Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Stepili píše:
Máte někdo taky zvýšenou teplotu? Mám 36,8-37,5.
ted ti bude zvýšená teplota kolisat az do porodu, muze za to progesteron, je to normální, neboj. ![]()
@Onisek nevim, ted uz mi neprije, ze bych byla nadmuta jak koza. To bylo na zacatku.. Bricho uz ted splasklo. Ale i tak, neni to moje stary bricho a je nejaky jiny a vetsi. Ale prave se mi nechce verit, ze by to bylo uz tehu bricho, kdyz koncim druhy mesic. ![]()
@Stepili píše:
Přidám se… Den před očekávanou MS (19.9.) jsem měla pozitivní test a od te doby mě každým dnem bolí víc a víc prsa, v břiše taky cítím, že se něco děje. Pokud dobře počítám jsem 4+5. K doktorce jsem objednaná na 9.10. [/citaceDrzim pesti
Holky, me dneska v podbrisku nejak picha a boli me i zada. Kalhoty nosim zatim pohodlny 3/4 a do dzin se mi vubec nechce. Nevim, co budu nosit az se ochladi. Pocitan, ze do listopadu to v praci nereknu ![]()
@Lemur84 píše:
@NeonN ty jo, to me mrzi, ze ti je tak zle…A jestli dobre chapu, take cekas ctvrte?A snad Covida nechytnete…
Čekám páté, ale nevím, jak se tu mění ty podpisy
dnes mi bylo líp, včera to taky šlo. No břicho mi roste pěkně, jak u prvního v 18tt
tak snad je vse v pořádku.
@AQUILEA píše:
@V.Kristyna taky jsem dnes 8+3
A kdy mas termin porodu? No ja jdu jeste v 11 tydnu..to jeste muzou zmenit.. dle ms bych byla uz dal, ale pozdejsi ovu. Uz jsi byla u dr?
@Martík97 já nosím takové letní, volne kalhoty na gumu. Počasí mi kazí plány
někde tu mám kalhoty s takovým širším napletem, co jsem nosila na začátku minulého těhotenství. Tak pak budu nosit ty. Moje rifle atd.uz mi dávno nejsou ![]()
Holky máte nějaký stranky kde koupit nějaké pěkné těhotenske pyžamo s dlouhým rukávem a nohavicemi? Na lidlu a ani bomprix jsme kor nic nenašla. Jo a děkuju za inspiraci na těhotenskě čas je dobrý
dnes jel můj táta do města tak jsem ho zaukolovala.Dala jsem si tam trochu medu a moc jsme si pochutnala.
@Martík97 píše:
Holky, me dneska v podbrisku nejak picha a boli me i zada. Kalhoty nosim zatim pohodlny 3/4 a do dzin se mi vubec nechce. Nevim, co budu nosit az se ochladi. Pocitan, ze do listopadu to v praci nereknu
Me ze zacatku taky bolely zada a noha, jsem myslela ze to dostanu.
Obleceni mam jeste nechane po predchizich…tak uvidime…
@NeonN píše: Čekám páté, ale nevím, jak se tu mění ty podpisydnes mi bylo líp, včera to taky šlo. No břicho mi roste pěkně, jak u prvního v 18tt
![]()
tak snad je vse v pořádku.
Ty jo, super…Kamatadka ma taky pet
A jak je mas od sebe… ![]()
@JanickaJa píše:
Holky máte nějaký stranky kde koupit nějaké pěkné těhotenske pyžamo s dlouhým rukávem a nohavicemi? Na lidlu a ani bomprix jsme kor nic nenašla. Jo a děkuju za inspiraci na těhotenskě čas je dobrýdnes jel můj táta do města tak jsem ho zaukolovala.Dala jsem si tam trochu medu a moc jsme si pochutnala.
Netusim, ja mam radeji nocni kosile…