TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
25.11.16 21:21

@Verča P. Ležím na čtvrtém patře a je pořád plno. Dneska mě přestěhovali na pokoj s třetí pristylkou, ale zatím jsme tu jen dvě a doufám, že to tak vydrží, než odejdu.
Už se nemůžu dočkat, až nás pustí, je tady moc rušno, víc než dvě hodiny v kuse spánku mi ještě nebylo dopřáno :? návštěvu jsem dnes musela odbýt na chodbě, na pokoji prostě není místo :nevim:
Dětské sestřičky úžasné, ty maminkovske až na jednu výjimku taky, ale co ti mám povídat, vždyť jsi tu byla minulý týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
25.11.16 21:26

A jinak vám, holky, co jste mi psaly blahopřání k malému, moc děkuji :kytka:
Být maminkou je prostě úplně nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.11.16 09:35

@Romilda i já se pridavam ke gratulantum :kytka: :potlesk: Míry jsou úctyhodné :pankac: a hlavně, že jste oba v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.11.16 09:39

@Romilda To jo, ten nemocniční režim je hrozný. Přitom to si rodička potřebuje odpočinout nejvíc, ale tam se to nedá. Já jsem se taky strašně těšila domů, že si uděláme režim podle sebe. Možná budeš mít štěstí jako já a zůstaneš tam aspoň jednu noc na pokoji sama. Říkali mi sestry, že týden přede mnou tam rodilo sedm ženských naráz a na pokojích byly po třech. To si vůbec neumím představit, už tak je to dost.
Ještě vám tam vrtají? To jsme to vychytaly s tou rekonstrukcí, fakt. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.11.16 16:40

@Hanesi tééééda velká gratulace!! Nádhernej, gratuluji :andel:

Holky já se moc omlouvám, ale jak mám doma dvě děti, tak se na net nedostanu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.11.16 16:45

@Romilda Ten je krásný gratuluji!!! :andel:
Komplikace mě moc mrzí, sama jsem zažila a měla jsem z toho trauma ještě dlouho… tak snad to dobře zvládneš bez takových „následků“ jaké jsme měla já. Ještě, že ti malí stojí za to vše :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
26.11.16 17:09

@Petty4 Tenhle pohled je mi odměnou za všechny bolesti a zbytečné komplikace.
Také už nebudu mít čas sem chodit, spíš jen sporadicky nakouknu a mrknu na miminka, co se ještě mají narodit.
Já myslím, že tahle diskusní stránka už svůj účel splnila, a tak nějak spěje ke konci, i když možná to ostatní holky vnímají jinak a budou se schazet dál.
Každopádně díky, žes ji založila, bylo fajn to čekání na mimi sdílet, vykecat se a tak… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.11.16 19:04

@Verča P. Už se těším až to bude dole :D protože už jsem prostě těžká a bolavá a oteklá a je už to dost nepříjemný :cert:

Jinak jak se vede holky? Já mám zítra termín a vůůbec nic se neděje, tak jsem zvědavá no :D Ráda bych dnes v noci nebo zítra jela, ale pochybuju :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
26.11.16 19:11

Tak aby toho nebylo málo, tak si dcera dneska zlomila ruku.. :((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
26.11.16 19:11

@Blackyyy já už sem smířená se vším, ale nějak to vydržím, nechci aby šel ven dřív, kazdy den u mě je mu jen ku prospěchu i když už má váhu pěknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.11.16 19:18

@Kajkaa85 Tak to mě mrzí. Ať to má chudina brzy dobré :hug: Jak se jí to stalo?
@alexa37 No, u mě dřív nepůjde :lol: Já mám termín dle menstruace i dle UTZ zítra 27., trefili jsme se přesně. Stejně jsem nevěřila, že to doklepeme do termínu, ale tak co už :D Teď už fakt jen čekat. Ale děsí mě to přenášení, pokud to nebude dnes nebo zítra tak snad v pondělí, max. úterý nechci mít nakonec ještě vyvolávaný porod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
26.11.16 19:45

@Blackyyy tak já ani jednu holku neměla v termínu a nezavidim ti, Terka už chtěla ven v 30 tydnu, porod zastavili a hlídali mě a pak když mě tvrdlo moc břicho tak se rozhodli vyvolávat, ale bylo to pěkné nachystané, tak mi jen píchli vodu v 8.30 a Terka se narodila 12.22 měla jsem dobrý porod, u Eliška, sem měla vysoký tlak, otevrena jen na špičku, vyvolavat s takovým tlakem když byla ještě vysoko by bylo riskantní tak mi udělali 9 dní před termínem ten císař, ted jsem na špičku tak snad vydržím do toho 5.12. na ten císař, pokud by se rozjel porod sám tak udělají taky císař, ptala jsem se co v případě překotného porodu a ten by prej byl pro mě po císaři stejně jako vyvolání nebezpečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
26.11.16 20:11

@Blackyyy
Salto přes opěradlo sedačky na plovoucku. Vypadalo to strasne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.11.16 13:36

Gratuluji všem k miminkům :kytka:

@Blackyyy
Tý jo, ty se princezničky nemůžeš dočkat, viď? :kytka: Už ti to uteče :kytka:

Já jsem dnes 39+0, v pátek jdu na kontrolní UTZ a pokud do té doby neporodím, tak se rovnou dozvím co s námi bude dál. Malý měl dle UTZ 35+5 váhový odhad 3 kg, takže my žádného drobečka nečekáme, taky má i větší hlavičku (po manželovi), měla jsem obavu ale moje oblíbená paní doktorka mě uklidnila, že se děti s větší hlavičkou lépe rodí. Po prvním vyvolávaném porodu, kdy jsem přenášela 9 dní, jsem s takovým porodem již smířená ale vzhledem k velikosti syna si myslím, že vyvolávání bude následovat dřív. Hamiltnův hmat mi dělala dr. v pátek, bolel méně než u dcery a aktuálně mi odchází hlenová zátka. Občas mě pobolívají kyčle a spodek. Jinak malému na svět pomáháme jak to jde, okna umyté, dům načančaný, přestěhováno, šla jsem 2× do čtvrtého patra pěšky, sex je, teplá vana je, červené víno piju a malému je u maminky přesto dobře :srdce: Vím, že se dočkám, tak už nejsem tak netrpělivá jak poprvé :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.11.16 13:39

@Romilda je krasnej :hug:
Kdy pujdes domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...