TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
26.9.20 11:11

@eM00 chudaku,to bude asi opravdu od te patere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.9.20 11:15

@Martík97 ja brala utrogestan 2 rano a 2 vecer kvuli spineni. A doktor rikal, ze po dobrani krabicky jiz neni treba brat. Brala jsem ho jen tyden. Me lekar rekl, ze v mem pripade by to bylo jen placebo, ze se to obecne predepisuje, ale ze pokud neni hematom a zakrvacela jsem slabe jen jednou a vse se jevi ok, tak neni nutne do sebe zbytecne cpat leky. Ja take nejsem moc zastance leku, kdyz to neni vylozene na miste. A jakou mas vlastne davku utrogestanu? Jeste se to pry doporucuje po ivf ale to taky neni muj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.9.20 11:17

@2468 vyzkousim tu zmrzlinu. Je pravda, ze kdyz mi byvalo v aute zle, tak mi manzel vzdy kupoval zmrzlinu. Tak to zkusim i na tyto nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.9.20 11:44

Ja beru taky utrogestan 1-0-1. Jsem po sp a ted 5+3. Trochu jsem spinila tak jsem si ho nechala pro klid v dusi predepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
26.9.20 11:47

Já beru gynprodyl je to něco jako utrogestan akorát prášek polikam.Ale my máme po ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
26.9.20 11:57

Jsem po IVF takže zavadim taky utrogestan 2-2-2 :)
Jinak už asi vím proč ten divný občasný tlak v hlavě :lol: já jsem nedávno vysadila antidepresiva, Tak to bude asi z toho. Snad se to brzy zklidní :)
A jak se dneska cítíte tehulky??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.9.20 12:08

@haha_ja beru 1-0-1 spis kvuli udrzeni. Ja mela vzdycky kratkou druhou fazi, tak by mimi nemelo sanci. Jinak taky nejsem zastance leku, na ten utrogestan se v ut zeptam doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.9.20 12:10

@eM00 dneska jsem sikene unavena, porad bych spala a do toho me picha v podbrisku a poboliva hlava. Tak to muzes mit z vysazeni AD, dej tomu cas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.20 12:42

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat hlavně holek, které jsou po IVF do kdy vám předepsali utrogestan?

• Citovat
  • Upravit
4533
26.9.20 15:16

Tak jsem se pekne prospala po obede a dalo mi zabrat vstat a jit si alespon umyt hlavu a spala bych dal…navic me boli hlava. Co vy dneska? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
26.9.20 18:00

@Martík97 Hlavu už bych si taky mohla umýt no :lol: U mě dneska dobrý :) Ráno mi bylo krapet nevolno, ale pak už dobrý, tak jsem si uvařila vývar, páč na nic jiného nebyla chuť a ten divný tlak v hlavě už taky není tak častý :) kdy mas dalsi utz? Já 5.10 naposledy v CARU a pak už budu chodit jen ke své doktorce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.9.20 18:35

@eM00 Ja jdu v utery a snad uz tam bude neco videt. Mam z toho strach. Ja ted taky lepsi, ale jak se znam tak zase v osm vytuhnu u tv. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.9.20 18:50

Holky, já včera totální katastrofa, zle celý den, únava, neschopnost cokoliv dělat a dneska otočka o 10000%, je mi dobře, plná síly, šúruju celý den barák :lol: Jako mazec, jak se to dokáže ze dne na den proměnit!! 8o 8o Jsem těhotná poprvé, takže docela čučím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
26.9.20 20:29

Jeee a já musím sdílet radost. mě dneska přišel angelsound z Alzy. Říkají že srdce je slyšet kolem 13tt, ale já našla už dnes. Napřed jsem nemohla najít, tak jsme to uklidila a pak jsem to chtěla ukázat příteli a našla jsem na první přiložení. Je boží jak to srdíčko tluče tak šíleně rychle… No tak jsem nás doma všechny dojala a aspoň něco pozitivního po šílených nevolnostech celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.9.20 20:40

Ahojte, ja dnes dopolko pohoda, po obede-bramboraky, na ktery jsem mela silenou chut, se mi udelalo zle :P Takze jsem asi do 16 hodin spala. Vubec jsem nemela chut jist. Ted aspon chleba se syrem. Bramboraky uz nechci dlouho videt :zed: Ja nevim, vsechny tu pisete, jak jdete na kontroly.. ja byla poprve 6+0 a dalsi az 11+0-coz bude 14.10. Ja chci vedet, jestli je vse ooookkkk. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí