TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
427
20.8.15 13:29

@jasna.s Neboj, já budu mít už druhou holčičku, válka nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
20.8.15 13:48

@jasna.s čekám kluka ale holek je tu dost :palec: v mém okolí je to tak nastejno no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
20.8.15 14:20

@Janousova @wewa Tak to je fajn, no snad nebude nějaká lokální válka v Olomouckém kraji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.8.15 14:27

@jasna.s Ahoj a vítej, já budu mít holčičku  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.8.15 14:30

Ahoj, tak jsem dnes byla u doktora, tak mám opět kvasinky, bohužel tím, že se mi to vrací, tak mi to budou léčit až do konce těhotenství :?.. pak jsem se ptala, jestli ještě jednou půjdu na cukrovku, tak prý ne, akorát mi vzali krev a udělají nějaké jiné testy… a hlavně jsem uviděla malou na 3D snímcích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
20.8.15 15:06

Mě taky vzali znovu krev a sestřička včera říkala, že to mám v naprostém pořádku. A to jsem chtěla ošulit tu snídani, ale měla jsme ráno takový hlad, že jsem se fakt nasnídala jako jindy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.8.15 15:20

@mmartinaa28 Taky se s tím furt peru, myslela jsem, že když už není takové horko, že se to vyléčí rychleji, ale nějak to pořád není ok. V minulém těhu jsem taky brala ty boraxové globule skoro furt. Teď jsem zkusila na doporučení dr. canesten combi pack a zabral, ale nevyléčil úplně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.8.15 15:27

@Janousova Jj já jsem už je právě ty žluté globule měla, asi na týden se mi to zlepšilo, pak se to zase objevilo, tak jsem si koupila ten Gyno-pevaryl, ale to mi skoro nepomohlo.. tak hold to dopadlo takto, ale doufám, že se to zlepší a že to nějak neuškodí malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.8.15 15:27
@1bebe1 píše:
@vercik66
Ahoj, kde žiješ ve Fr? Taky tady žiju :).. No s tím zdravotnictvím. Nepřijde mi to tak hrozné. Nechávají tady víc věci na přirodě. Necpou do kazdého hned sračky, nedělají vyšetření které nejsou potřeba, když tomu nic nenasvědšuje. Já mám konzultace jednou za měsíc, konzultace se SF na předporodních kurzech a velký utz 3 krát za těhotenství. SF mi na rovinu řekla, že vše bude podle mě, kdyby se mi něco nelíbilo nebo chtěla nějaké vyšetření které nedělají tak mám říct a oni mi jo udělají. Že neznamená když je to tu jinak že to musí být tak. Takže si přijdu dostatečně kontrolovaná.. Ale s tou mateřskou máš pravdu. To je tady hrozný. Ale každý má na výbeř s může s miminkem zůstat doma dýl.. Já teda ty 3 roky s malou budu. Mám zato, že miminko v prvních letech života potřebuje maminku. Nedala bych ji tak brzy někomu cizímu.

ahoj, v cem budes prat male veci? ja tady v obchodu nasla jen nejaky persil sensitive a to je vse, nic spesl pro deti jsem nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.8.15 15:40

Zdravim zapomela jsem heslo tak zase od nuly no :lol: je tady nejaka mamina napolovinu listopadu z mostu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
20.8.15 15:45

@mmartinaa28 Já jsem s kvasinkama bojovala v minulosti bojovala x měsíců. Pomohlo až vypozorování, že je stačí po vyléčení sex a je to zpět, manžela neptrápilo pochopitelně nic, dala jsem mu canesten a vyřešeno! Nemůže být zakopaný pes tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
20.8.15 15:47

@wewa Já si dělala srandu;-) Mlezivo brát nebudou, ale pokud by to bylo i při kojení, tak proč ne;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
20.8.15 15:48

@jasna.s Vítej! Já myslím, že tady je více holčiček, takže válka nebude! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.8.15 15:52

@Kviiitko Je to možné, právě že přítel si na nic nestěžuje, tak to asi také zkusíme s nějakou mastičkou.. třeba to zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
20.8.15 18:17

@Kviiitko teda ty mi dáváš :mrgreen: já budu štastná když ukrmím mimíse a kdyby bylo jo navic, davala bych klidně…na začátku je mateřský to nej přece :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí