TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
5.5.16 09:35

@Misa969 Tak to ti patří gratulace dvojnásobná, i když teda bude to fuška ale na jednu stranu ti hrozně závidím, celý život si přeju dvojčátka :-) hlavně ať je všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
5.5.16 09:38

Jak vám je? Mně bývá nárazově nevolno, včera se mi udělalo špatně i po jogurtu a přemýšlím již od rána, kdy půjdu zvracet :-D naštěstí mě to potkalo do dnešního dne jednou, tak snad to i tak zůstane.

Vy co čekáte již dalšího potomka, co na to sourozenci? Dcerka(3,5) roku má hroznou radost a pořád se těší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.5.16 10:13

@Misa969 8o :lol: dvojcata. Husty :lol: hele bude to zahul, ale za ten jedinecny vztah co maji dvojcata mezi sebou to stoji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.5.16 10:20

@wittis mne uz je dobre. Bylo mi blbe denne, ale uz to odeznelo. Ted jsem jako bych ani tehotna nebyla. A mam energie na rozdavani. Je to uleva po tech dnech co jsem se ospala plouzila po dome :mrgreen: Ted vecer dam spat malou a jdu se psama na nas oblibeny 10 km okruh a je mi baaajecne :dance:
Dcera tomu jeste vubec nerozumi. Mozna az mi zacne rust brisko nebo nevim. Mimina ani panenky ji nikdy nezajimaly, je spis na vlaky a auta. Polokluk no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
5.5.16 10:28

@Berousik tak na období bez únavy už se moc těším, teď chodím spát tak v devět :mrgreen: a co si budeme povídat o těch panenkách, ono to drandění s auty a na motorkách je zábavnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.5.16 10:34

@wittis mě teda už víc jak týden špatně nebylo, prsa už taky tak nebolí a únava odchází :) snad už to bude jen lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.5.16 10:35

@Berousik nedovedu si to vubec predstavit :D jeste jsem v soku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.5.16 10:36

@wittis mockrát děkuji :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.5.16 10:37

@sukynecka01 jj schovavalo se moc dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
5.5.16 12:23

@Misa969 tak to gratuji, mě se dneska zdálo, že se nám narodili dvě holčičky, tak snad mě nebude čekat v pondělí stejné překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.16 13:20

Ahoj holky, všem těhulkám gratuluji :-) omlouvám se, že píšu anonymně, ale je to pro mě citlivé téma a nikdy člověk neví, kdo známý se tu objeví :-)
Chtěla jsem se zeptat, od samého začátku těhotenství (zítra začínám 11.tt) máme zakázaný sex (průběžně pořád špiním). Což by mi teď ani tolik nevadilo, stejně na to nemám chuť :-D ale spíš mě trápí, že v noci mívám poslední dobou takový ty lehce erotický sny, díky kterým dosáhnu orgasmu. Dneska v noci kupříkladu dvakrát, včera jednou. Dřív se mi to stávalo třeba jednou za půl roku :-D ale právě mě trápí, že dnes ráno jsem zase po několika dnech zašpinila a trochu mě bolí v podbřišku, spíš třeba když jdu na wc a trochu tlačím, tak tam cítím takový napětí, tlak. Setkaly jste se s něčím podobným některá? Nebo někdo z vašich známých? Dodržuju všechno, co mi doktor řekl, ale tohle nějak ovlivnit nemůžu, bohužel. Předem děkuji za jakékoli reakce :-)

• Citovat
  • Upravit
2200
5.5.16 13:30

Jestli treba nejake cevky u tlačeni nepraskaji kup si ascuritin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
6.5.16 12:54

@Misa969 tak to je mazec, gratuluji ;) máte dvojčátka v rodině nebo po umělém?
sestřenka má taky dvojčátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
6.5.16 13:02

@Petty4 dekuji :) pra pra babicka mela dvojcatka, ale to jsem se dozvedela az vcera :D hlavne by me nenapadlo, ze kdyz od te doby nikdo z rodiny dvojcatka nemel, tak ja budu :D nebyla jsem na umelem :) pritel mi rekl, ze kdyz neco dela, tak uz to dela poradne :D nemam se pry tak divit :D ja nikoho s dvojcatkama neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
6.5.16 13:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky, všem těhulkám gratuluji :-) omlouvám se, že píšu anonymně, ale je to pro mě citlivé téma a nikdy člověk neví, kdo známý se tu objeví :-)
Chtěla jsem se zeptat, od samého začátku těhotenství (zítra začínám 11.tt) máme zakázaný sex (průběžně pořád špiním). Což by mi teď ani tolik nevadilo, stejně na to nemám chuť :-D ale spíš mě trápí, že v noci mívám poslední dobou takový ty lehce erotický sny, díky kterým dosáhnu orgasmu. Dneska v noci kupříkladu dvakrát, včera jednou. Dřív se mi to stávalo třeba jednou za půl roku :-D ale právě mě trápí, že dnes ráno jsem zase po několika dnech zašpinila a trochu mě bolí v podbřišku, spíš třeba když jdu na wc a trochu tlačím, tak tam cítím takový napětí, tlak. Setkaly jste se s něčím podobným některá? Nebo někdo z vašich známých? Dodržuju všechno, co mi doktor řekl, ale tohle nějak ovlivnit nemůžu, bohužel. Předem děkuji za jakékoli reakce :-)

všechny bolesti bych po zkušenosti konzultovala raději s lékařem a zvlášť, jestli je i špinění - pro jistotu ;)
Mě taky občas píchne nebo zabolí v podbříšku, ale hned to přejde a není to pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí