TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
10.10.13 12:40

Tak za 4 hodiny je moji nejmilejší jeden měsíc!!! tak moc to utíká :srdce:
Dneska jsme překonali hranici jednoho kilečka a moje bojovníčka ma 1040 g :*
baští o sto šest sama už dýchá a pokud to tak pujde dál brzy z inkubatoru pujde na vyhřívané lužko pak mě bude čekat nastup do nemocnice abych se vše naučila a až zvládne sama pít a nezadýchavat se a bude mít dvě kila PUJDEME DOMŮ
bože to zní tak krásně dirka v srdíčku se ji zacelila takže momentalně další operaci nepotřebuje nicméně bude sledovaná aby nic nezanedbali.
JAK JÁ JI MILUJU
HOLKY MOC DĚKUJU ZA VYŠI PODPORU MOC TO PRO MĚ ZNAMENALO A STÁLE ZNAMENA!! VELKÉ DÍKY PATŘÍ I LILLI. C ONA VÍ :srdce: :srdce: MYSLÍM NA VÁS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 12:42

@stephora @kamkakamka a ja chci vedet co to je foscher price :mrgreen:

holky ja teda hlad mivam, i do sebe nasoukam desnou hromadu jidla, jenom se pak nemuzu hybat a ani poradne dychat :mrgreen: :lol:

dneska jsem si delala sunkofleky s uzenym a klobaskou a cervenou repou, budu to bastit i zitra :) az dorazim ze skoly :) pekne si splnim prvni prednasku a zjistim co a jak a pojedu domu. akorat kdybych tak nemusela ridit :roll: nejak mi to ted vadi a driv jsem to mela rada :)

@stephora jen opatrne s tim balenim, radsi po mensich davkach :)

@kamkakamka tu kojici podprdu mas akorat nebo o cislo vetsi si koupila? ja mam zatim takovou tu sportovni bez jakehokoliv zapinani, mam malinko vetsi. s tim, ze kdyz bude potreba, tak kojici koupim az se me zvetsi prsa. kamoska mi rikala, ze se ji nalily o dve cisla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.10.13 12:43

Co je tohle za šílenkyni!!! ufff, chápu, že jsou maminky v těžkých situacích, ale TOHLE! :cert:

http://praha.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 12:43

@Lejla91 ja mam radost z tehle pozitivnich zprav. je to sikovna holka, obe jste sikovne holky :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 12:45

@stephora cetla jsem jen nadpis, no to neni matka ale hova*o!!! :cert: :cert: :cert: dneska mas babybox na kazdem rohu, takze kdyz uz to dite nechci, vyresim to takhle ne? snad!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.10.13 12:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.10.13 13:09

Ahojky, tak včera jsme absolvovali první předporodní kurz. A vůbec to nebylo zlé :). Spoustu věcí jsem věděla, ale některé jsem slyšela poprvé. Třeba, že už doprovod nic neplatí u porodu nebo ten, kdo je svobodný a chce dát příjmení po otci, tak musí jít ještě před porodem na matriku, jinak bude automat. příjmení po matce (což můj případ). Měli jsme prohlídku, pokojů, porodního sálu,… Příští týden pokračování a téma kojení ;)

@Lejla91: To je super, že se malé daří, jen tak dále :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
10.10.13 13:14

@Lejla91 ani nevíš, jak moc dobře se tohle čte. V podstatě už máte vyhráno a to je moc super. Teď už tě budou čekat jen samé příjemné starosti s miminkem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.10.13 13:17

@stephora No, měli reklamu tady na miminu, při registraci dárek zdarma. Registrovala jsem se na jejich stránkách a to bylo vše. :mrgreen: A asi po 14 dnech mi přišlo chrastítko. :mrgreen:

@Lejla91 Jééé, naše zlatíčka!!! Jsem moc šťastná!!! Musí to být obrovská úleva… :)

@Schara FP je firma na hračky a věci pro děti. Podprsenka je mi trochu volnější, ale ona je bavlněná a bez kostic, takže mi bude sedět i tak. Ramínka se dají povolit a obvod hrudníku taky. :potlesk:

Pořád čekám na autosedačku, už mě to štve!!! :cert: :cert: :cert: Ještě jim dám týden a pak tam udělám trošku „bordýlek“!!! Ve čtvrtek vyřídím matriku a další věc budu mít z krku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.10.13 13:21

@vercaaaa JJ, to o té matrice vím, je to taky můj případ. Jdu tam ve čtvrtek. Je to vždy lepší vyřídit před porodem. Po porodu můžeš taky, ale je to zase papírování a pochybuju, že budeš mít náladu někde běhat po úřadech. :mrgreen: V Podolí mají přímo nemocniční matriku, tak tam pak dám všechny papíry a hotovo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 13:22

@kamkakamka a jak jsou ty jejich stranky? nejak mi to nechce net vyhodit, mrknu co tam maji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.10.13 13:22

Holky, mně se zdá, že se mi nějak zmenšilo bříško, hlavně teda, když ležím na zádech…Asi se malá nějak otočila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 13:26

@kamkakamka ja kdyz lezim na zadech mam ho taky mensi :) a mam ho i rano mensi, jak mam prazdny zaludek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 13:33

@kamkakamka uz jsem ty jejich stranky nasla, meli tam navic jeste napsano hracky :) to se bude hodit na vanoce a tak tahle stranka ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.10.13 13:33

@Schara http://www. fisher-price. com/cs_CZ/index. html :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie