TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
25.9.20 20:36
@JanickaJa píše:
Holky máte nějaký stranky kde koupit nějaké pěkné těhotenske pyžamo s dlouhým rukávem a nohavicemi? Na lidlu a ani bomprix jsme kor nic nenašla. Jo a děkuju za inspiraci na těhotenskě čas je dobrý ;) dnes jel můj táta do města tak jsem ho zaukolovala.Dala jsem si tam trochu medu a moc jsme si pochutnala.

Treba tady maji hezky:
https://www.styls.cz/…enska-pyzama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
25.9.20 20:40

Holky, tak teď si nejsem jista, aby nebylo něco špatně u mě. čekame třetí, ale zas je fakt, ze břišní svalstvo mam zpevněné :nevim: :think:
Jinak na spaní jsem nakoupila, opět v lidlu :lol:,overal letní pyžama, o číslo větší, ale jsou pekne volne a hlavne příjemný a pružný materiál. Už se doma, kvůli mě večer na chvilku přitápí. Všichni moji kluci spi v trenkach a tilku, odkopani, a já zabalená v péřovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.9.20 20:45
@V.Kristyna píše:
@NeonN a v jakym jsi tydnu?

Dnes bych měla být 8+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.9.20 20:53
@Lemur84 píše:
Ty jo, super…Kamatadka ma taky pet :mrgreen: A jak je mas od sebe… :)

Ti starší mají 8, skoro 7 a 5. Mladší má 14m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.9.20 20:55
@Onisek píše:
Holky, tak teď si nejsem jista, aby nebylo něco špatně u mě. čekame třetí, ale zas je fakt, ze břišní svalstvo mam zpevněné :nevim: :think:
Jinak na spaní jsem nakoupila, opět v lidlu :lol:,overal letní pyžama, o číslo větší, ale jsou pekne volne a hlavne příjemný a pružný materiál. Už se doma, kvůli mě večer na chvilku přitápí. Všichni moji kluci spi v trenkach a tilku, odkopani, a já zabalená v péřovce :lol:

Vidíš, já normálně mám taky pevný břicho, cvičím, sportuju a jak otěhotním, tak max týden po pozitivním testu se mi vyvalí břicho ven, všechno povolí :roll: :mrgreen: jinak já spím jen v kalhotkách, nesnáším na sobě v noci něco mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.9.20 20:58

Holky, tak já dneska 7+5 a začalo mi být brutálně zle… Nezvracím, ale celodenní nevolnost :,( :? Pocit jakoby po opici… A trvá to celý den!! Ne jenom ráno :roll: :,( :,( :,( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.9.20 21:06

@Onisek to jsme na tom podobne. Taky kvuli me topime a ja jsem porad jak kostka ledu🤣 @NeonN tak ja mam naopak bricho povolene. Mam sice 51kg, ale to bricho proste mam. Uvazovala jsem i o plastice do budoucna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.9.20 21:08

@Lemur84 obleceni mam tajy, ale tonjsem mela o 10kg vic tak nevim jak mi bude. Zatim nevim jestli je vse v poradku tak ho ani nehledam. Snad v utery budu vedet vic :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
25.9.20 21:09
@NeonN píše:
Vidíš, já normálně mám taky pevný břicho, cvičím, sportuju a jak otěhotním, tak max týden po pozitivním testu se mi vyvalí břicho ven, všechno povolí :roll: :mrgreen: jinak já spím jen v kalhotkách, nesnáším na sobě v noci něco mít :lol:

No já u prvního kluka pupek az po 20tt, u druhého jsem mela stejne velký ale uz v 10 tt a teď furt nic :think: ale paradoxně predchozi tehu byla dle utz mladší o vic jak tyden a teď vse přesně odpovídá :lol:
Jen si nepamatuji, kdy jsem si začala tykat se zachodem.ta vzpomínka by se mi teď hodila :lol: @Tvigy ty jo.si dali nevolnosti na čas, ze. Jsem zvědavá, jak to bude u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
25.9.20 21:09
@NeonN píše:
Ti starší mají 8, skoro 7 a 5. Mladší má 14m :mrgreen:

Ty tri jsou blizko sebe my mame ty starsi od sebe 21mesicu a super…A nejmladsimu je 15mesicu…Tak mame ty miminecka podobne stare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.9.20 21:10

Holky také jsme už dnes k večeři pritopili je to příjemnější taky hlavně kvůli mě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.9.20 21:11

@Tvigy mě taky občas během dne začne být blbě už párkrát mě pomohlo něco sladkého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
25.9.20 21:13

@Martík97 hold typ postavy, s tím bývá problém. ja jsem po dětech pracne sundala 30kg tuku, našla si koníčka a az pak se rozhodla, že vlastně chci ještě jedno dítě :lol: jinak bricho mam hnusný, zůstala vytahana kůže, skaredy série, takže po porodu půjdu na plastiku rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
25.9.20 21:13

@Tvigy ty jo, na to se fakt netesim… 8o
A to na zacatku rijna jedem na dovcu, cesta dve hodiny autem…uz ted se bojim te cesty… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
25.9.20 21:15

@JanickaJa neco sladkeho…to je snad jediny na co mam chut, jinak se do jidla musim nutit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí