TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
10.10.13 17:30

@Schara já vstávám, abych se dostala do Thomayerky včas na kontrolu - jede mi odtud jen jeden bus za půl hodiny na ještě radši vystoupím u IKEMu, abych tu jednu zastávku sešla, protože minule jsem se zacpala v zácpě na 25 minut :nevim:

já ještě furt dumám - zrušili ty blbý s-karty už úplně, nebo my ještě tu šaškárnu nějak dostaneme???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 17:34

@stephora tak to teda nevim, myslim, ze je to zrusene ne? ale to je az popripade na rodicovsky prispevek ne? taky radost cestovat prahou co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
10.10.13 17:43

Holky jak jste se bavily o té mateřské, tak já jsem na neschopence a paní ze sociálky když jsem tam nesla neschopenku tak mě upozorňovala, že nemám počítat raději s tím, že nemocenská za říjen přijde do konce roku… 8o 8o dobrý né!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
10.10.13 17:45
@Schara píše:
@stephora cetla jsem jen nadpis, no to neni matka ale hova*o!!! :cert: :cert: :cert: dneska mas babybox na kazdem rohu, takze kdyz uz to dite nechci, vyresim to takhle ne? snad!!! :zed:

I kdyby babybox nebyl, tak ho může dát někomu ke dveřím, ne? Nenávidím to:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 18:03
@misulka34 píše:
I kdyby babybox nebyl, tak ho může dát někomu ke dveřím, ne? Nenávidím to:-(

jo to kazdopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 18:05

@belhana no ale oni maji na vyplaceni neschopenky termin… nevim presne kolik dni od dodani toho papiru, takze nevim :think: no ja mam v rijnu dostat neschopenku uz jen za 9 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
10.10.13 18:46

Dobrý večer všem :) Já teď měla dva náročnější dny v práci a hned je to znát - včera jsem po příchodu domu nebyla schopná ničeho kloudnýho a navečer jsem usnula. Od zítřka snad už zase bude líp. A hlavně to už těch pár dnů vydržím, není to tak dávno, co jsem tu psala, že ještě šest týdnů a teď už ani jeden celý.

S-karta nevím, jestli je zrušená, ale určitě už není povinný si ji převzít. Když se řekne, že jí člověk nechce a peníze chce poslat na účet, neudělají s tím nic.

@Lejla91 Takové zprávy se moc hezky čtou. Klobouk dolu před vámi všemi třemi, jak se s tím dobře perete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
10.10.13 18:50

@kamkakamka Mně zas v posledních dnech připadá, že mi břicho roste vyloženě před očima. Teď jakoby najednou hrozně poskočilo. :nevim:

Jak jste některé psaly, že si bříško podkládáte polštářem - v jaké poloze? Já se snažím spát téměř jen na boku a to mám pocit, že bych pro břicho spíš potřebovala ještě ďolík, že mrňouska trošičku utiskuju a to si nohu taky podkládám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 19:00

@Iškaa ja spim, tak jak je mi to v tu danou chvili pohodlne :) na boku si podlozim brisko obcas kouskem toho polstare :) jak kdy proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 19:22

@stephora no začínala jsem ji 17.9 a dneska mi přišla vlastně za období od toho 17.9 do 30.9 a dneska mi to dorazilo…tak neboj určo to dorazí i když je pravda, že jsem taky měla bobky jestli mi to bude chodit nebo jestli budu čekat…dneska nikdy nevíš to co ještě před nedávnem předváděli a medializovali to v tv tak bych blila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 19:29

Holky s těma neschopenkama oni maj snad na vyplacení 3 měsíce nebo tak nějak je to hrozný s těma penězma jen kdyby se stalo že byste státu něco zaplatili pozdě to už by lítalo penále a pokuty a já nevim co ještě grrrr :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.10.13 19:37

Tak jsem právě poprvé něco vydražila na aukru. Kombinézku zn. US POLO, tak mám velkou radost. :pankac:

Jinak já si podkládám nohu polštářem, když ležím na boku, nebo si dám polštář mezi kolena, jak kdy. Ale mám normální polštáře, ne kojenecké. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
10.10.13 20:10

@stephora já jsem na mateřské taky od 11.9. a už mi také dorazila a nemocenská za těch 10 dní v září mi přišla už koncem září, to jsem docela koukala… Nechápu teda podle čeho to dělají, když někomu dorazí a někomu ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.10.13 20:28

Holky co se tyce toho vyplaceni davek, tak jsem nasla tohle : Dávky se vyplácejí nejpozději ve lhůtě do 1 měsíce následujícího po dni, v němž byl stanovený doklad pro nárok na výplatu dávky doručen okresní správě sociálního zabezpečení, je-li plátcem dávek okresní správa sociálního zabezpečení.

@kamkakamka :palec: sikovna holka, taky jsem mela radost kdyz jsem si vydrazila na aukru oblecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.10.13 20:46

@Iškaa na boku :) já mám břicho dopředu a špičatý, bez polštáře mě bříško táhne a bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí