Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jaké čaje pijete? Ja úplně vypnula kafe, tak si dávám aspon jeden černý caj denně, ale kofein mi dost chybí ![]()
Ja jsem kafe nahradila bezkofeinovym
, ale je to teda hodne slaba nahrazka no.. takze uvazuju, ze prejdu tez na caj. Jen nevim jake se prave muzou? ![]()
Já kafe přestala pít úplně, protože jen si ho představím je mi zle od žaludku, přitom mi kofein chybí… Černý čaj jsem milovala pouze s citronem a s medem, jenže teď nesnesu žádný citrusy… Jediný co bych vypila je máta a rymovnik, jenže kolik toho člověk asi tak může v těhotenství
Ja zatim kavu piju, ale uz mi zacina nechutnat… ![]()
Zajimalo by me zda se muze v tehotenstvi Roiboos…ten mi moc chutna…jdu si to vygooglit.
@Lemur84 Ahoj co jsem četla včera atak může, koupila jsem si čaj pro těhotné a je v něm
tak by to mělo být OK.
@V.Kristyna Já ze začátku spíš trpěla zácpou
Ale už je to dobrý. Zatím fakt jen ty prsa a větší únava jinak nic ![]()
@Whoismya_ Koupila jsem si v lékárně pro těhotné
a káva mi zatím chutná, takže si 1-2 slabé za den dám ![]()
@eM00 píše:
@Lemur84 Ahoj co jsem četla včera atak může, koupila jsem si čaj pro těhotné a je v němtak by to mělo být OK.
Jo ted jsem si precetla ze ok…super, mam ho tu. Jinak jeste piji Caro, ale bez mleka, pac jsem si na to zvykla po porodu a s mlekem uz je to fujky.
Aaa čaj pro těhotné, to mě nenapadlo.. já mám problém do sebe dostat nějaké tekutiny. Všechno co jsem pila, minerálky ochucené nějakým citrusem, vodu s citronem, pomerancovej džus atd, mi navaluje kvůli citrusům. Čistou vodu nevypiju, je mi z toho těžko a zbytek mi nechutná
. Fakt dobrá situace. Kolik se může toho těhotenského čaje?
@eM00 píše:
@Whoismya_ Koupila jsem si v lékárně pro těhotnéa káva mi zatím chutná, takže si 1-2 slabé za den dám
Slabe logrove? Ja piju rozpustne…a nejsk jsem si zvykla na silnejsi, to same kdyz si delam v moccaconvicce, takze konvicku si uz nedelam, tam je to stopro silnejsi jak rozpustne. Davam dve lzicky do hrnecku a bez mleka. Slabsi mi nechutna uz vubec.
@2468 caje muzes asi 3 salky, je to napsane na krabicce. Kazda znacka to bude mit asi trochu jinak…
Ja piju samotnou vodu, caro a ted asi zaradim i ten roiboos…
Me spis ted dela problemy jidlo, nemam na nic chut…A denne zblajznu Milu…
![]()
@Lemur84 díky, mrknu na to a nějaký si teda pořídím a vyzkouším.
Mila je v pohodě, když to není tabulka Milky
a vlastně kdyby si na to měla chuť proč ne.
@V.Kristyna píše:
@Onisek a proc steka?
Protože už začínám preskladavat nábytek a jemu to leze na nervy ![]()