Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak ráno mi nebylo zrovna nejlíp a teď klepu kosu v práci. Mám pocit, že mi zamrzá celé tělo. ![]()
@Martík97 já vůbec obdivuji jen to že se člověk s nevolnosti dobelhá do práce a trpí tam
… Jsem šťastná za neschopenku.
@2468 děkuju
můžu se zeptat v jakém týdnu jsi ty? mě začíná být špatně, žaludek na vodě
jinak klasické příznaky bolení prsou a bolest v podbřišku mám už od začátku. Snad nezačnu i
příští týden ve středu jdu na kontrolu a to už by mělo být srdíčko, tak začínám být nervózní
@2468 no však uvidím jak dlouho mi to vydrží. Moje předsevzetí je vydržet alespoň do Vánoc, ale kdoví co bude…
@Margit. Tomanova vítej ![]()
@Martík97 mě je také často večer hůř. A také jsem včera a zvracela.
@JanickaJa no mě bylo dneska pšatně i ráno, teď už je to trošku lepší. Mám ale pocit, že se to u mě mění po minutách. Chvilku je to ok a najednou mi je blbě. Ve střevech mě pořád bublá…
Ahojky Holky jestli můžu ráda se přidám. Já podle kalkulačky bych měla byt 6+5 a termín 20.9.2021. Na gyndě jsem ještě nebyla jdu tam dneska tak mě objednali, ale mám dost strach jestli bude všechno dobré. Moc bych si to přála. Štěstí se na mě moc nesmálo. Tak bych zato byla šťastná. ![]()
@test ano tak to jsme na tom skoro stejně
a taky jdz dneska na kontrolu a moc doufam, ze už se fazolka ukáže
@Martík97 píše:
@test ano tak to jsme na tom skoro stejněa taky jdz dneska na kontrolu a moc doufam, ze už se fazolka ukáže
A ty jsi podle kalkulačky kolik?
Tak to si můžeme dneska písnout jak jsme dopadli ![]()
Holky co vám pomáhá na nevolnost? Teď jsem zkusila piškoty a vůbec mi to nejede ![]()