TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
12.9.22 15:26
@Iwetas píše:
@Werisek93
Ty jo to je mi líto. A nemůžeš ještě dřív skočit za svým doktorem? Jestli byl malej jen moc nalokanej, což je nejpravděpodobnější, tak bude žaludek zase normální a tebe to uklidní. Držím palce ať máte brzy dobré zprávy

@Iwetas jdu zítra do poradny, ale doktor pořád říká, že má špatný utz, že tyhle věci tam špatně vidí. Minimálně mám ale v plánu se ho zeptat na případnou prognózu. Jestli se mám klepat před potratem, nebo jestli by to šlo vyřešit ‚jen‘ operací.
Je to hrozný, vůbec jsem s tím nepočítala, že by ještě něco mohlo vyjít zle, když byly jinak všechny výsledky ok :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
12.9.22 15:37

@Hels Už jsem odeslala žádost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
12.9.22 16:58
@Werisek93 píše:
@Iwetas jdu zítra do poradny, ale doktor pořád říká, že má špatný utz, že tyhle věci tam špatně vidí. Minimálně mám ale v plánu se ho zeptat na případnou prognózu. Jestli se mám klepat před potratem, nebo jestli by to šlo vyřešit ‚jen‘ operací.
Je to hrozný, vůbec jsem s tím nepočítala, že by ještě něco mohlo vyjít zle, když byly jinak všechny výsledky ok :?

Neboj to nebude tak špatný. Jestli je jinak vše v pořádku tak to určitě nebude nějaká vážná vada, která by nešla řešit. Určitě bude jen nalokanej a nebude to nic. A kdyby náhodou, tak te budou sledovat a budou připravení po porodu to řešit. Taky se to může i samo do porodu upravit. Určitě se neboj ničeho vážného. Zítra tě doktor určitě uklidní. Tyhle stresy to je hrozný no. Bude to dobré. Uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.9.22 17:15

@Hels poslala jsem žádost o přidání do skupiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.9.22 17:29

@Iwetas Děkuji za uklidnění. Dneska jsem z toho vážně vystrašená, tak snad bude zítra lépe a pan doktor mě vážně trochu uklidní. Dám vědět…a ještě jednou díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
12.9.22 19:15

@Werisek93
Ano dej vědět, bude to dobrý  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.9.22 17:42

@Werisek93
Tak jak v poradně? Uklidnil tě pan doktor trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.9.22 15:11

@Iwetas Ahoj, promiň, včera jsem se sem už nějak nedostala :) ale ano, primář mě v poradně uklidnil, že to téměř jistě byla jen zpolykana plodovka. Že prý izolované vady žaludku jsou hrozně moc vzácné, že sám se s ní nikdy nesetkal, tak že by se toho nebál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.9.22 17:32

@Werisek93
To je dobře :palec: Oni někdy na tech kontrolách umi vyděsit no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
17.9.22 16:39

Ahoj holky. Nemáte některá nízko placentu? Já dnes začala krvácet tak mi nechali v nemocnici a řekli ze mám nízko placentu. Snad mi brzy pustí a placenta se vytáhne 😪 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
17.9.22 17:14

@Dani52 mne řekli na screeningu, ze mám nízko placentu, ale ze se snad ještě vytáhne. Zatím nekrvacim ani nemám žádné bolesti, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.9.22 15:30

@Dani52 Ahoj, já s krvácením kvůli nízko položené placentě ležela v nemocnici na začátku července. Šla jsem jednou večer na záchod a teklo ze mě krve jak při MS. Byla jsem v nemocnici pět dní, kdybych nečekala dvojčata, tak mě pustí i dřív, důležité je, aby krvácení přestalo, případně přešlo ve špinění. Určitě ti dali injekce na zastavení krváceni a magnosolv. Pokud tomu bude tak, tak půjdeš za pád dní domů :) Jinak už se mi placenta vytáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.9.22 15:40

@Velešínka3 ahoj, jak se ti vůbec s dvojčaty daří? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.9.22 16:06

@Morgy2465 Ahoj, v pátek dopadla kontrola dobře, jedno 526, druhý 534 g. Břicho mě pořád bolí, večer je to nejhorší :) Unavená ani tak nejsem, ale začíná mi dělat problém řídit, nemůžu se pořádně otočit a bolí mě břicho vlevo od spojky :-D Jo a mám nahoře 10 kg. Mám 68. :zed: Před 14 dny jsem měla covid, naštěstí teplotu 38 jen jeden den, zvládla jsem to s paralenama, ale rýmu a kašel mám doteď. Jinak nic ještě nenakupuju, natož abychom vybírali jména. :-D A co ty, jak se vede tobě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.9.22 16:40

@Velešínka3 Ty joo. Tak já byla na kontrole ve středu. Jedno mimčo má 419g a druhý 387g a do toho má zřejmě něco s ledvinami (uvidíme na další kontrole, možná jen nebylo vyčůraný) a má pupeční šňůru na kraji placenty, tak teď záleží jak si to mezi sebou rozhodí, snad to bude dobrý. 🙂 Já nijak extra nepribiram, já jsem sama o sobě silnější, tak si mají z čeho brát. Tak já jsem teď nemocná od utěrkai, ale zatím držím jen na čajích s medem. 😁 Do toho synové taky nemocní, tak je o zábavu postaráno, a ti dva raubíři v břiše mě taky dávají co proto. Jeden boxuje v podbřišku a druhej v u pravých žeber. 😂 Jinak to celkem jde, únava už není tak strašná jako na začátku, kdežto mám šílený bolesti kříže, kyčlí a stydké kosti. 🤦🏽‍♀️ My už jména máme doma jasný, a nějaký věci už máme, a dost toho máme po synech. Ale další věci budu řešit až po 25tt, protože děláme doma ještě rekonstrukci, tak je to náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí