká holčičku.. prodávám nádherný šátek od LoktuShe - šípkovou růženku. Byla to limitovaná edice. Už není nikde k prodeji.. Sháněla jsem ho jak blázen a teď mi doma leží dva
je to vel 5.. Kdyby někdo měl zájem, ráda přenechám ![]()
Ahoj holky tak jsem dnes měla první poradnu jsem v 12tt a našli mi vysoký tlak tak jsem hned dostala prášky. Nejraději bych celý den prospala ![]()
Ahoj, po delší době jsem vše poctivě dočetla a jsem ráda že se všem dobře daří.
Zítra me čeká po měsíci ultrazvuk a konečně bude i tatínek, tak se těším a trochu bojím, aby bylo vše ok. Holčičku nám zjistily testy, možná zítra potvrdí u utz.
Já se přiznám ze mám pro malou 3 drobnosti. Včera nám dovezl kamarád postýlku, tak je rozložená v chodbě. Postupně nakupovat budu až někdy leden/únor, ale mám kolem sebe hodně kamarádů co jim děti už odrostly, tak občas něco podědíme. Přemýšlím na vánoce o kojícím polštáři, používaly jste některá?
Jinak já mám jediný porodní plán - porodit dítě
Zbytek asi nechám na okolnostech. Rodit plánuju v Hořovicích.
@eMa321 Ahoj, já v prvním těhu kojící polštář neměla, ale nyní vážně uvažuji, že ho koupím
A to velmi rychle. Bříško sice moc nemám, ale jsem zvyklá na něm spát a už to neni zrovna příjemné. Pak mě taky hodně bolí prsa. Zvažuji, že koupím teď nějaké céčko na spaní a pak ho využiji na kojení ![]()
@eMa321 Ahoj, já o kojícím polštáři taky dost přemýšlím, už ted by se mi hodil, aktuálně usínám na boku s polštářem mezi koleny, jinak mi to není příjemný.
![]()
Do Hořovic se chystám taky, plán je porodit tam, tak jen doufám, že budou mít místo. V Praze sem se nakonec neregistrovala.. ![]()
@Monalisasmile mne se to porad posouvalo a uprimne i ted je to trosku divne - na screeningu jsem byla 13+6, ale TP mam na tom samem papire stanoveno o den drivejsi..ale ja to neresim, den sem, den tam..kazdopadne se teda budu snazit porodit toho 14.4., kdyz nam hvezdy preji ![]()
Já jsem v Hořovicích rodila před 15 lety a bylo to ok ![]()
Ohledně duly jsem hledala nějaké info na netu, ale přiznám se nevím, jakou výhodu by mi to za xx peněz prineslo. Porod asi budem zvládat, jako všechno, s partnerem ![]()
Ale zajímaly by mě i jiné zkušenosti.
@Gabculkaa Také neřeším den sem den tam
Tak uvidíme kdy to klapne
První šla o 14 dní dříve tak kdoví jak to bude teď
Hlavně ať to proběhne vklidu
Nám oběma.
@jakalm je krasny ja bych si rada satek koupila ale zatim je to na me hodne brzy, chtela bych pockat az budu opravdu vedet ze to je holcicka a po druhem screeningu, za kolik ho budes prodavat?
Jinak ja zatim nic nekupuji ale je to i tom ze mam hodne veci po dceri takze to vlasne jenom proberu a pak dokoupim co bude potreba @Monalisasmile ja kojici polstar mam a docela uz na nem spim, nemam nejak extra velke bricho ale na brichu hodne spim tak uz mi to zacina vadit hlavne me teda hodne boli ty prsa
@Peeetha no taky jsem břicho spáč
A ty prsa a o tlačící břicho už není ono
Jaký máš polštář? Nikdy jsem ho neměla, tak uvažuju jaký koupit a jaká cenová relace je ok. Koukala jsem, že se prodávají už od 500kč, ale klidně až do několika tisíc a jsou různé tvary.