TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
28.11.16 14:23

@alexa37 To chápu, s tím tlakem by to byl zbytečný risk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
28.11.16 14:36

@Blackyyy teda to výdrž do soboty, budes mít ten nejkrásnější dárek jaký můžeš dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.11.16 14:43

@alexa37 To mě říkají všichni, že nakonec budu mít ještě takovej dáreček. :* A je fakt, že na tom asi něco bude a třeba to na tu sobotu nakonec vyjde.. a těch 5 dní už snad nějak přežiju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
28.11.16 15:24

@Blackyyy tak to bych vydržela, ja mám narozeniny v srpnu a obě holky jsou v lednu a teď bude malý v prosinci, trochu jsem doufala, že malý bude pospíchat a přijde na manželovi narozeniny 10.listopadu a nic tak teď už je mi jedno jaké bude datum,1.12.je synovec, ale jak už jsem psala uz nechci překvapení, protoze jim chci navařit, hlavně kvůli Elišce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
29.11.16 09:41

@Romilda Tak ono pak přájdou takový ty „problémy“ s miminkama, jí moc/málo, spí moc/málo, blinká, kaká/nekaká,… takže to se tu maminky možná zase potkají, ale te´d máme doma asi všechny pěkný fofry :D

Holky a dotaz na ty co už mají prcky, kolikrát za noc kojíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.11.16 09:48
@Petty4 píše:
@Romilda Tak ono pak přájdou takový ty „problémy“ s miminkama, jí moc/málo, spí moc/málo, blinká, kaká/nekaká,… takže to se tu maminky možná zase potkají, ale te´d máme doma asi všechny pěkný fofry :DHolky a dotaz na ty co už mají prcky, kolikrát za noc kojíte?

Ja ne, ja mam porad pohodu :dance: Adelka je zatim fakt zlaticko a Anetka az na ty jeji vztekly vylevy taky, hlavne je dost samostatna :palec:
Adela ji v noci i ve dne kazdy tri hodiny 90 ml. Clovek by si mohl podle ni ridit hodinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.11.16 12:00

Dnes dva dny po termínu a nic stále :( Včera mě po tom Hamiltonu (nebo tomu pokusu o Hamilton) bolelo celý den břicho ja před MS, večer to bylo i silnější a přidaly se i bedra, tak jsem se modlila, ať se v noci vzbudím a přejde to do kontrakcí, ale já se z toho samozřejmě vyspala a je mě dobře jako každý den, jako bych ani rodit neměla :roll: Teď jsem došla z procházky, schválně jsem trošku poskakovala abych ji natřásla a večer zkusím vanu a možná zapojím i tatínka (i když se mi moc nechce :nevim: ), ale bez tak zase nic. Takže to vidím tak, že ve čtvrtek do té porodnice na kontrolu zase 2v1 dojdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
29.11.16 12:47

@Blackyyy chce to vypnout, odreagovat se!!Já dnes 6dní po termínu a po 2hamiltonech, :D Dole vše už týden nachystaný,4dny mi odchází kusy zátky a nic krom slabších bolestí se nekonná..v pátek naplnánováno vyvolání, už jsem se stím smířila, hlavně ať je prcek zdravý a zvládnem to spolu v pátek!!Jinak v porodnici mi včera radili, ať neběhám po procházkách,(hlavně neskákat, mimčo má z toho stresy)ať hlavně odpočívám a nechodím do zimy(zastavují kontrakce),nahřívám si bříško atd.. a sex? no nevím, to bude nejspíš nějaká babská rada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
29.11.16 12:47

@Blackyyy zkus hopsat na baloně, když jsem rodila přirozeně tak jsem se do porodu prohopsala.
Já dnes 38+5 a pokud vydržím tak to bude můj rekord v nošení dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.11.16 14:05

@merli Ty to máš aspoň nachystané a odchází ti zátka, já jsem na tisíc západů zavřená a zátka nikde :D Teda jo, stále vevnitř :lol:.. Jinak to s tím, co ti řekli v porodnici je zajímavé, že mimču to přináší stresy když se moc natřásá :think: A celkově, že ti poradili spíše klid a teplo. A to bříško nahříváš jakým způsobem, má to pomoct na spuštění porodu? Mám doma takový nahřívací polštářek do mikrovlnky plněný chmelem, myslíš že by to šlo? Nechci malou nějak přehřát :think:
Já ti závidím, že se nebojíš vyvolávání. Mě by to čekalo příští týden 7. prosince pokud do té doby nic a mám z toho strach :? Jsem prvorodička a prostě si přeju, ať se to rozběhne samo a přirozeně.. navíc ta představa těch obstrukcí a tabletek a kapaček atd. aby se to rozběhlo mě děsí. Ale co bych nadělala, že :nevim:

@alexa37 Jo, ten balon doma mám a cvičím na něm cviky na protažení pánve a zpevnění pánevního dna a občas do toho hopsnu, ale zase ne nějak zhurta :) :jazyk:
Jinak super, že už jsi v 39. týdnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
29.11.16 14:27

@Blackyyy :think: dej si svářeček hoodne skorice vana a sex a projdi se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
29.11.16 14:28

@Blackyyy každý ti řekne něco jinýho, břicho je fajn nahřívat třeba ve vaně,2-3× denně, ničím jiným jsem ještě nestihla :) to že mám odpočívat mi nejspíš řekli, abych byla už odpočatá na porod, těžko říct :nevim: jinak já už vyvolávaný porod měla, nebyla to žádná hrůza, já byla už vděčná za cokoliv co mi malou popohnalo ven a mohla ji konečně držet v náručí :srdce: Trošku mě to mrzí, ale nijak to ovlivnit nejde takže je zbytečný se sledovat a stresovat. Hoď se do pohody, zabal do deky, dej si decku vínka a užívej poslední dny :hug: Už to bude brzy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
29.11.16 14:31

@Petty4 No já kojím tak 3×, dneska v noci myslím 5×. V noci moc nenaspí a patrně se snaží dohnat nízkou porodní váhu, takže saje a saje. Za týden přírustek 200g! Za chvíli vás všechny doženem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.11.16 17:55

@Blackyyy nemuzes ji prehrat, polstarkem uz vubec. Mas prece termoregulaci. Delej co je ti prijemne, to teplo opravdu pomaha. A ja bych teda taky nehopsala. Souhlasim s Merli. Zalez pod deku, dej si svarak a koukej na filmy. Odpocivej a uzivej klidu. Uz ho mit nikdy nebudes, jen takto sama :lol:
Ono to prijde neboj. A vyvolavani je sice asi neprijemne, ale to das…kdyby na to doslo. Ber to zase tak, ze budes mit 100% donosene miminko a to je velka vyhra. Byvaji klidnejsi a ne tak drazdiva. Maji vse co potrebuji. Ty moje dve prenasene holky byly/jsou obe spokojena spava mimina co breci jen kdyz maji hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.11.16 19:06

@Berousik Tak já si zkusím ten polštářek nahřát a lehnout si s ním. A uvidíme třeba to i s vanou trošku popožene :palec: Vím, že bych si ještě měla užívat toho klidu, co teď zatím mám, být s partnerem a tak, ale mě to prostě nedá, už se nemůžu dočkat a jsem napnutá. :-)
Jinak jsem zvědavá, jaká malá bude. O donošených, či přenášených miminkách mi i více kamarádek říkalo, že jsou klidnější a hodnější. Tak snad to bude platit i na tu naši a nebude to nějaké kvítko zlobivé :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí