Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
já mám příští neděli takže za týden termín a pořád se nic neděje. Dost mi teda tvrdne poslední asi ten týden břicho, přes den ale hlavně pak večer a v noci a celkově je mám hrozně tvrdý a bolí to
Takže už jsem z toho celkem nešťastná. Navíc mám den ode dne víc a víc oteklé nohy a už i ruce, když je chci zatnout tak cítím jak to bolí.. a nohy mám taky pěkně oteklý a zavodněný a když dlouho ležím tak už dost bolí. Takže já doufám že už fakt v týdnu malá vykoukne protože už je toho moc
![]()
@Blackyyy my ani nemluv, bolí mě celý spodek, ležet si nemůžu dovolit, dneska si vzala Elišku babička dolů tak sem trochu odpočívala, ale co ji dovedla tak jak byla rozdivičelá tak se točila a spadla na radiátor, tak má pěkný šrám přes celou škraň, ni mohlo to dopadnout hůř, tak já stresovala že pojedem do nemocnice tak mě tu všeci klidnili.
Jinak tašku mám z větší části nachystáno, ale dozvěděla jsem se, že je zpět z mateřské doktorka která mě zanedbala a díky ní jsem přišla jen o vaječník, tak chci za primářem aby jsme našli nějaké řešení, abych s ní nepřišla do styku, jinak půjdu raději rodit jinde.
Asi nej řešení bude ten plánovaný císař, kde budu mít jistotu, že nedojedu a ona bude mít službu, jinak bych i přes riziko porodu po cestě odjela do 20 km vzdálené jiné porodnice.
Tak jsem zvědavá jak v pondělí po chodím.
@Berousik @Misa969 Je to krása vidět ta vaše miminka, jak už vám spokojeně spinkaji doma, nebo v náručí ![]()
Jestli dobře počítám, tak je nás ještě šest, co jsme 2v1 a jsme v tomto „klubu“ ![]()
Ale však už se snad taky brzy dočkáme ![]()
@Romilda My už jsme od včerejška doma. Chtěla jsem vám ukázat nějakou fotku, ale nedaří se mi je stáhnout. Matěj je přes den úplné zlatíčko, skoro ani oko neotevře. A pak v noci ožije. Včera jsem se tak těšila, že se konečně trochu vyspím, když je tak klidný a mám asi smůlu. ![]()
Držím palce, aby ti to dobře dopadlo. Kdy máš ten termín?
@Romilda Jo, já jsem taky ještě 2v1
Teď začínám 40. týden a termín mám přesně za týden vlastně.. Už jsem fakt nedočkavá ![]()
@Verča P. Jak jsi to měla, když byl ještě malý v bříšku? Ta moje přes den chrní sem tam mě šťouchne a ožívá pak v noci a nad ránem, tak se bojím, že si pěstuje nějaký blbý návyky a nebude mi spinkat s tímhle režimem ![]()
@Blackyyy Matěj právě v noci spal, vůbec mě nebudil. Tak jsem jásala, že mu to zůstane a opak je pravdou. Ale u nás je to dáno spíš bolestmi v bříšku, zítra zkusím koupit probiotika a uvidím.
@Verča P. Krásný chlapeček, už se na naše Pepíčka taky moc těším
@Blackyyy Terka sebou mlela že mi všichni říkali, že bude uplakaná a nebude spát v noci a od 3 měsíců spala až do rána celou noc, za to o Elišce jsem skoro nevěděla, kolikrat sem šílela že se jí něco stalo a dává nám zabrat ještě teď a to bude mít v lednu 2,Pepa je něco mezi holkama tak jsem zvědavá, ale raději počítám s horší variantou ať nejsem nemile překvapená jako u Elišky