Poradna duly
Jana Čurdová
@Verča P. Tak to je síla
To tak odrodit a jít na druhý den domů. Ale to si člověk nevybere, pač kámošce co rodila v září říkali, že v únoru se tam má zase malovat a to prý počítají že budou i čtyři maminky na pokoji, a to si teda neumím představit, už ve třech vám tam musí být těsno a kdo má třeba uplakanejsi miminko, tak to musí být fakt mazec ![]()
Ten nadstandart by si teď asi zaplatila každá ![]()
A že uhodnu, co bylo dnes na snídani? Bílá káva s rohlíkem, nebo rohlík s bílou kávou? ![]()
A co sestřičky, jak ten nápor zvládají? Doufám, že nejsou moc protivné, já su teď nějaká precitlivela, tak mě všechno hned rozhodi
potřebovala bych tam potkávat spíš jen ty sluníčkove
Ale to si taky člověk nevybere, že ![]()
@Verča P. Týjo, tak to je mazec taky, takový porod z „ničeho nic“
Já teda doufám, že na tom budu podobně protože u mě taky nic nenasvědčuje porodu jsem zavřená na sedm západů
Hlavně že vše dobře nakonec dopadlo. A jak to že jsi krvácela? To tě v noci vzbudilo to krvácení? ![]()
@sukynecka01 Určitě do pátku vysaď, už jsi 37. týden teď.. Tak aby mohla děloha začít cvičit a pak správně pracovala tak už neoblbovat magnésiem ![]()
@Romilda Sestřičky jsou úplně super, ještě jsem tu nepotkala nikoho protivneho. Tak doufám, že u toho i zůstane. Zase takový nápor nemají, minuly tyden to pry bylo horsi. Bylo pry po trech maminkach na pokoji, ted tak standartne po dvou. Tak pospes, ja jsem zrovna na pokoji sama.
Jedna maminka prave odjela. A ano, dneska byla na snídani kava a rohlík
se sýrem. Ty to nějak znas. Dnes tu za mnou byla dcera, přijala malého dobře. Tak uvidíme doma. ![]()
@Blackyyy Třeba se podaří, i když opravdu není kam spěchat, lepší je donosene dítě do termínu. My teď asi budeme trochu bojovat s váhou, aby se dostal přes hranici 2,5kg a pustili nás domů. Jinak krvácela jsem nejspíš kvůli tomu, jak se rychle připravovaly cesty a spotřebovávalo se hrdlo. Vetsinou to prý ttrvá týden, já jsem to zvladla za 2h.
Ani porodni asistentka nechapala. Škoda že tam se mnou nebyla do konce, protože ona od začátku viděla ten rychlý průběh a určitě by na mě dohledla líp než ta co přišla po ní. ![]()
To moje kote mi tu chrni uz dve hodiny v naruci
trosku mi odumiraji ruce ![]()
@Berousik No krásnáá
Jak se vám jinak daří?
A jak se cítíš ty po porodu?
@Blackyyy píše:
@Berousik No krásnááJak se vám jinak daří?
A jak se cítíš ty po porodu?
Diky
no ja jsem v pohode, uz obliknu i obleceni co jsem nosila pred otehotnenim ![]()
Jenom jsem musela prestat kojit. Mala rvala hlady, mlika by bylo dost, ale furt ho zvracela a vubec ji nezasytilo. Nasledne mi praskla jedna bradavka, pak druha. Takze krve dost, pit to nemuze a v odsatym je taky krev, takze dostala nutrilon a je nasycena a spokojena.
Ahoj holky
uz vubec nestiham procitat vsechny prispevky… vsem co uz maji prcky na svete moc gratuluji a preji hodne zdravicka. Moji milacci dnes maji 20dni a ja jsem z nich neuveritelne nadsena
![]()
Muj porod byl neuveritelne rychly… mirne kontrakce se objevili den pred porodem v 1rano me vzbudili znovu… myslela jsem ze to jsou poslicci…ktere jsem do te doby vubec nemela… od 11dopoledne jsem uz mela pravidelne kontrakce po 7minutach…ve 12 mi praskla voda..12:20 jsme prijeli do porodnice a ja uz byla otevrena na 4cm..odvezli me na vozicku rovnou na porodni box. Nebyla jsem schopna si dojit ani na zachod…
15:15 se narodil Viktorek 52cm.. 2090g a 15:20 Nikolasek 47cm..2490g
a rostou jako z vody ![]()
A holky, ktere na sve poklady jeste cekate… preji hodne zdravicka a co mozna nejvic pohodovy porod ![]()
@Blackyyy no v utery budu teprve 37+0 dnes rano jsem vzala posledni sacek. Takže nevadi kdyz nebudu brat?
@Misa969
Moc gratuluji! Takže přirozeny porod? A kolik si byla? Já dneska začínám 35tt..a porad táhne doufám taky v přirozeny porod. Ale jedna holčička je ted sikmo, tak uvidime.
@Kajkaa85 dekuji moc
ano rodila jsem prirozene… kdyz jsem rodila druheho..Nikolaska, tak uz slably kontrakce a musela jsem mit kyslikovou masku… nskonec mu museli pomoct „zvonem“ vakuumextrakce.. nastesti jsme vsichni v poradku
rodila jsem 34+5 a v nemocnici jsme byli 10dnu ![]()
@Misa969
Zrovna piji vino..tak doufám, že dneska nezačne rodit ![]()
Tak super, že jste všichni bez problémů..tak uvidime, jak to nakonec dopadne se mnou..
@Kajkaa85 urcite budete s holkama v poradku
dej nam potom vedet…
![]()