Poradna duly
Jana Čurdová
@sukynecka01 Moc moc gratuluji k Emmičce, krásná holčička, krásná rodinka, tak užívejte a hlavně hodně zdravíčka
Určitě se pak ozvi, jak se vám daří ![]()
Tak já dneska 40+5 a pořád nic, mé malé, také Emmičce se nechce
do toho se mi poslední dva dny tak zhoršily hemeroidy, o kterých jsem předtím nevěděla, že od včera ani chodit nemůžu, jak to bolí, fakt se mi chce brečet je to šílený
V noci jsem už bulela, vzbudila tím přítele, říkala jsem mu, že už fakt nemůžu, že už to prostě všechno nevydržím
Zítra mám narozeniny, tak máme mít posezení ale já na to vůbec nemám náladu, nejradši bych zalezla někam a tam těch snad už jen pár dní přečkala ![]()
@Blackyyy no sem nespala od vcere haha takze sem k o dva dny vzhuru…ani to nejde
A nala chce pořád kojit jeste nemam mleko a kojim přes kloboucek sem k o malem jsem usnula haha u toho ted zaspala ale zase dojde návštěva ![]()
@Blackyyy Neboj se, zítra si oslavu užij, malá dozrává a dočkáš se ![]()
Já jsem to v prvínm těhotenství měla jak přes kopírák a taky jsem se dočkala
Ted u druhého to beru už úplně jinak ![]()
Já jsem dnes 39+5, váhový odhad prcka je 3,7 kg. Porodní cesty jsou nachystaně, hrdlo otevřené volně na prst, už mám jen čekat až se prcek rozhodne, že chce ven
Další kontrola v úterý.
@Blackyyy Neboj, to bude dobrý
z části jsou to už i hormony, tělo se připravuje na porod a z člověkem to cloumá.
Snaž se užít si oslavu, jelikož to bude na dlouhoooou dobu poslední čas jen pro Tebe, jak bude malá Emča na světě, tak se už vše bude motat jen kolem ní ![]()
Neboj vše bude dobrý ![]()
@wittis @Petty4 Holky, díky moc
To víte, nervy už fakt pracují a i když se snažím (a jsem) více méně v klidu, tak v noci to na mě prostě nějak padlo. Ono taky jak se člověk převaluje a nespí několik hodin v kuse, tak mu to v hlavě vše šrotuje. Ale ať už to dopadne jakkoliv, i když bude nakonec vyvolávačka, vím, že budeme mít malou brzy u sebe a to mě jakž takž utěší.
Zítra si oslavu budu snažit užít, přítel mi teď dal dáreček předčasně, kterým byl nový telefon a ještě mi koupil nějaké šminky, aby mi zlepšil náladu, když jsem tak smutná prý.. A já jsem akorát znovu bulela, protože jsem se k němu chovala hrozně včera a bylo mi to líto ![]()
Jinak @wittis, já měla ten odhad v 40+0 stejný, taky nějak 3,6-3,7 kg tak jsem zvědavá, jestli/jak moc se mýlí a jak velká nakonec bude
Jinak je super, že je vše ok a držím palečky. ![]()
Holky tak já dnes týden po TP. Od rána jsem trošku cítila podbřišek, ale jenom malinko. V jedenáct jsme byli na kontrole v porodnici, monitor a vše ok, nález žádný, vše relativně klidné. Vyšetřoval mě primář, který mě řekl, že bude maličko nepříjemný, tak možná zase něco trošku prošťouchl. No a od zhruba dvanácti hodin, mám ty bolesti o dost větší, od dvou hodin jsem nemohla posedět, jaké jsem měla jakoby křeče a od čtyř hodin cca to začlo. Bolesti, ale hlavně křížové
vždycky se mi jakoby stáhne břicho, do toho taková MS křeč a hlavně parádní křeč do beder.. Dala jsem si cca v půl 5 vanu a pořád to pokračuje a interval je pořád zhruba 8-10 min., jak kdy. Tak nevím vůbec, jestli se něco děje. U těch bolestí si většinou stoupnu a opřu se, nebo popocházím a trvá to tak 30-40 vteřin, jak kdy no. Myslím si, že už to asi budou kontrakce, ono i poslíčci by po vaně zmizeli ne? ![]()
@Blackyyy po vaně a taky při změně polohy by měla u poslíčků bolest přestat, to vypadá na rozjíždějící porod.
@alexa37 Tak uvidíme, já jako prvorodička fakt vůbec netuším co mám čekat a načteno toho můžu mít sebevíc.. Tak jen čekám a čekám a uvidíme, jak se to vyvrbí. Ale každopádně až se to stáhne na těch 5 min. (jestli), tak pojedeme radši. Buď nás pošlou domů nebo to bude porod, tak uvidíme
@Blackyyy já budu mít třetí, ale ani jednou mi nezačal porod doma, tak ani já bych to nepoznala
@alexa37 píše:
Tak Pepíček se narodil 8.25 a vážil 3,70 kg a měřil 49 cm
Moc moc gratuluju!! ![]()