Poradna duly
Jana Čurdová
@sukynecka01 píše:
@merli ahoj drzim palce
No ja nevím spinin od vcera zatka odchází po kouskách. V noci křeče jakp prase takže na wc sem sedela ocista me uvolnila haha
Ale od rana me bolí bedra a podbřišek jako u ms nejsem schopna jot do sprchy jestli to přestane nebo ne. Jsem total k. o unavena jak po parbe nejake. Mala se porad vrtitak nevim ale netvrdne mi břicho nejak spis tlak do beder mam
To vypada na rozjizdejici se porod
uz mas termin?
@Berousik prave mam az 13.12 ale delal toho haniltona vcera at se porod urychki protože musím na operaci at se nerozsiri twn před nádorový stav cipku co mam
Ale melo by tvrdnout břicho podle me u toho a to nejak netvrdne jen boli bedra a spodek prostě cely. Jen lezim nejsem schopna vstabout bojim se hahah
@Berousik prave mam az 13.12 ale delal toho haniltona vcera at se porod urychki protože musím na operaci at se nerozsiri twn před nádorový stav cipku co mam
Ale melo by tvrdnout břicho podle me u toho a to nejak netvrdne jen boli bedra a spodek prostě cely. Jen lezim nejsem schopna vstabout bojim se hahah
@sukynecka01 tak nemusi tvrdnout bricho, kazdy porod je jiny. To jak se cistis byva k porodu. A muzes mit prave kontrakce do beder. Ja treba kontrakce do bricha nemela ani u jedne z holek. Pokazde trisla a zada.
@Berousik no ja u malého ani nevim je to devet let skoro osm a půl
Ale vin ze sem to nepoznala prijela jsem ke konci porodu haha rovnou na sal a tlačit.
bez klystýru sprchy atd…jen monitor se stihnul.
To vim ze mi odesla trochu voda u monitoru a zbytek pichla dr
Uvidime nechci radsi vstanout haha
@sukynecka01 no tak jestli mas takove ficaky porody, tak bych se na tvem miste sjela nechat prohlednout. Ono to pak nemusi byt prdel, kdyz to prijde raz na raz ![]()
Příspěvek upraven 01.12.16 v 11:37
@sukynecka01 a máš někoho doma? běž se naložit do vany a uvidíš. kdyby to nepřešlo jela bych být tebou do porodky! Tvrdnout břicho u každé nemusí, já znám z porodu bolesti jen křížový!
@merli syna 8 leteho muj prijde az po druhe hodine. No vanu spis ne asi sprchu hodim… Pes tu poletuje bordel jak v bunkru hehe… Jeste maly nemocný to bude… No ja prave kdybych mela poslicky to ani nepoznam…
ale nejak často chodim na velkou ![]()
@Berousik no prvni byl rychlovka tlacil se od 6 mesice nakonec byl 39+3 no asi zajdu do vany a uvidim… Ale casto nejak chodim na velkou ![]()
Tak mám za sebou další kontrolu, nalez stejný jako před týdnem, otevřená na špičku a hrdlo uzavřené, v neděli po 14 nástup a v pondělí v 8 jdou na to
@Petty4 Nenee, tohle je hmat který se dělá, aby se nějak uvolnily plodové vaky či něco takového.. Šťourá se kolem čípku a tak podobně
Ale jde to jen když už je trošku nachystáno. Ještě, aby byla KP, to by mě švihlo asi úplně
![]()
@merli Držím moc palce ať vše proběhne v pořádku a co možná nejlépe
Mě by to čekalo příští středu. Tak se drž a pak dej vědět. Už budeš mít prďolku u sebe ![]()
@sukynecka01 Holka, to vypadá asi na porod, no něco se každopádně děje
O tom čištění před porodem na wc a tak celkově se mluví hodně. Navíc ty bolesti můžeš mít jen do beder, jak píšou holky. Dej si tu vanu a uvidíš, co bude pak, ale když jsi měla první porod rychlý, tak bych když tak s návštěvou porodnice neotálela. Asi se ti to po tom hamiltonu rozjelo, tak držím palečky a ozvi se
![]()
@alexa37 Tak držím palečky. Pondělí je skoro za rohem, to budeš mít prcka brzo u sebe. Asi dřív, než já ještě ![]()
Já byla dnes dopoledne na monitoru, nic jiného, vyšetření bylo v pondělí. Mám přijít zase v neděli no, po třech dnech
Pokud po neděli nic, přijdu ještě jednou někdy v úterý a to už bychom se domlouvali na příjmu na indukci. Takže já pořád a stále čekám, že se malá umoudří a dejme tomu do té neděle do noci vyleze sama.
Snažím se jí říct, že to bude lepší i pro ni, ale u mámy je prostě dobře no ![]()
@Blackyyy a co ty porad nic?
Ted jsem vylezla z vany uvidime. Hned jsem letela na wc myslela jsem ze chci na velkou ale nic…uvidime co bude… Spinim porad… Kez by aspoň praskla voda at vim s takovou budu litat taxíkem do nemocnice a nez porodim utratim vse za taxik. Prototze jsme auto prodali a cekame na nejake co koupíme hah
@sukynecka01 Já pořád nic
Posledních pár dní mi je zase tak dobře, že nemám ani žádné poslíky atd. Akorát jsem taky letěla večer a hned ráno na wc, což není zvykem (trpím strašnou zácpou v těhotenství) a pořád mi škvrčí a různě bublá v břichu. To je tak vše ![]()
Jojo, uvidíš. A jenom špiníš nebo ti i odchází hlenová zátka? To špinění bude určitě po tom hamiltonu, jak to tam dr. prošťouchala. Taky bych si ideálně přála, aby praskla voda, aspoň bych věděla.. ale prý se to moc nestává ![]()
My teď kupovali auto min. týden, jedno společné, obě naše co jsme měli jsme prodali ![]()
Holky nakonec jsem jela
No slab kontrakce pry zatim ale ze nerika ze to neprijde… A ze kdyz tak se vidime vecer…
Jak ne tak ráno v osm mam byt zase tam ![]()