TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
15.11.16 18:43

@alexa37 Tak to by bylo fajn, kdyby ti to šlo taky přirozeně :palec:
Mně se do toho řezání taky moc nechce, i když samozřejmě zvažuji pro a proti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
15.11.16 18:53

@Blackyyy to mi neříkal a po pravdě by mi to stejně nic neřeklo, jen že se to pomalu chystá, coz nic neznamená, muzu v noci dojed ale taky být za 14 dní na tom stejně, ja už si snad i zvykla na to nepohodlí a ještě potřebují být v celku do 24 a 24 rodit nehodlám, to má narozeniny tchýně a nechci aby se malý narodil na její narozeniny, za celé těhotenství se ani jednou o nic nezajímala, nezajíma ji ani Eliška, po prosincové návštěvě loni sem tam přestala jezdit a ona je spokojená, že má manžela jen pro sebe a nemusí se bát, že bych ji něco snědla nebo vypila a jezdit na návštěvu se svačinou odmítám, tak tam nejezdim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
15.11.16 18:56

@Romilda řekla jsem doktorovi, že budu zvažovat vše tak, abych tu nenechala 3 děcka.
Zítra zavolam do porodnice se domluvit kdy mám naklusat, teda spíš se do koulet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.11.16 19:04

@alexa37 To s tím datumem kdy nechceš rodit chápu. Tchán má narozeniny 23. a to taky nechci rodit :lol: nic proti němu nemám, mám je ráda, ale taky se o mě celé těhotenství prakticky nezajímají, malé nekoupili jedinou věc.. :zed: Tak nechci aby se rodilo na jeho narozeniny, zbytečně by se čepýřili a byla by to taková pro mě dost trapná situace. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
15.11.16 19:20

@alexa37 @Blackyyy No a já chci zase rodit v pátek, protože mám svátek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
15.11.16 19:33

@Blackyyy @alexa37 Holky tak to je zajímavá shoda. Já mám tchána zase 1. prosince, ale v mém případě by mi nevadilo dát mu takový dárek k narozeninám. Mám štěstí na tchána i tchýni. :D Jinak já byla dneska na ozvách a stále to nevypadá. Pořád mám ale pár věcí, které potřebuji dotáhnout. Nemám ještě všechno vyprané a vyžehlené. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
15.11.16 19:46

@Blackyyy tak Eliška za skoro 2 roky dostala jednu hračku a to loni na vánoce, v lednu měla narozeniny a v říjnu už po druhé svátek a nedostala nic, to bylo keců jak půjdeme vybrat pro Elišku zlatý řetízek, ja se na to tak těšila, že půjdeme spolu něco kupovat pro Elišku, dojedu tam se domluvit kdy půjdeme a ani o tom necekla, jen mluvila jak posílali vánoční dárky deckan od švagrové, jsou v Americe a o Elišku nulový zájem, pak druhý den velice volala jak ušije malé povlečení do košíku, no tenkrát jsem to strašně obrecela, no nic neušila, jen kecy, asi si tak zvedá sebevědomí, po prosincové návštěvě s nima nekomunikuji, nebudu se dívat jak Elišku odstrkuje a o malého neprojevila žádný zájem, me to nevadí, uz jsem je vyšrtla se svého života, jen mi ublizovali, porad slyším jak mi vpalila že ještě těhotná nejsem a věděla že nám to nejde, nikdo si neumí představit jak mě to zabolelo, kazdy měsíc sem obrecela že nejsem těhotná a ona se mi vyloženě vysmála do tváře ale zas musela být naprdena když jsem otěhotněla a teď ještě jednou :mrgreen: bába jedná nepřející, hold jsem ji ukradla jejiho chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.11.16 20:03

@Verča P. Já jsem teda vzorňák, takovou tu základní várku jsem vyprala a vyžehlila snad někdy už před dvěma měsíci, a teď vždy když něco ještě koupím nebo dostanu, tak to hnedka obstarávám. :lol: Mě to i baví, i když je mi jasné, že až budu každý den prát a žehlit hromadu malých poblinkaných a umazaných věciček, už mě to bavit nebude :roll: :mrgreen:
@alexa37 Tak to je teda taky strašný. Nikdy jsem nepochopila, jak se takhle někdo v rodině může chovat, kor ke svým vnoučatům. Nechápu ani takové to, když třeba tchýně nemá ráda svou snachu, tak automaticky nemá zájem i o vnoučata.. no hnus prostě :nevim: U nás je to něco podobného teda, ale v tom smyslu, že tím vnoučetem jsem já a má to takhle moje mamka s máti mého otce.. to je úplně stejná zlá semetrika, nemůžeme ji vystát :pocitac: Nezájem od malinka, akorát nás vždy špinila a dělala zle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
15.11.16 20:17

@Blackyyy No to já jsem s malou taky tak měla. Ovšem teď při tom současném objemu prádla, který máme fakt nestíhám a jsem ráda, když stihnu vyprat malému jednu várku za týden. Jinak vše důležité připravené mám, pokud by se malý narodil už teď.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
15.11.16 21:11

@Blackyyy moje mamka rozdílu nedělá, ja bych ani nedovolila aby dělala, bych ji sprdla.
Dává všem stejně.
Co já se kvůli tchyni nahadala s manželem,95%hadek bylo kvůli ní, ona mi vždy něco hnusného řekla kdyz šel třeba na záchod a nebo po telefonu a já se nebránila a pak to schytal on.
Loni když mě velice zvala na vánoce tak sem ji upozornila, že mi bude 40 a už že sebou nenecham zametat, no návštěva stala za to a poprvé byl všeho svědkem i manžel a já mám klid, uz nechce abych tam jezdila protože konečně pochopil že si to nevymýšlím. Když mi něco hnusného neřekla tak aspoň někam odvedla manžela a mě nechali sedět s ožralým tchánem samu třeba 3/4 hodiny, tak to zas schytal manžel.
Když jsem čekala Elišku co já sem se nabrečela, jestě nebyla ani na světě a ona my ní byla tak lakomá a jen se chlubila jak poslala to nebo ono deckam.
Minulej pátek sem tam byla vyzvednou manžela a vyletěla jak furei, otevrela auto kde se topilo, ani nepozdravila, no Eliška spustila a ona furd do ní drbala až sem se škaredě podívala a ji se to nelibylo, asi čekala že se budu na ni usmívat. :zed: No teď o malého zájem vůbec, tak lepší než by mi zas slibovala co nekoupi a já to pak obrecela že to zůstane u slibů.
Pro jistotu jsem si ji zablokovala v telefonu, nerada bych aby mi volala do porodnice a stresovala mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
15.11.16 21:16

@Verča P. Tak já už mám vše vyprané a vyžehlené, jen nabalit tašku, ale vše až na podprsenky, ktere mám objednané vše
Jen ještě nabehnu do lékárny na poslední nakup jako líh, fialku, ctverečky a poslední drobnosti.
Jak dojdou podprsenky tak to nabalim a budu už jen čekat na den D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
16.11.16 10:43

Holky kdyahoj vysadot magnolv jsem 36+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
16.11.16 10:46

@sukynecka01 36 týden, prostě tak ty 4 týdny před, me už došel minulý týden tak už neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.11.16 10:47

@alexa37 To mě moc mrzí, je to moc smutné :( Takovéhle rodinné příběhy.
@sukynecka01 Já myslím, že klidně už můžeš nějak postupně snižovat a vysadit :palec: Začínáš 37. týden tak je myslím optimální doba. Kolik jsi ho brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
16.11.16 11:50

@Blackyyy mě už to dneska ani nemrzí, nabrečela jsem se až až, zbytečně se hádala z manželem, kolikrat jsem ho i ve vzteku vyhodila a on za to chudák nemohl, ted nevíme co je to hádat se, jen jsem ho sjela za to, že tam přiletěla, ale on za to nemohl, navrhoval ze počká u hřbitova, mě nenapadlo že nebude respektovat že si to nepřeji, ale měla jsem s tím počítat, ona nikdy nerespektovala co chci a co ne, napajela mi 13 Terku vínem a když jsem se ohradila tak její argument byl, ze je to však růžové, jako by na barvě záleželo, moje chyba mela jsem být v minulosti striktní a trvat na svém, treba by si tolik nedovolili, ale teď má klid a hlavně se nehádáme kvůli jeho rodině s manželem a to je pro mě nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí