TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
30.11.16 11:33

Holky tak druhy monitor dnes oka. Dalsi týden posledni kontrola u neho pak nemocnice.
Ptala jsem se jak dlouho muzu prenaset rikal 10 dnu. Rikam ze na Vánoce chci byt doma
Polozila jsem se na lehatko a dal do me ruku a tocil sni rikal že můžu spinit ale ze to pomůže a pokud se dalsi tyden uvidime ze to udela znova
Tp byl Hamilton? Rikal ze nejak napomaha cipku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.11.16 12:38

@sukynecka01 V jakém jsi teď týdnu? Jinak možná to Hamilton byl, to se nějak krouží těmi prsty kolem čípku, mě dělali něco podobného den po termínu, tak se taky domnívám, že to byl Hamilton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
30.11.16 13:05

@Blackyyy ja dnes 38+1tz ale prave se me ptal ci chci rodit driv uz. Protze hodne otekan atd a mam jit na tu konizaci čípku… Jo říkal ze mi uvolnil neco na cipku a ze budu spinit
A uz spinim doufam ze zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.11.16 13:16

@sukynecka01 Spíš se divím, že ti teprve na začátku 39. týdne udělal hamiltona :nevim: to by se mělo správně buď pár dní před TP nebo pak až po termínu. :think: Ale třeba je to kvůli tvým problémům, tak nevím, ale asi by se to nemělo. Ale nejspíš co doktor, to nějaké zásady/preference.
Já nešpinila vůbec jen mě bolelo bříško jak před MS. Ale u mě to taky nezabralo no. :roll: Tak když špiníš, něco by se třeba dít mohlo. A neříkal ti, jestli už jsi otevřená, nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
30.11.16 13:32

@Blackyyy mě ho dělali taky tak brzo a nezabral, ale u mě asi ten tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.11.16 13:33

@alexa37 Aha, tak asi když jsou nějaké problémy, tak ho doktoři dělají :think: Mě snad nezabere nic. Příští středu bych měla vyvolání, už se fakt modlím, ať se něco děje. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.11.16 13:39
@Blackyyy píše:
@alexa37 Aha, tak asi když jsou nějaké problémy, tak ho doktoři dělají :think: Mě snad nezabere nic. Příští středu bych měla vyvolání, už se fakt modlím, ať se něco děje. :?
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.11.16 15:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.11.16 15:05

Měla jsem chuť do něčeho píchnout, něco se mi hrozně chtělo uklízet, prvně jsem myslela, že se vrhnu na skříň s oblečením, ale to udělám až pak budu dávat pryč ty těhotenské věci, teď je to zbytečné - tak jsem nakonec hodinu a čtvrt drhla koupelnu :D Vanu, prosklenou sprchu která je fakt dílo ďáblovo :cert:, vytírala, atd.. Takhle dlouho jsem ztrhaná nebyla ani nepamatuju, teď sedím a funím jak blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
30.11.16 15:14

@Blackyyy říkal ze o proti minuke jsem vic pripravena. A i v nemocnici rikala ze uz můžu rodit.
Tak uvidime
Ale neumím vyluštit co mam v prukazce z dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
30.11.16 20:18

@Blackyyy Hemiltonu? Malá je otočená hlavičkou nahorů? Nebo si to s něčím pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
30.11.16 22:08

Tak mě zítra čeká kontrola v porodnici, jsem zvědavá jak malý porostl a co bude nového dole.
Raději bych chtěla aby se rozběhl porod sám a udělali teda císař, nez když mi ho tak neočekávaně vytáhnou.
Dnes jsem byla na aru kvuli předoperačnímu vysetreni a včera tam prej byla maminka před plánovaným císařem 7.12. a dělali ho v noci, tak nějak by se mi to líbilo taky.
Tak do pondělí pořád šance je, ale nemám ani poslíčky tak tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
1.12.16 01:34

Holky tak jsem vzhuru jako kazdy vecer iu drihy mesic haha
Ale probudilo me břicho krece vselijake zvuky v brise jako kruceni asi střeva očista nejaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.12.16 10:35

@sukynecka01 že by se ti rozjížděl porod? :potlesk: Písni co a jak.. :dance:
Tak já zítra nástup do porodnice na vyvolání 41+2 :think: Bojím se ale zároveň se i strašně na prcka těším, snad ho už zítra budu mačkat v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
1.12.16 11:14

@merli ahoj drzim palce :hug:
No ja nevím spinin od vcera zatka odchází po kouskách. V noci křeče jakp prase takže na wc sem sedela ocista me uvolnila haha
Ale od rana me bolí bedra a podbřišek jako u ms nejsem schopna jot do sprchy jestli to přestane nebo ne. Jsem total k. o unavena jak po parbe nejake. Mala se porad vrti 8o tak nevim ale netvrdne mi břicho nejak spis tlak do beder mam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí