Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@V.Kristyna tak ja jdu ted v utery a zatim byl jen gestacni vacek tak se modlim, aby tam byl uz videt plod. Mam moc velky strach…
@2468 jeee a kde se to da koupit??? To slysim poprvé 😲
A v kolikatym jsi tydnu? A kdy jsi byla u dr? Drzim moc pesti!
![]()
@V.Kristyna Ono je to v podstatě jedno, jak často ty kontroly jsou, protože se klidně může cokoliv pokazit chvíli po kontrole, na které bylo všechno v pořádku. Stejně by se to v tomto stádiu nijak neřešilo, takže se nedá nic zkazit. Já jsem na kontrole ještě nebyla a pokud se budu cítit ok, ještě dlouho nepůjdu a stejně věřím, že je vše ok. Užívej si, že máš klídek a nemusíš lítat po doktorech. V 11.tt už uvidíš pěkné miminko, ne jen fazolku
![]()
Dekuji za uklidneni
ja vim, kontroly to nijak neovlivni. Ja uz to mimi chci mit, dopeceny' a u sebe
Asi jako vsechny tady ![]()
@V.Kristyna Byla jsem minuly tyden na cca 5+3,ale asi bylo jeste brzy.
@V.Kristyna píše:
A kdy mas termin porodu? No ja jdu jeste v 11 tydnu..to jeste muzou zmenit.. dle ms bych byla uz dal, ale pozdejsi ovu. Uz jsi byla u dr?
Jojo, dle MS bych byla o tyden vic, ale mam pozdejsi ovu asi. TP podle ultrazvuku se mi posunul na 4.5.
@V.Kristyna tak ja se
jeste nepocitam, ale uz bymel byt videt alespon zarodek.
![]()
@Martík97 mají to na alze, ale seženeš i na bazosi apod, použity, nestojí to aspoň tolik. Já byla nedockava, tak jsem koupila nové. Je to hezký si občas poslechnout srdíčko, hlavně to člověka i uklidní, že je všechno v pořádku a srdicko stále tluče, ale jak jsem psala mělo by to fungovat od 13tt já jsem 10tt, ale četla jsem tady, že někdo našel i dřív..
Já jdu až 21.10
a půjdu po 5 týdnech a neco
. Koukám, že ty taky. Je celkem doba, ale jak tu někdo psal, podelat se to může hodinu po kontrole. V pořádku všechno určitě je a bude, musíme v to věřit.
@V.Kristyna, mám to s těmi kontrolami úplně stejně, jen o den dříve
Jsem teď po dvou potratech, takže to vnímám jako velmi reálnou variantu nebo jak to napsat…ale vím, že se to ovlivnit nedá, už vím jistě, že to prostě dopadne tak jak má, dobře…
@Martík97 píše:
@V.Kristyna tak ja sejeste nepocitam, ale uz bymel byt videt alespon zarodek.
![]()
![]()
Ja videla
6+0. Takze verim, ze ty ho taky uvidis a mile te to prekvapi ![]()
@eryby o potratu se nebavme. Ano, je to taky varianta, ale ze statistiky vyplyva, ze vsichni co si prosli srackama, tak je velmi nizka pravdepodobnost, ze si projdou dalsima. ![]()
@2468 musime vydrzet. Ja to mam 14.10. A pak 26.10. Screening..to uz takova doba neni.