Poradna duly
Jana Čurdová
@Petty4 No, já jsem mladší, ale příteli je teda už 32 let
ale naštěstí to já ani nikdo jiný nějak nevnímá ten rozdíl
Já jsem vždy chtěla být mladá maminka, přijde mi, že na to má člověk tak nějak víc energie i nervů a navíc pak máš už odrostlé dítko a jsi pořád mladá kočka
![]()
@Blackyyy jj důvody co píšeš jsou přesně ty, co jsem si taky říkala, že jsem měla mít dítko dříve ![]()
Ahoj holky tak ja jdu 3.5 na treti kontrolu doufam ze bude vse od ms to bude 7+1
Ale vcera na utz 5+1 gestacni vacek odpovidal 5+5 9mm
Tak uvidime, ale nebylo ani embryo
uvidíme noo docela se bojim min rok zt
@sukynecka01 já jdu 26.4. ale teprve na druhou
jsem cca 8tt
a nemohla jsi mít ovu později? Slyším často, že dr určí těhu mladší a vše je o. k. ![]()
@Petty4 ja mam prave starsi podle ms 5+1 jsem byla v utery ale podle utz 5+5
@sukynecka01 aha, tak to je jen dobře né?
Jsi byla na ultrazvuku brzy, to ještě nic moc vidět není až tak za 7-10 dní bude myslím
![]()
@Petty4 jo jdu 3'5
Nevim jestli je dobre vetsi nebo mensi haah uvidkme pak
@sukynecka01 já jdu na kontrolu v úterý, tak jsem zvědavá co se nového dozvím ![]()
Ale teda jeden den mi bylo šíleně zle ![]()
@Petty4 no me neni nic a toho se bojim zase. Ze to bude to co min rok
@Petty4 já včera dokonce objímala mísu, ale skončilo to jen u nastavování, bojím se cokoliv sníst, ale chutě mám hrozný, dneska si dělal chlap tlačenku, kterou nejím a já mu ji byla schopná sežrat, ale jen to, že by mi bylo zle mě ubrzdilo
@sukynecka01 já jdu až 9 a taky mám nahnáno, přitom nemám za sebou nic špatného, 2× těhu a dva porody
@alexa37 tak se neboj kdyz si mela vse ok ja pred8lety taky ok ale 6 let jsem s pritelem a min rok zt a tento rok zatkm nebom doufam ze vse oka a v prosinci rodim
@sukynecka01 @alexa37 mě je zle, ani chutě nemám,… holky na rovinu chci, aby už byl prosinec a já měla vše za sebou, asi nejsem typ co si těhu nějak užívá ![]()
Po minulé zkušenosti mám ze všeho pořádný respekt a nějak mi nejde hodit se do klidu, i když nakonec vše dopadlo dobře a malá je zdravá a šťastná.
@Petty4 tak já si neužila taky ani jedno těhotenství, sem říkala proč to musí tak trvat, proč to není jak u králíka
nejraději bych se nechala uspat a vzbudila až na porod
Tak holky me rabo bylo na omdleni ted je ni lip, ale min rok sem mela hodne nizky tlak zelezo chybelo a pak nyl klid a bum dnes rano zase to same toceni hlavy slaba na bliti mi bylo sem litala s kyblem kamoska mi zasla koupit jablko a rohlík je mi kapku lip sla sem si lehnout. Hruzaaa sem rano do skoly s malym jen vysla ze vchodu a otocila a domu sla takovy motak a slabe telo znama ho zanesla