Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martík97 ja brala utrogestan 2 rano a 2 vecer kvuli spineni. A doktor rikal, ze po dobrani krabicky jiz neni treba brat. Brala jsem ho jen tyden. Me lekar rekl, ze v mem pripade by to bylo jen placebo, ze se to obecne predepisuje, ale ze pokud neni hematom a zakrvacela jsem slabe jen jednou a vse se jevi ok, tak neni nutne do sebe zbytecne cpat leky. Ja take nejsem moc zastance leku, kdyz to neni vylozene na miste. A jakou mas vlastne davku utrogestanu? Jeste se to pry doporucuje po ivf ale to taky neni muj pripad.
@2468 vyzkousim tu zmrzlinu. Je pravda, ze kdyz mi byvalo v aute zle, tak mi manzel vzdy kupoval zmrzlinu. Tak to zkusim i na tyto nevolnosti.
Ja beru taky utrogestan 1-0-1. Jsem po sp a ted 5+3. Trochu jsem spinila tak jsem si ho nechala pro klid v dusi predepsat.
Já beru gynprodyl je to něco jako utrogestan akorát prášek polikam.Ale my máme po ivf
Jsem po IVF takže zavadim taky utrogestan 2-2-2 ![]()
Jinak už asi vím proč ten divný občasný tlak v hlavě
já jsem nedávno vysadila antidepresiva, Tak to bude asi z toho. Snad se to brzy zklidní ![]()
A jak se dneska cítíte tehulky??? ![]()
@haha_ja beru 1-0-1 spis kvuli udrzeni. Ja mela vzdycky kratkou druhou fazi, tak by mimi nemelo sanci. Jinak taky nejsem zastance leku, na ten utrogestan se v ut zeptam doktorky
@eM00 dneska jsem sikene unavena, porad bych spala a do toho me picha v podbrisku a poboliva hlava. Tak to muzes mit z vysazeni AD, dej tomu cas..
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat hlavně holek, které jsou po IVF do kdy vám předepsali utrogestan?
Tak jsem se pekne prospala po obede a dalo mi zabrat vstat a jit si alespon umyt hlavu a spala bych dal…navic me boli hlava. Co vy dneska? ![]()
@Martík97 Hlavu už bych si taky mohla umýt no
U mě dneska dobrý
Ráno mi bylo krapet nevolno, ale pak už dobrý, tak jsem si uvařila vývar, páč na nic jiného nebyla chuť a ten divný tlak v hlavě už taky není tak častý
kdy mas dalsi utz? Já 5.10 naposledy v CARU a pak už budu chodit jen ke své doktorce ![]()
@eM00 Ja jdu v utery a snad uz tam bude neco videt. Mam z toho strach. Ja ted taky lepsi, ale jak se znam tak zase v osm vytuhnu u tv. ![]()
Holky, já včera totální katastrofa, zle celý den, únava, neschopnost cokoliv dělat a dneska otočka o 10000%, je mi dobře, plná síly, šúruju celý den barák
Jako mazec, jak se to dokáže ze dne na den proměnit!!
Jsem těhotná poprvé, takže docela čučím ![]()
Jeee a já musím sdílet radost. mě dneska přišel angelsound z Alzy. Říkají že srdce je slyšet kolem 13tt, ale já našla už dnes. Napřed jsem nemohla najít, tak jsme to uklidila a pak jsem to chtěla ukázat příteli a našla jsem na první přiložení. Je boží jak to srdíčko tluče tak šíleně rychle… No tak jsem nás doma všechny dojala a aspoň něco pozitivního po šílených nevolnostech celý den…
Ahojte, ja dnes dopolko pohoda, po obede-bramboraky, na ktery jsem mela silenou chut, se mi udelalo zle
Takze jsem asi do 16 hodin spala. Vubec jsem nemela chut jist. Ted aspon chleba se syrem. Bramboraky uz nechci dlouho videt
Ja nevim, vsechny tu pisete, jak jdete na kontroly.. ja byla poprve 6+0 a dalsi az 11+0-coz bude 14.10. Ja chci vedet, jestli je vse ooookkkk. ![]()