Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky dnes jsem objevila a hned koupila ale ještě jsem nevyzkoušela. Sunar gravimilk delaj víc příchutí tak jsem na to zvědavá. Mela jste už některá?
@Lemur84 jenze ja minuly tyden nevidela ani zarodek. A dneska me boli bricho a zada jako bych to mela dostat. Snad je vsev poradku.
@Martík97 píše:
@Lemur84 jenze ja minuly tyden nevidela ani zarodek. A dneska me boli bricho a zada jako bych to mela dostat. Snad je vsev poradku.
Tak uvidis, snad bude vse ok…Me v minulem tehotenstvi taky porad bolelo bricho, zada noha jako na ms, ale predtim kdyz se nepovadlo taky
Vcera kdyz jsem se zvedla tak me tak pichlo v podbrisku, ze jsem nemohla jit. Musela jsem si sednout. Jinak to ze nebilo skoro nic videt, ono za par dni zas muze byt videt vse…
@Lemur84 takhle mi občas píchne když si psiknu. Takže syrečky už jedině s kolíčkem na nose? ![]()
@Lemur84 no snad ano, snad uz se fazolka ukaze a prestane si hrat na schovavanou. Jinak ja zatim s jidlem problem nemam.
@Martík97 píše:
@Lemur84 no snad ano, snad uz se fazolka ukaze a prestane si hrat na schovavanou. Jinak ja zatim s jidlem problem nemam.
Budu na tebe myslet…
Ja s jidlem taky problem nemam i jsem ten syrecek jedla, nastesti mi fretky nevadi…
@Lemur84 ja akorat to kafe, to potrebuji. Piju tak 3 denně, sice bezkofeinove, ale piju. Obcas si uvarim meltu, ale to neni ono. ![]()
@Martík97 me to bolelo prvni tydny porad, jako bych to mela dostat… uplne jsem porad na toaletnim papire hledala krev. Ale ta nikde. Nestresuj se! Pockej do utery
![]()
@Martík97 píše:
@Lemur84 ja akorat to kafe, to potrebuji. Piju tak 3 denně, sice bezkofeinove, ale piju. Obcas si uvarim meltu, ale to neni ono.
Bezkofeinové kafe ničemu nevadí ne? Kdy že jdeš na tu kontrolu? Zítra? Budu držet palce.