TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
10.10.13 20:50

@Schara ach jo, a já mám furt prd - musím se zeptat té účetní, kdy to na ČSSZ posílala :nevim: ty kráso, to mi zas nedá spát, mateřská blbá - taky ji sice mám dostat jen za 15.9. - 30.9., ale nárok mám - byla jsem zaměstnaná v době nástupu a v posledních dvou letech jsem byla účastna min 270ti dní na nemocenském pojištění…jiné podmínky pro MD nejsou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 20:59

@stephora neboj, ona prijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 21:02

Také čekám na mateřskou jako na smilování… od 1.9 - 19.9 jsem musela nastoupit na nemocenskou, včera jsem dostala výplatní lístek a nevěděla jsem, zda mám smát se nebo brečet… není to ani na zaplacení nájmu. za období 20.9 - 30.9 bych měla dostat mateřskou, sice to nebude asi žádná sláva,,,otázka je také, kdy to také účetní ráčila zaslat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.10.13 21:47

@kamkakamka Moc děkuji za fotku :*
@Lejla91 Super zprávičky malá je velká šikulka :hug:
Jinak holky já jsem dnes byla na té výstavě v Letňanech a udělala jsem si opravdu radost, koupili jsme úžasné rukavice na kočárek s kožíškem, soupravu do porodnice a pak tam měli výprodej zboží a koupila jsem tenhle sterilizátor http://www.slune-cz.cz/…rilizator-1/ za 350 Kč :lol: a termosku http://www.slune-cz.cz/…ickou-300ml/ za 150 Kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
11.10.13 07:22

Ahojda ženy, tak mě vbudily křeče v lýtkách, au au…jinak můj účetní dal papír na PPM na sociálku až 1.10.(jsem potřebovala potvrdit tiskopis od nich, tak jsem tam letěla, tak to vím) a 7. 10. byla na účtě, sice jen za těch 10dní, ale stihly to vyřídit, asi vám tam úřednice nestíhají :nevim: :nevim: :nevim: tak jsem to měla u Vikči, že mě nechali měsíc bez peněz… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
11.10.13 12:09
@stephora píše:
@evickajurcikova ach jo :-( a já pořád nic :( už jsem z toho nervozní, Barčí už ji taky má… Kdy jsi na ni nastupovala? Já 15.9. :nevim: včera a dneska nic, bojím se, aby vůbec přišla :zed:

ahoj, podle mě to není podle data nástupu, ale podle toho jak rychle jim byly předaný ty papíry??
já nastupovala 12.9. a poslali mi už 7.10. - u nás ale super fungovaly mzdovky, tak věřím, že nezdržovaly a daly jim to hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
11.10.13 12:49

@Klairs sociálka má 30dnů na vyplacení, to je v žádosti, tudíž záleží, kdy se jim to tam dostalo…nebo tak nějak je to tam psáno, že další měsíc, moc tomu taky nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.10.13 14:43

Ahoj dámy,

dnešní první kontrola v porodnici mě trochu zklamala - monitor netočili, prý až příští týden (to budu 37+2), císaře prý doktorka v poradně nemůže sama rozhodnout, to vždy dělá zkušenější lékař a prý je ještě čas, aby se malá otočila, když se prý do 38tt neotočí, objednají mě na termín, který pak bude ve 39 nebo až 40tt :nevim: asi maj spoustu volných termínů :nevim: moje operovaná močová trubice jí nedělala žádné starosti, prý je ale možné, že mám vrozený i nějaký defekt dělohy, ale to se nedá poznat - moc jsem to nepochopila - tak jestli mám defekt, tak ho snad vidí někde na utz, ne? :zed:

doktorka i sestra se mě ptaly, jestli cvičím na přetočení, tak jsem jim řekla, že ne, že mě tam malá takhle vyhovuje, protože když je jinak, bolí mě hodně to operované místo, a že jsem s císařem v pohodě smířená… obě s tím byly ok. Malá je v pořádku, vše je v normě, jen mi jí doktorka nezměřila, protože se jí vymazaly nějaké údaje z mašiny - takže vim prd :nevim: :zed: Navíc jhá jsem si ráno v moči naměřila papírkem krev a sestra mi v ordinaci řekla, že tam žádná není…záhada :roll:

no veselo, ale byla jsem tam všehovšudy půl hodiny. Tak snad příští týden se dozvím víc :nevim:. Zašla jsem si do CaA, maj tam dnes 20% slevu na vše, a udělala si radost novým tričkem. Pak si došla na bezplatnou kontrolu zraku, na oběd a teď koukám na TV, venku je hrozná tma, prší a je to tak na to zalézt si s čajem a knihou :lol: a proč si nezalézt, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.10.13 15:06

.jo a mateřská stále nic :-( jenže já ten papír musela poslat poštou do Brna, takže to tam ta účetní podle mě nesla až někdy kolem 20.9., takže to mi nepošlou dřív jak na konci měsíce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.10.13 16:08

Ahojda holky, ja jen tak v rychlosti :) uz jsem doma nejakou chvili, konecne :) jsem KO z toho ranni ho vstavani a cestovani :)

@stephora ja jsem taky byla dneska v CA, ale ja tam koupila jedny capacky teply s medvidkem PU a dve cepicky :mrgreen: a sobe rukavice na zimu :)
no oni bezne pry delaji monitor od 38.tt co jsem cetla, i ja ho tak budu mit, ale jinak je kontrola kazdy tyden uz.

holky preju hezky vikend ja zas musim rychle zmizet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.10.13 16:50

@stephora tak to dělají všude úplně jinak :nevim: Jak jsem psala, mě monitor točili už v 34 tt a dělají to u mého doktora všem těhulím… a v porodnici mě normálně objednali beze slova… Prostě jiný kraj, jiný mrav :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.10.13 18:33

@verča 1 no to jo…si připadám jak debil, do 38tt nebudu vědět, zda mě fiknout nrbo budu rodit normálně :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.10.13 18:37

@stephora v klidku, dyt 38.tt je uz ten pristi ne? to vydrzis, spis musis. je sice pravda ze u tebe je situace jina, pac mas berusku koncem panevnim, ale ve finale v podstate nikdo nevime jak budeme rodit a ani kdy :lol: :mrgreen: krom jedne, zapomnela jsem kdo :oops: :oops: neboj ten tyden utece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.10.13 19:30

@Schara no oni to tak neberou asi :nevim: podle mě mě dnes 36+2 posuzovali jako 36tt…mi to neřeknou ani příští pátek, ale až nějakýho 25.9., to budu 38+2 :zed: no to mezitím můžu kdykoliv začít rodit a pak mě nechaj nejdřív chvíli rodit, pak zjistí, že to nejde, a budou muset dělat celkovou anestezii a celý to bude pro všechny složitější…
i připadám jak debil - dvě gynekoložky mi řekly, že bych měla jít na plánovanýho kajzra a v nemocnici budou dělat najednou cavyky v poradně?
no mám úplně černý představy, já vim, ale fakt mám strach, že to tak dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
11.10.13 20:29

Zdravím,
jen tak sem občas nakouknu, tak se hlásím. Doufám, že jste všechny ok! koukám, že se tady @Barčí1411 nějak déle neozvala, nebo se mi to jen zdá? Sem dneska nějak mimo :nevim: od porodu do včerejška všechno v pohodě, ale dnes? Ani nevím důvod ale bulim celej den, všechno se nám se*e. Denova práce, kterou Den nějak nezvládá :( ach jo!
Holky sou obě dvě v pořádku, mají se dobře! To je důležité! Četla jsem tu něco o císaři. Mně hrozil v podstatě skoro celé těhu a nakonec si malá stejně zvolila cestu sama. Každopádně kdybych měla rodit císařem, tak mi to tedy nevadí. V dnešní době se to už umí, tak bych se nebála ;) držím palečky!
No tak já jdu už spát, nebo tu probulim zase louži. Asi nějaké poporodní deprese či co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí