Poradna duly
Jana Čurdová
Mě takové ty největší „neduhy“ co jsem měla mě už přešly
Teď jsem v desátém týdnu. Nejhorší pro mě byl tak ten šestý sedmý týden, protože to jsem byla šíleně unavená, protivná, divné chutě.. to už přešlo. Ale zato dávení se při čištění zubů mě nepřešlo a občas to neudržím a musím se vyzvracet
Akorát jsem se začla celkem dost už zadýchávat ![]()
@alexa37 jj to jsem taky říkala s tím uspáním
nebo aspoň přetočit čas… Ale tak třeba si to tentokrát aspoň trochu užijeme, když je to naše (nebo aspoň moje) poslední těhu ![]()
@sukynecka01 jeden den jsme měla úplně mžitky před očima a šla spát v 19h… ale asi by jsi nějaký vitamíny potřebovala ![]()
@Blackyyy tak to se máš, že máš nejhorší za sebou
třeba si tady to těhu bude aspoň někdo užívat ![]()
@Petty4 já si říkala u Elišky, že je to mé poslední těhotenství, ale příroda byla jiného názoru
v podstatě Terka už je velká, tak aspoň nebudu mít dva jedináčky, ale byl rozdíl být těhotná ve 22 a teď ty dvě, nějak sem to líp snášela a asi jsem si ani nepřipouštěla negativa, vlastně jsem ani nemohla, internet byl v plenkách tak jsem prd věděla, dnes je člověk až přechytralí
@alexa37 jj přesně a někdy mi příjde, že je na netu víc negativních info :/
Tak jsem dnes byla na kontrolním ultrazvuku a všechno bylo tak krásný ![]()
miminka bilo. A hlavně už ho nehledala tak moc dlouho ![]()
Jsem 8+1 a termín porodu mám 4.12. ![]()
Je to nekonečný čekání
teď jdu na kontrolu, krev a vystavení průkazky až 16. května
To nevydržim ![]()
Tak já má dnes za sebou druhou kontrolu a představte si, že ani obrázek mi nedali, mimi s sebou, tak mlelo, že vždy byl vidět jen ničemu nepodobný kousek. Ale dostala jsem dnes průkazku.
Za 3 týdny jdu na 1. screening, tak tam mi snad obrázek dají, když mají tak super přístroje a MOOOOOŽNÁÁÁÁ se dozvím i pohlaví ![]()
@Petty4 Já jdu do první poradny na první ultrazvuk v pondělí, to budu v jedenáctém týdnu, tak já doufám, že já fotku dostanu aby taky přítel něco viděl.
Ty budeš za ty tři týdny v kolikátém týdnu? To máš super, že už ti možná řeknou pohlaví. Co by sis přála? ![]()
@Petty4 ja jdu na velky screening ve ctvrtek. Tak snad bude vsechno ok a nepozenou me na plodovku jako s dcerou…
@Blackyyy Já bych chtěla holčičku, sice už jednu mám, ale právě díky tomu vím, jak je úžasná
manžel by chtěl kluka, ale není zase takový ten typ, co musí mít kluka jinak je nepříčetný, takže je nám to vlastně docela jedno a chceme zdravé mimi a zdravý průběh těhu i porodu ![]()
Tak dej v pondělí vědět
Teď jsem 10tt takže budu 13tt za 3 týdny
@Berousik takže zítra? teda Ty se máš
na ten v tom 12-13tt? a necháš si říct pohlaví?
Určitě bude vše o. k. už jedno zdravý dítko máš ![]()
@Petty4 jj ten co se delaji vyvojove vady. Ted jsem byla na normalni poradne a mrne na utz pekne radilo. Drbalo se na hlave a kopalo nohama, je to pekny. A aspon budu zitra mene nervozni kdyz jsem se dnes ujistila, ze se ma dobre ![]()
Pohlavi si rict nechame, ale moc tomu nedavam, ze to uz bude videt. Taky bych si tak nejak vnitrne prala druhou holcicku ![]()
@Berousik já jsem včera na utz měla taky veselo, prtě se nezastavilo a házelo ručičkama i nožičkama, tak to taky beru jako dobré znamení
Plus teda dr. se zmínila, že tohle často dělají holčičky, že kluci jsou línější, takže máme obě malou naději, že budeme mít dvě holčičky ![]()
@Petty4 no nevim
prave dcera byla lina jako ves pred kazdou kontrolou jsem ji musela prolit coca colou aby se aspon hnula a nejak spolupracovala
toto torpedo co jsem dneska videla se ji nepodobalo ani nahodou. At kluk ci holka, ja chci zase klidne dite jako mam uz doma ![]()