Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, taky boli nekoho zada?
@V.Kristyna no ona vetsina uz videla zarodek a ja zatim na 5+3 mela prazdny ges. vacek. Modlim se alespon za ten zarodek, aby tam byl ![]()
Me zada boli v krizi. Ale mam to z lezeni a odpocivani. Mela jsem to i driv. Kdyz moc lezim, tak me zada boli.
Takze u me klasika..
Drzim pesti, dej v to utery vedet!
@V.Kristyna no me boli jako nad zadkem. Nevim jak to popsat. Popravde mam z te kontroly strasny strach.
@Martík97 píše:
@V.Kristyna tak ja sejeste nepocitam, ale uz bymel byt videt alespon zarodek.
![]()
![]()
Kolikaty tt budes v utery?
@Martík97 píše:
Holky, taky boli nekoho zada?
@V.Kristyna no ona vetsina uz videla zarodek a ja zatim na 5+3 mela prazdny ges. vacek. Modlim se alespon za ten zarodek, aby tam byl
Uz bude
uvidis ![]()
Holky, ja slysim srdicko uz od 8+2. S gelem jsem ho nemohla najit, ale kdyz pouziju olejicek (napr. bioil), tak ho krasne slysim. To jen tip pro ty, co uz to take zkouseji.
Já hledala furt hrozně vysoko oproti realitě. By mě nenapadlo, že je u te kosti. Hledala jsem na hraně ochlupení ![]()
@Martík97 mám křížové bolesti, ale teď už to trošku polevilo. Možná to mám ale také z ležení, páč jak mi je zle ležím celý den.
Holky, kdy jdete na první screening?? Já mám termín porodu kolem 11.5.2021, na první prohlídce jsem byla 21.9., na odběry krve jdu 15.10. a termín screeningu zatím nevím… A ještě prosím dotaz, jestli nevíte, jak dlouho se čeká na výsledky screeningu?
Jsem dnes 8+0. Děkuji
Příspěvek upraven 27.09.20 v 14:22
Hojte ženy, mě je od včera po každém jídle hrozně zle, mám v břichu mega balvan. Včera v práci mě to furt tahalo na blití
… ale nebliju, je to hroznej pocit. Tak si říkám, že mimísek se asi luxusně zabydluje a pěkně roste.
A co se týká kontroly, tak jdu až 9.10., tak snad už mě řekne víc. Měla bych být dle MS 7+4tt, ale mimísek je prý 5+4tt.
, zatím jinak nevím nic ohledně krve, UZ a tak
@Tvigy Ahoj, já má taky termín 11.5. Dnes jsem ale 7+5, to je divný, neměly bychom být stejně?
Velký screening mám naplánovaný na 22.10.
@Tvigy Já jdu na screening 20.10. Termín podle MS 1.5. podle doktorky je mimi o 3 dny větší… no uvidím co řeknou tam. Ještě jdu i ke své 5.10. tak budu mít možnost teď mimi vidět skoro co 14 dní ![]()