Poradna duly
Jana Čurdová
@Blackyyy teda to výdrž do soboty, budes mít ten nejkrásnější dárek jaký můžeš dostat
@alexa37 To mě říkají všichni, že nakonec budu mít ještě takovej dáreček.
A je fakt, že na tom asi něco bude a třeba to na tu sobotu nakonec vyjde.. a těch 5 dní už snad nějak přežiju ![]()
@Blackyyy tak to bych vydržela, ja mám narozeniny v srpnu a obě holky jsou v lednu a teď bude malý v prosinci, trochu jsem doufala, že malý bude pospíchat a přijde na manželovi narozeniny 10.listopadu a nic tak teď už je mi jedno jaké bude datum,1.12.je synovec, ale jak už jsem psala uz nechci překvapení, protoze jim chci navařit, hlavně kvůli Elišce
@Romilda Tak ono pak přájdou takový ty „problémy“ s miminkama, jí moc/málo, spí moc/málo, blinká, kaká/nekaká,… takže to se tu maminky možná zase potkají, ale te´d máme doma asi všechny pěkný fofry ![]()
Holky a dotaz na ty co už mají prcky, kolikrát za noc kojíte?
@Petty4 píše:
@Romilda Tak ono pak přájdou takový ty „problémy“ s miminkama, jí moc/málo, spí moc/málo, blinká, kaká/nekaká,… takže to se tu maminky možná zase potkají, ale te´d máme doma asi všechny pěkný fofryHolky a dotaz na ty co už mají prcky, kolikrát za noc kojíte?
Ja ne, ja mam porad pohodu
Adelka je zatim fakt zlaticko a Anetka az na ty jeji vztekly vylevy taky, hlavne je dost samostatna ![]()
Adela ji v noci i ve dne kazdy tri hodiny 90 ml. Clovek by si mohl podle ni ridit hodinky ![]()
Dnes dva dny po termínu a nic stále
Včera mě po tom Hamiltonu (nebo tomu pokusu o Hamilton) bolelo celý den břicho ja před MS, večer to bylo i silnější a přidaly se i bedra, tak jsem se modlila, ať se v noci vzbudím a přejde to do kontrakcí, ale já se z toho samozřejmě vyspala a je mě dobře jako každý den, jako bych ani rodit neměla
Teď jsem došla z procházky, schválně jsem trošku poskakovala abych ji natřásla a večer zkusím vanu a možná zapojím i tatínka (i když se mi moc nechce
), ale bez tak zase nic. Takže to vidím tak, že ve čtvrtek do té porodnice na kontrolu zase 2v1 dojdu ![]()
@Blackyyy chce to vypnout, odreagovat se!!Já dnes 6dní po termínu a po 2hamiltonech,
Dole vše už týden nachystaný,4dny mi odchází kusy zátky a nic krom slabších bolestí se nekonná..v pátek naplnánováno vyvolání, už jsem se stím smířila, hlavně ať je prcek zdravý a zvládnem to spolu v pátek!!Jinak v porodnici mi včera radili, ať neběhám po procházkách,(hlavně neskákat, mimčo má z toho stresy)ať hlavně odpočívám a nechodím do zimy(zastavují kontrakce),nahřívám si bříško atd.. a sex? no nevím, to bude nejspíš nějaká babská rada ![]()
@Blackyyy zkus hopsat na baloně, když jsem rodila přirozeně tak jsem se do porodu prohopsala.
Já dnes 38+5 a pokud vydržím tak to bude můj rekord v nošení dětí
@merli Ty to máš aspoň nachystané a odchází ti zátka, já jsem na tisíc západů zavřená a zátka nikde
Teda jo, stále vevnitř
.. Jinak to s tím, co ti řekli v porodnici je zajímavé, že mimču to přináší stresy když se moc natřásá
A celkově, že ti poradili spíše klid a teplo. A to bříško nahříváš jakým způsobem, má to pomoct na spuštění porodu? Mám doma takový nahřívací polštářek do mikrovlnky plněný chmelem, myslíš že by to šlo? Nechci malou nějak přehřát ![]()
Já ti závidím, že se nebojíš vyvolávání. Mě by to čekalo příští týden 7. prosince pokud do té doby nic a mám z toho strach
Jsem prvorodička a prostě si přeju, ať se to rozběhne samo a přirozeně.. navíc ta představa těch obstrukcí a tabletek a kapaček atd. aby se to rozběhlo mě děsí. Ale co bych nadělala, že ![]()
@alexa37 Jo, ten balon doma mám a cvičím na něm cviky na protažení pánve a zpevnění pánevního dna a občas do toho hopsnu, ale zase ne nějak zhurta
![]()
Jinak super, že už jsi v 39. týdnu ![]()
@Blackyyy
dej si svářeček hoodne skorice vana a sex a projdi se
@Blackyyy každý ti řekne něco jinýho, břicho je fajn nahřívat třeba ve vaně,2-3× denně, ničím jiným jsem ještě nestihla
to že mám odpočívat mi nejspíš řekli, abych byla už odpočatá na porod, těžko říct
jinak já už vyvolávaný porod měla, nebyla to žádná hrůza, já byla už vděčná za cokoliv co mi malou popohnalo ven a mohla ji konečně držet v náručí
Trošku mě to mrzí, ale nijak to ovlivnit nejde takže je zbytečný se sledovat a stresovat. Hoď se do pohody, zabal do deky, dej si decku vínka a užívej poslední dny
Už to bude brzy ![]()
@Petty4 No já kojím tak 3×, dneska v noci myslím 5×. V noci moc nenaspí a patrně se snaží dohnat nízkou porodní váhu, takže saje a saje. Za týden přírustek 200g! Za chvíli vás všechny doženem. ![]()
@Blackyyy nemuzes ji prehrat, polstarkem uz vubec. Mas prece termoregulaci. Delej co je ti prijemne, to teplo opravdu pomaha. A ja bych teda taky nehopsala. Souhlasim s Merli. Zalez pod deku, dej si svarak a koukej na filmy. Odpocivej a uzivej klidu. Uz ho mit nikdy nebudes, jen takto sama ![]()
Ono to prijde neboj. A vyvolavani je sice asi neprijemne, ale to das…kdyby na to doslo. Ber to zase tak, ze budes mit 100% donosene miminko a to je velka vyhra. Byvaji klidnejsi a ne tak drazdiva. Maji vse co potrebuji. Ty moje dve prenasene holky byly/jsou obe spokojena spava mimina co breci jen kdyz maji hlad.
@Berousik Tak já si zkusím ten polštářek nahřát a lehnout si s ním. A uvidíme třeba to i s vanou trošku popožene
Vím, že bych si ještě měla užívat toho klidu, co teď zatím mám, být s partnerem a tak, ale mě to prostě nedá, už se nemůžu dočkat a jsem napnutá. ![]()
Jinak jsem zvědavá, jaká malá bude. O donošených, či přenášených miminkách mi i více kamarádek říkalo, že jsou klidnější a hodnější. Tak snad to bude platit i na tu naši a nebude to nějaké kvítko zlobivé
![]()