Poradna duly
Jana Čurdová
Já byla včera na krev a dělali ultrazvuk na proměření a opravdu je mimi o týden větší, takže jsem dneska 10+5 a 1.6. jdu na ultrazvuk a pro výsledky
@Petty4 tak to přeji brzké uzdravení
me ceka 23.5. Prvotrimestralni screening… budu v 13tt ![]()
V patek jsem byla na pohotovosti…zacala jsem krvacet… nicmene na ultrazvuku bylo vsechno v poradku..drobeckum srdicka bila jako zvon, dokonce uz jsou srovnani na den presne, ani zadny hematom… takze mi doktor rekl, ze to bylo asi jen vykyvem hormonu…
takze jsem poprve sla z ordinace gyn. pohotovosti s usmevem ![]()
@Petty4
Já jdu na kontrolu v pátek, už se nemůžu dočkat
přeji ti brzké uzdravení
já jsem měla pocit, že mi je už 4 dny lépe ale on úterka zase vnímám hodně únavu… dny jsou strašně dlouhé ![]()
@Blackyyy to už Ti rovnou můžou udělat ten v 16tt a máš to zadarmo ![]()
@Misa969 jejda, ta to jsi zažila taky pěkný nervy
ale hlavně, že vše dobře dopadlo ![]()
No mě dr čeká zítra, tak už jsem zvědavááááá, snad bude vše o. k. a dozvím se i pohlaví ![]()
@Petty4 strach a nervy jsme meli hrozny… hlavne ze je vse v poradku ![]()
Urcite dej zitra vedet ![]()
@Petty4 to si teda davas
Nekdo ma nevolnosti cele tehotenstvi, bohuzel. Kamaradka zvracela jeste tri dny pred porodem ![]()
Mne uz ale taky neni tak dobre, jak jsem tu nedavno juchala. Najednou mam takove divne navaly. Je mi najednou strasne slabo az mam pocit, ze to se mnou sekne a tlaci mi zaludek. Zrovna ted. Lezim na gauci a nemuzu se zvednout, jinak to se mnou flakne. Jenze musim zajet pro dceru do skolky, vlastne uz jsem mela byt na ceste
tak nevim jak toto dopadne ![]()
@Berousik když mám slabost, tak vím, že se musím donutit něco sníst, že mi klesl cukr, ja trpím nechutenstvím, nejím a pak mi je až zle a mám ty slabosti.
Jedna kolegyně zvracela dokonce i na porodním sále, mě naštěstí už vadí jen ten kartáček a pak teda když se nenajím, jak se donutím něco sníst, tak pak už jsem jak kyselina.
@Misa969 @Berousik @alexa37 ahojky holky, tak už mám za sebou první screening
až teď v 18h mi volali výsledek a negativní
jsem tááák moc ráda a mám i fotečku ![]()
Jinak i moje nevolnosti jsou asi hladu, ale jíst moc nedokážu, 98% jídla nemůžu ani vidět ![]()
No, ale za chvíli budu 13tt tak snad budu patřit k těm komu se už ulevíííí, musí - potřebuju se starat o dítko, které mi tu všude skáče a leze ![]()
@Petty4 to jsou super zpravy
snad ti bude uz jen lip.. u me uz nevolnosti ustoupili, doufam ze uz se nevrati ![]()
Ahoj holky ja v nedeki zavinam 11tt a od vcera je mi dobre. 14 dni sem jen lezela a jedla rohliky a vodu. Konecne zacinam pomalinku jist
Doudam, ze je vse ok kobtrola az 25'5 strasme 3 tydmy cekani hruza
Ahoj holky
tak prvni screening je uspesne za mnou…
vysledky negativni…jsem hrozne rada
k memu prekvapeni mi doktor rekl, ze jsou jednovajecna a ne dvouvajecna jak se domnival muj gyn.
nicmene budem mit vyhrano az s ukoncenym 27tt… drobecci maji spolecnou placentu
@Misa969 Tééééda, moc gratuluji
kamarádka i sestřenice mají jednovaječný a vše o. k.
Vyhráno myslím nemáme nikdo do porodu, takže se tím nijak více nezatěžuj, vše bude o. k. a čekáš holky nebo kluky? A co jména? ![]()
@Petty4 me doktor hrozne vystrasil… rekl nam at se moc na dvojcatka jeste netesime…tak jsem z toho byla takova spatna…
drobecci se hrozne vrteli, doktor pokud nevi pohlavi na 100% tak ho nesdeli… takze nevime
hlavne at jsou zdravi… jmen mame spooooustu, bude tezke nejake vybrat ![]()
Proboha to vám řekl?! Oni si fakt nevidí někdy do pusy a dokáží být fakt zlí… když nejsou komplikace, tak nechápu, proč vám tohle říká… teď jsou dvojčata více než běžná