Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
6.11.17 16:52

@Katule93 Já to chápu, člověk to dělá postupně. Asi jak Vánoční dárky pro jistotu nakupuji už od srpna :-D Ale proto říkám, že nyní šetřím to co bych jinak za nějakou výbavu utratila a tím pádem i když to budu mít najednou, budu ty finance mít :-D Ale pokud narazím na něco náhodou co si bude říkat o to kup mě!, tak to prostě asi koupím :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.11.17 17:08

@Monalisasmile to závidím, my vůbec nevíme co komu koupit nejraději bych vše odložila :mrgreen: taky šetříme ale teď je toho nějak moooc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.17 17:30

@Adjon já dorazila do porodnice s kontrakcema po dvou minutách. V sesterne u porodnich sálu predala, prevlekla se, podepsala nejaké papiry a šla na sal. Tam za námi hned přišla PA a řekla, ze to se mnou musí probrat bod po bodu. Docela mě to v tu chvíli štvalo, protože kontrakce už byly strašně silné a fakt jsem si nechtěla povídat. A jestli to četla i doktorka to nevím. Teď budu mít radši sebou dulu. Každej kdo měl, tak nelitoval. A zvazuju místo porodniho plánu sepsat Dříve vyslovené přání. Ale jeste uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.11.17 18:11

Doufám že nevadí… ale kdo se chystá nosit v šátku a čeká holčičku.. prodávám nádherný šátek od LoktuShe - šípkovou růženku. Byla to limitovaná edice. Už není nikde k prodeji.. Sháněla jsem ho jak blázen a teď mi doma leží dva :D je to vel 5.. Kdyby někdo měl zájem, ráda přenechám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.11.17 18:24

Ahoj holky tak jsem dnes měla první poradnu jsem v 12tt a našli mi vysoký tlak tak jsem hned dostala prášky. Nejraději bych celý den prospala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
6.11.17 18:38

Ahoj, po delší době jsem vše poctivě dočetla a jsem ráda že se všem dobře daří.
Zítra me čeká po měsíci ultrazvuk a konečně bude i tatínek, tak se těším a trochu bojím, aby bylo vše ok. Holčičku nám zjistily testy, možná zítra potvrdí u utz.
Já se přiznám ze mám pro malou 3 drobnosti. Včera nám dovezl kamarád postýlku, tak je rozložená v chodbě. Postupně nakupovat budu až někdy leden/únor, ale mám kolem sebe hodně kamarádů co jim děti už odrostly, tak občas něco podědíme. Přemýšlím na vánoce o kojícím polštáři, používaly jste některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
6.11.17 18:42

Jinak já mám jediný porodní plán - porodit dítě :D Zbytek asi nechám na okolnostech. Rodit plánuju v Hořovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
6.11.17 18:47

@eMa321 Ahoj, já v prvním těhu kojící polštář neměla, ale nyní vážně uvažuji, že ho koupím :lol: A to velmi rychle. Bříško sice moc nemám, ale jsem zvyklá na něm spát a už to neni zrovna příjemné. Pak mě taky hodně bolí prsa. Zvažuji, že koupím teď nějaké céčko na spaní a pak ho využiji na kojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
6.11.17 19:09

@eMa321 Ahoj, já o kojícím polštáři taky dost přemýšlím, už ted by se mi hodil, aktuálně usínám na boku s polštářem mezi koleny, jinak mi to není příjemný. :lol: :lol:
Do Hořovic se chystám taky, plán je porodit tam, tak jen doufám, že budou mít místo. V Praze sem se nakonec neregistrovala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.11.17 19:44

@Monalisasmile mne se to porad posouvalo a uprimne i ted je to trosku divne - na screeningu jsem byla 13+6, ale TP mam na tom samem papire stanoveno o den drivejsi..ale ja to neresim, den sem, den tam..kazdopadne se teda budu snazit porodit toho 14.4., kdyz nam hvezdy preji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
6.11.17 19:53

Já jsem v Hořovicích rodila před 15 lety a bylo to ok :palec:
Ohledně duly jsem hledala nějaké info na netu, ale přiznám se nevím, jakou výhodu by mi to za xx peněz prineslo. Porod asi budem zvládat, jako všechno, s partnerem ;)
Ale zajímaly by mě i jiné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
6.11.17 20:13

@Gabculkaa Také neřeším den sem den tam :-D Tak uvidíme kdy to klapne ;-) První šla o 14 dní dříve tak kdoví jak to bude teď :nevim: :oops: Hlavně ať to proběhne vklidu :palec: Nám oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.11.17 06:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
7.11.17 09:32

@jakalm je krasny ja bych si rada satek koupila ale zatim je to na me hodne brzy, chtela bych pockat az budu opravdu vedet ze to je holcicka a po druhem screeningu, za kolik ho budes prodavat?
Jinak ja zatim nic nekupuji ale je to i tom ze mam hodne veci po dceri takze to vlasne jenom proberu a pak dokoupim co bude potreba @Monalisasmile ja kojici polstar mam a docela uz na nem spim, nemam nejak extra velke bricho ale na brichu hodne spim tak uz mi to zacina vadit hlavne me teda hodne boli ty prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.11.17 10:11

@Peeetha no taky jsem břicho spáč :-) A ty prsa a o tlačící břicho už není ono :-D Jaký máš polštář? Nikdy jsem ho neměla, tak uvažuju jaký koupit a jaká cenová relace je ok. Koukala jsem, že se prodávají už od 500kč, ale klidně až do několika tisíc a jsou různé tvary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí