Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Margit. Tomanova píše:
Holky co vám pomáhá na nevolnost? Teď jsem zkusila piškoty a vůbec mi to nejede
Já ti neporadím. Kdyby mě sem tam nebolelo v podbřišku a necítila se jak v šestém měcíci jak jsem nafouklá tak ani nevím, že jsem těhotná ![]()
@eM00 píše:
Držím pěsti všem co jdou dnes na UTZtěším se na fotečky
![]()
děkuji určitě přidám fotečku snad bude všechno jak má byt ![]()
@Martík97 jo tak to presne vím o čem mluvíš mám to také tak. Obcas dobrý a najednou šup a je mi špatně. Me dnes také ráno nic noc a teď je to lepší no uvidíme večer. No večer vždy pak přemýšlím co jsem za celi den jedla ![]()
Holky, je taaaam a i ❤️ Vsem moc dekuji za podporu. Za 14 dni se domluvime na screening
@Martík97 píše:
Holky, je taaaam a i ❤️ Vsem moc dekuji za podporu. Za 14 dni se domluvime na screening
Moooc gratulujuuu
![]()
Doufám, že na tom budu dneska stejně ![]()
Holky, tak mě je taky pořád zle, žaludek na vodě. Jakoby zle z hladu, přitom do sebe pořád něco cpu. Teď jsem si pořídila i suchary, piškoty… s takovouhle budu za chvilku jako váleček
Zatím jsem nezvracela ani jednou. Nevolnosti jsou celodenní
Jsem dnes 8+2 (takže 9tt). Přivítám jakékoliv rady, co s tím ![]()
@Tvigy zkoušela si studený? Zmrzlinu, hodně ledové pití? Colu po douskach? Lízátka zázvorové?
Upřímně nepomůže nic pořádně, ale to studený mi malililickato uleviloe aspoň po dobu co jsem zmrzlinu jedla třeba, jinak já na nic nepřišla
Ahoj holky,
Já už mám taky po kontrole, ale nevím, no.
Doktor viděl žloutkový váček, což říkal, že odpovídá 6tt, já jsem 6+1, tak to je prý v pořádku.
No ale mám tam velkou cystu, prý je to od žlutého tělíska. Jestli prý praskne, než se začne plod vyživovat placentou, což bude 10-12tt, tak je to špatné a graviditu to může odplavit. ![]()
Kontrola za 14 dní, klidový režim, žádné skoky, běh, sex..Takže doufám. ![]()
Setkala jste se s tím některá?
Příspěvek upraven 29.09.20 v 11:37
Ahoj holky tak jedu z UTZ, páč jsem o víkendu malinko hnědě špinila
Tak jsme dneska volala do CARU, páč včera byl svátek a tak říkali ať přijedu.
No a všechno je pořádku
prý se to může stát, Ale hlavní je žeje vše OK
Krásně jsme id minulé týdny povyrostli: má 13mm podle UTZ 7+4 podle ms 7+1
Srdíčko bije. A už budu chodit jen ke své doktorce ![]()