TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
20.11.16 17:52

Tak u nas to zatim sedi. Cely dopoledne a cast odpoledne spi, od cca 14 - 15 hodin je vzhuru. V noci spi celou noc, budi se jen na mliko s spi dal. Stejny rezim, jako v brise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.11.16 17:52

@Verča P. Krasnej drobecek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
20.11.16 19:14

@Verča P. Jéé, ten je rozkošny..má takový hloubavy výraz, jednou z něj bude lamač ženských srdcí :) Ten určitě neuslyší větu: Matěji, proč tě holky nechtějí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
20.11.16 19:18

@Romilda :mrgreen: :mrgreen: To doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.11.16 19:47

Jé holky, tak to jste mě moc nepotěšily :lol: Jestli bude mít režim-nerežim jako má teď tak se teda mám na co těšit :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
20.11.16 19:54

Já doufám, že holky budou hodne..ted v noci spí. Večer chvilku blbnou a v noci o nich nevím. Tak snad jim to zůstane. Dcera byla v noci taky hodna, po kojení hned spala dal.. tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.11.16 05:49

Milé dámy, rozsiruji tabulku ;) Teodorek se narodil včera 21.11. v 19:15, tedy ještě štírek :mrgreen:
Jinak průběh: v 17:00 mě začaly kontrakce po 8 minutách, o půl šesté na 4cm, potom klystyr a teplá sprcha ba víc jak půlhodinu a o půl sedmé nález 6cm. Po další jedné kontrakci už 8cm a po další jdu rodit. Rodim na dvě kontrakce, v každé asi 3-4 zatlaceni a maly se narodí v 19:15. :srdce:
Nakonec vše dohnal a míry měl 52cm a 3620g!!! 8o Úžasné!
Tak dlouho nás napinal a pak za cca 2 hodiny od první kontrakce je venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
22.11.16 07:00

@Hanesi Tak to je úžasné! :potlesk: Gratuluji k Teodorkovi :kytka: :hug:
A Tvůj porod…no to je asi sen každé z nás, taková rychlovka :D A míry má teda taky parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.11.16 07:42

@Hanesi To je skvělá zpráva, gratuluji! :kytka: Teodorek má krásné míry a jak je buclatý. :) Teda a tak rychlý porod, to je neskutečné, to bych opravdu přála každé mamince. :srdce: Opatrujte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
22.11.16 08:20

@Hanesi teda to je kus chlapa, gratuluji a ať jste oba zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.11.16 08:21

@Hanesi krasny chlapecek a krasny porod!!! To je nadhera, na to budes v dobrem vzpominat cely zivot :potlesk:
Moc gratuluji a at vam malicky dela jenom samou radost :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
22.11.16 08:31

@Hanesi
Také moc gratuluji!!

Jinak já mám hrozny kašel a rymu..ach jo. Mala jr naštěstí dneska ve školce, tak zkousim ležet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.11.16 11:18

@Hanesi Moc moc gratuluji a krásný rychlý porod, to ti moc přeju :kytka: :kytka: A závidím ti, že už máš maličkého u sebe ale je to teda krásný kus chlapa :* Ať se vám daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.11.16 11:22

Dneska jsem byla v porodnici na monitoru. Termín mám tuto neděli 27. listopadu :-) Zatím se nic neděje, vnitřní vyšetření jsem nechtěla, protože mě nic není a akorát by mě to bolelo a zbytečně :D Takže akorát monitor a ten dopadl v pořádku. Pokud do termínu neporodím, tak mám přijít v pondělí takže 1 den po termínu a pak už bych chodila každé tři dny a přenášet by mě nechali 10 dní.. V tenhle scénář teda nechci věřit, fakt doufám, že do konce týdne to s maličkou zvládneme společně.. :think: Nebo max. na začátku toho příštího týdne. Ale kdo ví že..

@Kajkaa85 To já s takovýmhle nachlazením bojuju už druhým týdnem a pořád teda pěkně „soplím“ a kašlu.. A to do sebe všeobecně nejen teď cpu pořád nějaké vitamíny a ovoce a dávám na sebe pozor. Tak nevím, kde jsem k tomu přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
22.11.16 15:31

Taky jsem dnes byla na porodnici. Jizva, která měla minulý týden 2,5mm, má teď zázračně 3,5mm. No a pak věřte doktorům ;)
Otevřená jsem na špičku prstu, takže posun k porodu tu je :lol: Stále mě podporují ať zkusím rodit přirozeně, že bychom to já a moje jizva mohly zvládnout. Tak zatim jsem teda taky pro. V sobotu mám termín a zároveň pojedu do porodky na ktg. V pondělí kontrola i vnitřně a po dohodě s dr. si nechám udělat Hamiltona. Na vyvolavacku skrz císaře nemůžu, a tohle mi může pomoct. Tohle a prostaglandin.
Takže jak bude po termínu a já pořád 2v1, ložnici opustim jedině tehdy, když přijdou porodní bolesti :oops: Můj chlap je štěstím bez sebe. „Obětuje“ se velice, velice rád :mrgreen:
Jak to nepomůže, půjdu rodit císařem, nejspíš koncem příštího týdne.

@Blackyyy Neboj, už to taky budeme mít brzo za sebou. Mimochodem všimla sis, že Ty a Berrousik jste zatím jedine, co máte, nebo budeš mít holčičku? Vlastně ještě dvojcatka holčičky budou. Jinak Viktorek, Nikolas, Bobanek, Teodor, Matěj…ti kluci to tu zatím válcuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí