Poradna duly
Jana Čurdová
@Kajkaa85 Tak u vás je to také Vigantolem, no jak pozoruju, je to celkem rozšířený problém. Pak mi napiš jaké kapky jsi vzala a jak vám sedly. Možná, že nasadím také jinou alternativu. Jinak obdivuju maminky s dvojčátky, já bych na to neměla, jednu noc se nevyspím a je se mnou k nevydržení.:)
@alexa37 Aha termofor, ten sice nemám, ale poptám se, jestli někdo půjčí na vyzkoušení. To je dobrý nápad, holky vy jste tak inovativní, to jsou věci, které mě by ani nenapadly a přitom je to celkem logické. ![]()
@Berousik Tak včera se nám asi po půl hodině podařilo drobka uspat v posteli pomocí bílého šumu.
Můj mi stáhl ty apikace, vyzkoušeli jsme všechny možné zvuky a nejvíc mu sedí déšť. Ještě jednou moc děkuji, konečně jsem měla čas i na svého muže, což teda dost ocenil. ![]()
Dnes už spinkal i v košíku přes den a vydrží i vzhůru bez mé přítomnosti. Prostě všechno super a takhle rychle. Paráda. ![]()
@Verča P. píše:
@Berousik Tak včera se nám asi po půl hodině podařilo drobka uspat v posteli pomocí bílého šumu.![]()
Můj mi stáhl ty apikace, vyzkoušeli jsme všechny možné zvuky a nejvíc mu sedí déšť. Ještě jednou moc děkuji, konečně jsem měla čas i na svého muže, což teda dost ocenil.
Dnes už spinkal i v košíku přes den a vydrží i vzhůru bez mé přítomnosti. Prostě všechno super a takhle rychle. Paráda.
Tak to mám radost, paráda
![]()
Tak Pepíček dostal ráno nové kapky a řekla bych že mu sedí.
Odpoledne spal v košíku 3 a půl hodiny, už sem chodila nahlížet jestli dýchá.
@Berousik Ještě k té houpačce - deku jsem nezkoušela podkládat. Mám ji teprve chvíli a dávala jsem ho tam dvakrát a hned zas za hrozného řevu vyndávala. Dneska jsem ho zkusila položit s dekou a je to trochu lepší, chvíli vydržel, asi to chce taky zvyk.
Jinak holčičku máš krásnou, vysmátou.
Kolik že má týdnů, že už se tak pěkně vědomě směje?
@Verča P. píše:
@Berousik Ještě k té houpačce - deku jsem nezkoušela podkládat. Mám ji teprve chvíli a dávala jsem ho tam dvakrát a hned zas za hrozného řevu vyndávala. Dneska jsem ho zkusila položit s dekou a je to trochu lepší, chvíli vydržel, asi to chce taky zvyk.
Jinak holčičku máš krásnou, vysmátou.Kolik že má týdnů, že už se tak pěkně vědomě směje?
Teď 12. 1. bude mít dva měsíce. Ale smát se začala už před vánocema, teď se řepí furt. A povídá, brouká a tak. Taky se otáčí na bok, zahrabe nohou jak pes když startuje motorku a šup, je na boku
úplně na břicho se jí to ještě nepovedlo, neví co s rukama, ale maká na tom usilovně furt ![]()
V tom lehátku to chce zvyk. Adéla v něm má rozhled, tak se jí to líbí. Když ji mám v kuchyni a uklízím, tak do ní občas drbnu nohou a rozhoupu, to se jí líbí. Hrazdičku ale ráda nemá, asi se jí ještě bojí nebo jí brání v rozhledu, nevím. Tak je bez. Ale když tam usne, tak za chvilku je vzhůru a chce na rovné.
Včera večer jsem Pepíčeka vážila a měl 4,91kg v 5 týdnech. Do poradna jdeme 19,tak to bude mít přes 5 kg, tak moc v 6 týdnech nevazila ani jedna z holek.
Dneska jsme byli na 6 týdenní kontrole, Pepíček váží 5,430 kg a měří 59cm, kyčle máme v pořádku.
Máme za sebou první spur, který jsme za pomoci příkrmu zvládli.
Ve středu konečně sundají Elišce sádru, tak konečně budem fungovat normálně.