Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky u mne teda zabral ten sex
a masáž bradavek. Za chvíli to budete mít taky za sebou.
A první dceru mám narozenou 8.5. Za chvíli má narozeniny. ![]()
@Ell-Ell
oni už před porodem odpocivaji. Ale kdybys necítila dlouho pohyby, je lepší jet na kontrolu.Taky sem byla 2.krát. Raci plasit nez jet pozdě. ![]()
Holky, myslím ze vím k čemu slouží kočárek. Rozhodne ne pro mimi
z autosedackou a postýlku je to to stejne. Když je tam jeden, musí tam jít i druhej ![]()
Zdálo se mi, ze sem někde v baru a přišel chlapek, ze nemá peníze. Jestli to za nej nezaplatim 8200,– ze mi hned přede mnou pošle 10 000,– na účet a ze mi dá podepsat smlouvu. Tak já ze Jo. A pak přišlo u baru na placeni a barman říká 1000,– euro a já říkám ze ne. Jen 8200,– a na to přišla ženská ze je pravnicka klienta a ze on má napsáno ve smlouvě ze za nej zatáhnout útratu, ale ne v jaké výši!!! A ze on mi zaplatí obratem 10 000,– ze je můj problém, ze sem si smlouvu špatně přečetla
probudila jsem se celá spocena, kde ty peníze sezenu
![]()
@Veronika.Berta já mám termín až 18.5. Kromě par poslicku, celkem nic. Mám hodně aktivní mininko ![]()
@j-p Ja vim no, ale ten strach a nejistota byli silnejsi. Kdyby nezabraly ani ty schody tak bych uz frcela ![]()
@Ell-Ell
moc dobře to znám. A už sem se opravdu modlila ať se narodí. On taky uměl odpočívat a ani se nehnout, ze sem se opravdu bála. Manzel mne utěšoval ale moc mu to nešlo.
Ja cekam na postu. Konecne mi prijde set do postylky
Ale z ceho jsem zmatena, ze pisou prvni prani pouze rucne - jemne propirat prsty. Druhe prani uz normal v pracce na 30°-40°. Tak si rikam, to mam jako prat vsechno ve vane? Myslela jsem, ze to hodim do pracky na rucni prani, ale bojim se aby se to nejak nezkroutilo ![]()
Příspěvek upraven 30.04.18 v 09:37
@j-p Jo to me taky, ze je vse v poradku a jen spi. Ale kdyz jsem tu delala s brichem psi kusy a nic, tak jsem tomu moc neverila ![]()
@Ell-Ell ja se ti nedivim, me se to take stalo 2× byla jsem vydesena je to strasny, hlavne ze je vse v poradku
@Hancue myslis ze to prijde driv?
Jinak porad premyslim zdali si objednat hnizdecko mate holky? Nebo nebudete kupovat? @j-p tak ten sex asi budeme muset prubnout
ted se mi do toho uz ale moc nechce to radeji zkusim behat schody ![]()
@Peeetha Presne. Ja objednala cely set, povleceni, polstarkovy mantinel, hnizdecko a zavinovacku. Snad budem spokojeni ![]()
Taky se mi do toho sexu moc nechce, obcas to boli, jsem z toho spis takova znechucena. Ty schody jsou ale o infarkt, nebo teda aspon u me, myslela jsem ze vyplivnu plice
![]()
@Peeetha
tak pro mne byl teda lepší ten sex a hlavně tam jde o to sperma
všechno musí dovnitř. A pak ležet ať to hned nevytece.
Já už do schodů nemohla vylézt z tím obrovským břichem. ![]()
@j-p ja vim ze tam jde o to sperma no @Ell-Ell jj mas pravdu, ja jsem z toho sexu take takova uz znechucena citim se jako vorvan a zrovna sexy si nepripadnu
je mi to spis trochu proti srsti
no mozna jeste na nejake hnizdecko mrknu
@Peeetha Asi tak, jsem rada, ze se prevalim z boku na bok. A moje chut na sex taky nic moc ![]()
@Peeetha já mám taky hnizdecko
@Ell-Ell to mě sex nevadí
já bych to normal na 30 dala do pračky… momentálně jsem na přehradě s brachama… byli jsme na hodku v aquači plavat a pak do kfc pro jídlo a snědli jsme si ho na trávě.
už pojedeme. Dělají bordel a naschvali no
co děláte vy???
@Hancue Si prijdu oproti vam vsem jak povalec. Ale ja nemam silu vubec nekam chodit
No nakonec jsem to dala do pracky jen na machani a ted to susim, mam pod susakem stare osusky. Ale to hnizdo se bojim dat do pracky
Kolik je brachum? Ja mam taky jednoho takoveho lumpa, bude mu ted v kvetnu 12 ![]()
@Ell-Ell hele je nás celkem 5.
Segra letos 29 a má ročního kluka, pak je Bracha 26 letos, já 24 a tihle dva budou mít 13 a 15
strašně to letiiiii
hele dělej co je ti prijemne
má té nějakou akci na čarodějnice?? My hned za barakem v parku. Poslech hudby, opekani špekáčků a nějaké soutěže pro děti. Tak půjdeme udělat jeden špekáček a jedno pivo si dáme a půjdeme domu. ![]()