Poradna duly
Jana Čurdová
@Misa969 ono když je blbý provoz a Brno plné uzávěrek, tak se jede blbě kamkoliv…
Nicméně u běžného porodu od kontrakcí k porodu je několik hodin, takže čas na cestu by měl být ![]()
@Petty4 : Z Ukrajiny?? jéva.. tos mě postrašila. Nerodila jsem, tak nemůžu soudit.. jinak rozhodnuto nemám, asi bych si to ráda obešla, jaké jsou možnosti..
@Marki007 tak jako česky umí, jen ten přízvuk a příjmení Ti to napoví
plus teda u mě přehlídla přirostlou placentu a pak to řešil až primář… a byl zákrok na poslední chvíli ![]()
@Marki007 jen doufám, že tam nebudu muset… ráno mi troch tvrdne břicho ![]()
@Petty4 ahojky
jsme vsichni uz doma a v poradku
v pondeli jdu na kontrolu, tak snad bude vse ok
musi ![]()
@Misa969 tak to moc ráda slyším a moc gratuluji
dej vědět, jak dopadla kontrola. Jaký už jsi tt? Já mám kontrolu za týden.
@Petty4 urcite dam vedet
zitra s drobeckama zaciname 16tt
brisko mam uz moooc velike
take informuj ![]()
@Misa969 jé tak Ty jsi fakt stejně jak já
už cítíš pohyby?
Určitě dám taky vědět ![]()
@alexa37 @endy86 @smileee11 ahojky holky, jak jste na tom? Dlouho jste se neozvaly a už utekla docela doba ![]()
@Petty4
to je faaajn
pohyby..tezko rict..myslim ze to jsou zatim jen streva
ale podle toho jak radi na ultrazvuku to mozne je ![]()
@Misa969 to jsou zatím jen takový maličký jako by vlnky, nebo nevím jak to říct, takový hodně jemný. Mají 10cm, tak co by jsme taky čekaly, že ![]()
@Petty4 ahoj, dlouho jsem tu nebyla to je pravda
zítra začínám 16. týden…no popravdě si zatím to těhotenství moc neužívám, od 7TT jsem měla hrozný nevolnosti celý den…jako byl to fakt masakr, nastestí mně to kolem 12 týdne pomalu přestávalo a už 4 dny mi není blbě tak aspon že tak
jinak už jsem byla na screeningu, tam mi vyšly špatně výsledky na vývojový vady, takže jdu příští týden na plodovku, takže jenom nervy, už bych si chtěla začít to těhotenství konečně užívat
a co ty jak pokračuješ?