Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím budoucí maminky, které čekáte miminka koncem listopadu a začátku prosince ![]()
Jak se vám vede? Máte nějaké těhotenské příznaky? Čekáte první, druhé, třetí,..?
Popřípadě, jak děti jsou od sebe věkově?
A kdy plánujete o těhu říct rodině?
Povídejte přehánějte, ať nám to hezky utíká ![]()
A ještě něco, v jakém jste tt?
Všichni zde vítejte ![]()
Ahoj, čekám třetího prcka a už jsem mamce a sourozencům poslala obrázek testíku, jinak to zatím tajíme. Nejstarší bude mít v lednu 18 a mladší 2,tak snad to zvládnem, Terezka mi moc pomáhá už teď s Eliškou. Jinak bych měla být 5+3 a termín 14.prosince, ale uvidíme jak to spočítají na genetice.
@alexa37 Tak to moc gratuluji
18let, to je vlastně skoro jedináček co? Jak se tvářila na mladší sestřičku? Ale asi hezky, když tak pomáhá
to máš fajn takovou pomocnici. Naše první má 19měsíců, takže ještě docela prcek, tak snad to nějak zvládneme. Jsem 8tt ![]()
Ahoj, taky bych se ráda přidala
dnes jsem 7+1,a termín porodu 3.12, a o tehotenství ví jen přítel a pár nejbližších přátel, mám za sebou revizi, tak rodině to chcenme říct až tak za dva týdny
jinak už přes týden mám hrozný nevolnosti, ze všeho se mi dělá zvedá žaludek, a celý den je mi špatně
tak snad to za chvíli zmizí a já si budu to těhotenství užívat ![]()
@Petty4 tak Terka Elišce nechtěla ani lyšet, těžká puberta, ale jak ji poprvé viděla tak ji už nechtěla dát z ruk, malo pravdu zbonuje, no tento prcek byl neplánovaný, Elišku mám z umělého a pravděpodobnost, že otěhotním byla moc malá a tak nás to překvapilo, ještě jedno jsme původně chtěli, ale změnili podmínky pro umělé a museli by jsme vše platit tak jsme změnili rozhodntí, ale miminko si k nám postě cestu našlo.
@endy86 na to, že si budeš těhotenství honem zapomeň
jak přejdou nevolnosti tak přijdou bolesti kyčlí jiné nepříjemnosti, čekám třetí a už na to, že si budu užívat nečekám
@endy86 mi ani nemluv, je mi špatně stále
Jinak moc gratuluji ![]()
U nás to ví jen manžel a moje Máma, jinak asi po 12tt… zatím nevím, jen mám strach, že to půjde vidět, nějak rychle se kulatím na to, že prcek má asi 8mm ![]()
@alexa37 tak je krásný že malou nakonec takhle přijala, ale teda nečekaný jsi to vážně měla
u nás jsme tomu nechali ten takzvaný volný průběh a po 7 měsících // ![]()
@Petty4 tak aspon nejsem jediná…už jsem přemýšlela že požádám dr aby mi něco dala, je mi špatně fakt celý den, nemůžu spát nic…jsem z toho už uplně hotová…v úterý jdu na kontrolu, tak snad mi poradí, i když asi proti tomu nic nebude
já taky počkám asi do 12 tt po tý mojí předešlý zkušenosti na to ted nechvátám…tobě taky gratuluji
já už jsem ted taky strašně nafouklá, nikdy jsem takový břicho neměla ![]()
Ahoj, jsem nejspíš 4+4, k doktorovi se teprve objednam a manžel to ví ode dneška
a jsem těhotná poprvé ![]()
@endy86 jako mě je fakt šíleně zle, jsem z toho zoufalá, ale nevím, jestli se s tím něco dá dělat
Já jdu na kontrolu až za 14 dní, tak třeba do té doby neumřu na to jak je mi zle
![]()
Já si furt namlouvám, že mi je zle z přetažení
pořád tomu nemůžu věřit, dokud nebudu mít průkazku tak neuvěří, on to byl u nás opravdu zázrak, mám PCO jediného vaječníku se špatně průchozím vejcovodem a manžel lenochy, to dítě nám asi dá pořádně zabrat když se tak probojoval
@endy86 je fakt, že první těhotenství jsem nezvracela, ale zas mi tvrdlo břicho od 20tt a nakonec mi zastavovali ve 30 porod a zůstala jsem do 36 týdne v nemocnici, druhé sem prozvracela, tvrdlo mi břicho, boleli kyčle a záda, oteklá jsem teda byla u obou, jestli to druhé bylo věkem nevím, ale ted se toho hrozím, v srpnu mi bude 40,Elišce je 15 měsíců tak už se vidím jak se z ni budu kutoule s tím břichm, začla chodit v 10 měsících a chvilku neposedí
@Petty4 píše:
@smileee11 gratuluji
moc děkuju
sama tomu ještě nevěřím, neustále se dívám na testy ![]()