TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
25.9.20 14:03

Ahoj holky tak koukám že nejsme jediná co má problém s pitím. Ja si koupila ochucene rajec, a lipton ten ledový čaj je to je nějaký extrakt z caje, jinak čaj mě nedělá dobře tak si ráno dávám skleničku jablecneho džusu. Jinak čistou vodu taky nesnesu a byla jsme zvikla na jemně perlivou vodu ale ta mě teď nedělá moc dobře. Jeste před 2 týdny jsme neměla problém si dát caro ale teď jen ta představa si je dát no asi to nebudu riskovat :D Jinak ty čaje pro těhotné mě nenapadli asi je vyzkouším maximálně pobezim na wc :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.20 14:05
@Milla44 píše:
Ahoj holky, hlásím se o radu, před dvěma týdny mi vyšel pozitivní test, nyní jsem dle jedné lékařky 4+6, dle druhé 5+1. Na ultrazvuku dnes pouze gestační váček 7mm a cysta 18mm na vaječníku. Neustále mě straší mimoděložním těhotenstvím, kvůli té cystě a tomu, že váček je bez známek plodu. Myslíte, že je brzy?

Je to brzy.. jeste pockej. Co se ma stat, stane se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.20 14:11

Driv jsem pila 6-7 silnych kav denne. Ted uz 3 tydny bez kavy. Smrdi mi a chce se mi z ni :poblion: Piju redeny jablecny dzus s jemne perlivou vodou. Nebo jen tu vodu. Komu nejede samotna voda, zkuste si ji, zkraslit'. Par kostek ledu, platek jablka, mrazene hroznove vino, platek citrusu, co vam voni. Zalit jemne perlivou nebo obyc. vodou. Zkuste to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.9.20 14:33

@V.Kristyna jablecny džus taky můžu :palec:.Pila jsem i mandarinkovej ale po úterním zážitku už ho nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
25.9.20 14:34
@fenny píše:
Jo a na vitamíny bych normálně prděla, ale vzhledem k tomu, že už jsem po třech těhotenstvích brzy za sebou poměrně vybitá a navíc jsem ještě minulý měsíc byla darovat krev (mimčo je neplánované), mám potřebu brát aspoň D, C, listovku a železo. Mám Mollers mama, momentálně překračují denní dávku a mám v plánu to brát 3 měsíce, pak už asi nic, ještě uvidím.

Ja budu muset cele tehotenstvi minimalne jod…Ty vitaminy co mam tak taky prvni tri mesice, pak bych chtela jod a omega 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.9.20 14:41

A vitamíny beru yarilo einstein 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
25.9.20 16:17

Já si teda zkusím koupit čisté tu listovku. Mám femibion a je mi po tom blbe. Teda mě je blbe, téměř ze všeho, ale cítím zhoršení vždycky když si to dám:zed:

Zkusím ten těhotenský čaj a uvidím. To bych fakt neřekla, že člověk může mít takové problémy, ale hlavně já doufala, že to bude povolovat, jsem dneska 10 týden a ba naopak začíná se to zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.20 16:57

Ahoj, tak taky už vám jsou těsný kalhoty? Ja už přesedlala na šaty. Ty kalhoty děsně skrtej :lol: a s povolenym knoflikem chodit nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.9.20 17:15

Přidám se… Den před očekávanou MS (19.9.) jsem měla pozitivní test a od te doby mě každým dnem bolí víc a víc prsa, v břiše taky cítím, že se něco děje. Pokud dobře počítám jsem 4+5. K doktorce jsem objednaná na 9.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
25.9.20 17:18

@Meda78 Já jsem si minulý týden nakoupila v lidlu těhotenské leginy a pyžama a zimu hodlám strávit v nich. Akorát je teda zatím nosím jenom doma, teď jsme na víkend na návštěvě, škrtím se v kalhotách a zrovna lituju, že jsem si nevzala něco pohodlnějšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
25.9.20 17:39

@fenny oni měli tehu legíny? Já si teď dvoje koupila jinde, ale S a hle je mi to malé :lol: :lol: :lol:. Takže Lidl by se hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
25.9.20 18:11
@Meda78 píše:
Ahoj, tak taky už vám jsou těsný kalhoty? Ja už přesedlala na šaty. Ty kalhoty děsně skrtej :lol: a s povolenym knoflikem chodit nechci :lol:

Já pořád nosím svoji 42 velikost, nejsem zadny drobek, tak si myslím ze špek prozatim kalhoty vytáhne a na tehu pupik bude místo snad do 14 tydne. :D jinak nakoupila jsem na zimu tehu trička, leginy a tepláky na zimu na lidl eshopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.20 18:34

Ja 8+3 a teda je mi tesny vsechno. Neni to brzo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.20 18:46
@V.Kristyna píše:
Ja 8+3 a teda je mi tesny vsechno. Neni to brzo???

Ja sem 7+3 a taky me to vsechno tlačí :D volim prostě pohodlí, takze si asi objednam nejaky tehotensky kalhoty v HM. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.9.20 18:55

Máte někdo taky zvýšenou teplotu? Mám 36,8-37,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí