TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
25.9.20 19:02
@V.Kristyna @Meda78 holky, zkuste espumisan, pekne splasknete, nedám ted na něj dopustit.
@Stepili píše:
Máte někdo taky zvýšenou teplotu? Mám 36,8-37,5.

ted ti bude zvýšená teplota kolisat az do porodu, muze za to progesteron, je to normální, neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.20 19:42

@Onisek nevim, ted uz mi neprije, ze bych byla nadmuta jak koza. To bylo na zacatku.. Bricho uz ted splasklo. Ale i tak, neni to moje stary bricho a je nejaky jiny a vetsi. Ale prave se mi nechce verit, ze by to bylo uz tehu bricho, kdyz koncim druhy mesic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.20 19:45
@Stepili píše:
Přidám se… Den před očekávanou MS (19.9.) jsem měla pozitivní test a od te doby mě každým dnem bolí víc a víc prsa, v břiše taky cítím, že se něco děje. Pokud dobře počítám jsem 4+5. K doktorce jsem objednaná na 9.10. [/citace

Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.20 19:50

@Meda78 to jsem rada, ze nejsem sama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.9.20 19:50

@V.Kristyna :mavam:
@Onisek díky za uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
25.9.20 20:10

@V.Kristyna taky jsem dnes 8+3 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.9.20 20:11

Holky, me dneska v podbrisku nejak picha a boli me i zada. Kalhoty nosim zatim pohodlny 3/4 a do dzin se mi vubec nechce. Nevim, co budu nosit az se ochladi. Pocitan, ze do listopadu to v praci nereknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.9.20 20:15
@Lemur84 píše:
@NeonN ty jo, to me mrzi, ze ti je tak zle…A jestli dobre chapu, take cekas ctvrte?A snad Covida nechytnete… :hug:

Čekám páté, ale nevím, jak se tu mění ty podpisy :lol: dnes mi bylo líp, včera to taky šlo. No břicho mi roste pěkně, jak u prvního v 18tt :roll: :lol: tak snad je vse v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.20 20:16
@AQUILEA píše:
@V.Kristyna taky jsem dnes 8+3 :dance:

A kdy mas termin porodu? No ja jdu jeste v 11 tydnu..to jeste muzou zmenit.. dle ms bych byla uz dal, ale pozdejsi ovu. Uz jsi byla u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.9.20 20:17

@Martík97 já nosím takové letní, volne kalhoty na gumu. Počasí mi kazí plány :lol: někde tu mám kalhoty s takovým širším napletem, co jsem nosila na začátku minulého těhotenství. Tak pak budu nosit ty. Moje rifle atd.uz mi dávno nejsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.20 20:21

@NeonN a v jakym jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.9.20 20:22

Holky máte nějaký stranky kde koupit nějaké pěkné těhotenske pyžamo s dlouhým rukávem a nohavicemi? Na lidlu a ani bomprix jsme kor nic nenašla. Jo a děkuju za inspiraci na těhotenskě čas je dobrý ;) dnes jel můj táta do města tak jsem ho zaukolovala.Dala jsem si tam trochu medu a moc jsme si pochutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
25.9.20 20:27
@Martík97 píše:
Holky, me dneska v podbrisku nejak picha a boli me i zada. Kalhoty nosim zatim pohodlny 3/4 a do dzin se mi vubec nechce. Nevim, co budu nosit az se ochladi. Pocitan, ze do listopadu to v praci nereknu :think:

Me ze zacatku taky bolely zada a noha, jsem myslela ze to dostanu.

Obleceni mam jeste nechane po predchizich…tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
25.9.20 20:31
@NeonN píše: Čekám páté, ale nevím, jak se tu mění ty podpisy :lol: dnes mi bylo líp, včera to taky šlo. No břicho mi roste pěkně, jak u prvního v 18tt :roll: :lol: tak snad je vse v pořádku.

Ty jo, super…Kamatadka ma taky pet :mrgreen: A jak je mas od sebe… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
25.9.20 20:31
@JanickaJa píše:
Holky máte nějaký stranky kde koupit nějaké pěkné těhotenske pyžamo s dlouhým rukávem a nohavicemi? Na lidlu a ani bomprix jsme kor nic nenašla. Jo a děkuju za inspiraci na těhotenskě čas je dobrý ;) dnes jel můj táta do města tak jsem ho zaukolovala.Dala jsem si tam trochu medu a moc jsme si pochutnala.

Netusim, ja mam radeji nocni kosile…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky