Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Annanasova u nas se nemusi registrovat dopredu tak je to v pohode
@Monalisasmile super zpravy
holky berete nektera zelezo?
Holky tak i ja se konecne dockala po ctyrech mesici navstevy doktora a vcera jsme byli na ultrazvuku podle nej je vse v poradku a prej to bude kluk a ja furt myslela ze holka i si to porad myslim jeste mi vzali krev na vrozeny vady ale prej je to jen rutina je tu nejaka ktery z krve rekli co to bude nebo to nedelaj
@Peeetha Jj, děkuji
Jinak já železo beru, byla jsem i v mládí chudokrevná a teď se mi to zase rozjelo, což je v těhu obvyklé
Beru i magnosolv, jelikož mě děsně pne břicho.
@Kikulinka83 z běžných odběrů na VV to ani nezjistí. Mě to zjistili z odběru klků, který jsem musela podstoupit
A pak se dělají ty speciální testy z krve, kde se dělá rozbor DNA, ale to je placené a určitě by ti řekli pak pohlaví 100%.
Podle čeho jsis myslela, že to bude holka? ![]()
@Monalisasmile nevim od zacatku tehotenstvi mam vnitrni pocit ze to bude holka a zatim me nikdy moje intuice nezklamala az vcera na ultrazvuku no uvidime za mesic to jfem znova tak treba reknou ze je to ta holcicka
Zdravim ![]()
tak utz mame za sebou a je to v poradku. doktorka rikala ze ty hodnoty vychazi zvysene kdyz se objevi v tehotenstvi nejake krvaceni, a me prasknul ten hematom, tak to bylo nejspis tim. a jinak cekame holcicku
![]()
ja chodim do Tabora k doktorovi, a ten screening je ze on mi udela odbery a na velky utz jedu do cb (centrum lekarske genetiky) a pritel rikal ze sme neco platili minule, ja si to teda vubec nevybavuju
tak uvidim. za tri tydny tam jedu znova v tom 21tt na utz. ted to bylo jen kvuli tem testum.
@eMa321 mám to asi stejně jak psala Kimber.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 16:14
@Annanasova viděla jsi dokument Pět zrození? Já bych po jeho shlédnutí do takové porodnice rodit nešla, i když vše je samozřejmě o lidech a záleží na koho narazíš.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 16:14
Ahoj děvčátka, po špatných zkušenostech se k vám přidávám, až teď. TP mám dle UZ 1.4. a čekáme chlapečka, takže nastávající tatínek je v sedmém nebi
Zatím chodím do práce a chtěla bych i nadále, protože je to momentálně můj jediný pohyb… i tak když sedím, tak cítím a slyším, jak mi roste zadek
Přeji všem zdravé miminka ![]()
Tak uz i my mame po screeningu zatim vse v poradku a vypada to ze cekame druhou holcicku
@Monalisasmile a jake zelezo beres? Ja beru Ferro ale rano mi vzdy prozene asi je to normalni tak me jenom zajima jak to maji ostatni, @Kikulinka83 me pohlavi zjistily take z klku ale jinak si myslim, ze to nezjisti @mikysek1990 super gratuluji @Callie gratuluji
![]()
@Callie Vitej!!
ja mam TP cca 13.4., 1.12. by nam uz konecne mohli rict, co to bude a do prace taky chodim a celkove se nejak moc nesetrim. Vcera jsem zvladla i okna, juch ![]()
Ahoj holky. Sleduju vas ![]()
Zitra UL v 17tt tak jsem zvedava. Prcka uz nekdy citim. Za 14dni velky UL na genetice v OL. Zacinam premyslet jak to porovnat v loznici a kam dat pak 3letaka. Jak to mate vy?
@Peeetha Mám taky Ferro-Folgama. Dr. říkala, že mě to trochu zacpe, ale vůbec se tak nestalo. Já si, ale myslím, že mě prohání magnesium. ![]()
Všem co mají po testech a vše v pořádku také gratuluji
![]()
@STEVIANKA máte 3 leťáka zatím v ložnici?
No dcera má svůj pokoj, ale už je to školačka. A ona vlastně nikdy s námi nebyla v ložnici, byla od narození ve svém
U malého furt zvažuju, zda dám postýlku do ložnice nebo hned ke dveřím ložnice do obýváku. K malé jít nemůže, jelikož ta by do školy pak nebyla vyspaná a chci aby se vyspal i manžel do práce ![]()