Poradna duly
Jana Čurdová
@sukynecka01 pro klid bych si zajela večer na pohotovost, rekla bych že necítím pohyby, že mám strach
@merli Doktoři by si měli vybrat, co budou říkat že
Je fakt, že co doktor, to názor, proto už ani po vyšetřeních takové ty názory to bude brzo, ještě to nevypadá, příště už se neuvidíme.. atd. s rezervou abych nebyla zase zklamaná, hold tělo si řekne samo ![]()
@Berousik To je rozkošné
Já mám nehty jen krátké, ale nechávám si dělat gel lak, protože mě to nebaví/nejde lakovat a takhle je mám měsíc hezké bez práce
Ale přes lůžko mi nejdou, nemám ráda dlouhé nehty.
@sukynecka01 Neboj, to bude dobré. Já měla první monitor taky dost blbé výsledky, malá zase blbla jak blázen a hrozně jí lítal tep až ke 196, pak na 130 atd., strašili mě tachykardií a natáčeli mi monitor několikrát, nakonec to pak bylo vždy dobré. Teď už monitory dopadají vždy dobře, to byl jen ten jeden, nevím, jestli jak to pro ni bylo nové tak jí to vadilo třeba
Na monitoru mi taky většinou spí, občas se protáhne a nikdy problém nebyl. To že kope méně je už v 38. týdnu jak jsi normální, mě už nekope taky déle, už se spíš jen převaluje, někde vystrčí nožku, nebo zadek, nebo se jen tak jako vzepře.. A některé dny to o ní skoro nevím, některé dny je jak z divokých vajec. Buď v klidu určitě je v pořádku
Už má málo místa tak víc spinká.
@alexa37 ja prave citim porad stejne… Sem tam se prevali vykopne nohu celou ven. Jen to neni jako kdysi no… ![]()
@Blackyyy zp si taky myslim nebo sem si do dneska myslela. Me vystrasil zase jak mlel ze si me tam. Mozna nechaji ale mala kope no spis bouli se stejne parkrat za den a pak klid a ještě takovy stroj sem nemela ani pred osmi lety u syna hahaj. Tlacitko na pohyb a jedno na brise sem mela krece v rukou ![]()
@sukynecka01 To je úplně v pořádku jak to popisuješ. Už nemá skoro žádné místo a bude ho mít ještě o něco míň. Důležité je, že ji cítíš ![]()
@Blackyyy no vsak ano
Me mamina zase uklidňuje ze kdyby náhodu ozvy byly slabší tak malou vytáhnou ven ze se ji tam mozna nelibi kg na to uz ma a cas taky ze zacatek 38 je donosena uvidime zitra
@sukynecka01 myslela jsem to pro tvůj klid, ja bych asi strachy neusnula, ale já mám ppslouchatko tak když mám strach tak poslouchám srdíčko. Ted ho ani nevztahují, spis na začátku, malý se vrtí dost, spís u Elišky sem hodně plašila, ona se hýbala málo, ale za to teď je to malé tornádo.
@alexa37 jo jsem mela taky angelsounds ale uz jsem ho dala svagrove. Ja sem kkidna celou dobu az do dneska haha
me to prinde normalni ty pohyby je to mozna fakt ze spala a jeste ten stroj z doby kamene kde to klouzalo a ja to drzela sama na boku a krece v ruce. Ted se mala pohybuje jako vzdy nebudu radsi stresovat… Proste zitra kdyby to bylo stejne po tech trech monitoru co rikal tak by sla asi ven a mela bych klid ![]()
@Blackyyy to zkus, dat ji malicek
maji to radi, uklidnuje je to. Polechtas horni patro a mimco se chytne. Uvidis, jakej ma tah a silu ![]()
@sukynecka01 ja bych neplasila, pokud pohyby citis normalne. Ma uz mene mista. Na zitra si dej pred krivkou sladke nebo colu.
@Berousik To určitě zkusím
Prý je to celkově překvapivé, jaké mají mimča ten sací reflex, že i u kojení by člověk čekal, že jen tak žužlají ale přitom sají celkem silně ![]()
@sukynecka01 Však jo, kdyby něco, tak ji tam nenechají ![]()
Tak tohle je 3910g a 54cm našeho štěstí.
Porod se bohužel neobešel bez komplikací, nakonec došlo na akutní císařsky řez, ale náš chlapeček je v pořádku ![]()
@Romilda No wow, to je krásné překvapení!! Moc moc gratuluji k chlapečkovi
Hlavně že jste nakonec oba v pořádku! Jak to že došlo k císaři a co jinak, jak ti porod začal? ještě včera jsme si psali, tak čučím jak puk
![]()
@Berousik prave colu jsem mela nez jsem tam sla. A sladke jim porad vecer, rano atd… Jenze ona se hybe kdy chce takze… A neskace jako kdysi proste vybouli se chvilku kopne do zeber a klid… Uvidim zitra nevim jak ji tam vzbudí. Pokud bude spat budu tam muset zustat dokid ozvy nebudou oka a kdyz nebudou tak asi vyvolaji aspon podle me porod ![]()
@Romilda tak to je macek ti povím, jinak moc gratuluji a ať jste oba zdraví a ty se dáš rychle do pořádku po císaři.