TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
6.5.16 13:11

@Misa969 já mám ještě kamarádku co má dvojčátka a už jsou ve věku, kdy si spolu pohrají a to je fakt super ;) máš vždy zábavu pro dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
6.5.16 13:58

@Petty4 to ano :) akorat to byl pro me hrozny sok… ale uz jsem se vzpamatovala a mam radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
9.5.16 12:27

Tak jsem se konečně dočkala kontroly, mimi je o týden větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.5.16 20:37

@alexa37 téééda krásný ;) a jaký teda jsi tt? Já jdu příští týden, tak snad dostanu fotečku, když jsem minule nedostala.

A holky, jaký máte příznaky? Já už KONEČNĚ nejsem tak šíleně unavená a pomalu začínám normálně jíst, ale z jistých jídel se mi točí žaludek stále :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.5.16 20:53

@Petty4 mne uz je uplne dobre. To, ze jsem tehotna mi pripomina jenom prukazka v kabelce :mrgreen: a dokonce si muzu v klidu cistit zuby. Kdyz jsem cekala dceru, tak me kopalo cely tehotenstvi, jen jsem si strcila kartacek do pusy. To byly kazdodenni boje. Ted nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.5.16 20:54

@Petty4 ahoj, no mě nebylo špatně už min. týden, ale dnes začal žaludek opět trochu zlobit, ale žádná hrůza :D únava trochu ustupuje, prsa mě moc nebolí (boleli hrozně do 7tt), občas mě pobolívá podbřišek… jinak je mi faaaajn :D :)

mě doktor dává fotečku z utz vždy, tak doufám, že nepřestane :D je krásné vidět, jak se ta původně jedna tečka :D hrozně rychle mění v miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
9.5.16 21:21

@Petty4 měla bych být 8+4,ale velikost odpovídá o týden dřív, asi jsem měla brzo ovulaci, jinak mě jen vadí čištění zubů, jinak nevím, že jsem těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.5.16 21:44

Mě už taky většina těch špatných příznaků odezněla, jako velká únava, apod. :palec: Co mi teda zůstalo je však pomalé zažívání, takže parádní zácpa :nevim: neznáte na to nějaké přírodní kapičky nebo nějaký čisticí čaj apod.? Taky mám pořád nechuť na nějaká jídla a averzi k nim, třeba z rajské se mi udělalo 2× tak špatně, že příště už si netroufnu.. vymizelo mi období toho, že jsem chtěla vše pomerančové a citrusové, období bublinkových pití a teď piju hlavně vodu :D Co mě ale trápí pořád je čištění zubů, vždy když strčím kartáček do úst a to ráno i večer, šíleně se mi obrací žaludek a je to teda paráda :? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.5.16 08:04

@Blackyyy zácpu řeším také… :) každé ráno piji psylium s probiotiky (rozpustnou vlakninu) a je to lepsi, hlavně hodně piji čistou vodu, kysané mléko, hodně ovoce a zeleniny… když nepomůže, tak povařit sušené švestky a až vychladnou, tak spapkat :) a poslední možnost projímadlo, které se může v těhotenství Duphalac :) když si ještě na něco vzpomenu, tak písnu :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.5.16 11:05

@Petty4
Já jsem 10+2 a unavená jsem už zase dost, dneska sotva udržím oči, asi jim dnes uteču z práce dřív :mrgreen:
Nevolno mi pořád je, chvíli jo, chvíli nic, takové návaly a čištění zubů je děs - už chápu, ten zvýšený výskyt zubního kazu :lol:

@Blackyyy @Misa969
Já mám teda na wc problém přesně opačný - mám pocit, jako kdybych neustále jedla nějaké néé zrovna čerstvé potraviny :think:

Opravdu doufám, že se vše kolem 12tého týdny zklidní, protože všeobecně mám pocit, že ve svém věku (27 let :mrgreen: ) už to druhé těhotenství snáším mnohem hůř :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
10.5.16 12:17

@Blackyyy jsem na tom podobně me začalo být dobře od 7+ takže ukončeného 7 tt, ale mám nechut k jídlu málo co sním natož vypiju :/ maso nejím vůbec, paštiky nic salám fůj. Co jím je jablko a rohlíky, to můžu a málo kdy něco s ním. Ale i to pití mě štve :/ někdy je mi těžko, někdy bolí prsa někdy nic :) jsem 8+ takže skoro 9 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.5.16 12:30

Na zacpu jsou dobry glycerynovy cipky. Jsou naprosto neskodny a koupite v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.5.16 13:37

@Misa969 Děkuji za tipy, musím něco vyzkoušet, protože já jdu třeba jen jednou za týden a to je teda děs :,( tohle mě asi nejvíc trápí na celém těhotenství..
@wittis Jelikož do práce nechodím, tak jsem pořád doma prakticky, tudíž bych klidně uvítala opačný efekt a radši seděla na záchodě :lol: i když věřím, že oba extrémy začnou po určité době štvát
@sukynecka01 Třeba se to ještě změní, jsi teprve v devátém týdnu, já už budu končit 1. trimestr a začínat 4. měsíc, je fakt že většina tady těch nevolností a nechutenství vymizí, tak držím palce :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.5.16 17:17

Tak se omlouvám všem, že se moc neangažuji, ale jsem nemocná - zase :( tohle těhu si zatím teda moc neužívám… snad další týden bude už konečně lépe.
Ale ve čtvrtek jdeme na ten první test a velký ultrazvuk, tak snad aspoň to nám udělá radost, povzbudí a dodá energii.

@wittis pžesně jak píšeš, je mi 28 a první těhu jsem takhle v nízkých týdnech vůbec neregistrovala, teď týden už zase sotva lezu, zvracím, jsem unavená a ještě mi začala rýma, bolení v krku,… jsem jak kdyby mi bylo 82 a né 28 :( Jako na třetí to opravdu nevidím.

Jinak holky, kdy vás čekají nejbližší kontroly? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.5.16 18:26

@Petty4 Mě čeká 25.5. NT+T prvotrimestriální screening na Downa, atd.. sice už budu v 15. týdnu a má se to dělat tak to 13tého, ale zkrátka dřív čas neměli. Také nám tam řeknou s 90% pravděpodobostí pohlaví :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí