TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
24.11.16 08:03

@Romilda teda :lol: moooc gratuluju!!! Hlavne, ze je malicky v poradku a Tobe preju, at se das po cisari brzy do kupy. Uzivejte :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
24.11.16 08:10

@sukynecka01 to jsme dvě, jdu na 9.30 nemohla jsem ani spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.11.16 10:56

@sukynecka01 @alexa37 Pak holky písněte jak jste dopadly :kytka:

Já byla v noci snad každou hodinu vzhůru jak jsem měla pořád tvrdé břicho a kdykoliv jsem se přetáčela z boku na bok tak jsem dostala pěkné křeče z břicha až do třísel :pocitac: Ale jinak se zatím nic víc neděje. Teď mám 3 dny do termínu a pořád si přemítám, jestli bude malá termínová nebo jestli ještě pojedu v to pondělí do porodky na kontrolu den po TP. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
24.11.16 11:22

@alexa37 @Blackyyy tak ja dopadla okamala. ⛲⛲⛲⛲⛲⛲ mala. Ma. Prutoky vse oka ozvy kopala vsechno… Se mi ulevilo ted mam byt aktivni rikala at nemusi vyvolavat porod a uz muzu rodit rikala dalsi tyden 38+ tak ze uz můžu začít haha. Jswm rada ze me videl jiny doktor ne jen muj a jestw doktorka ma 3kg mala plus minus uvidime no me by to stacilo ta vaha haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
24.11.16 11:48

@Blackyyy @sukynecka01 tak mám naplánovaný císař na 5.12.,malý má odhadem 3,60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
24.11.16 11:49

Jo a jsem na špičku prstu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.11.16 14:52

@sukynecka01 Tak vidíš, dopadlo to super :kytka: Jsem zvědavá, kdy nakonec porodíš :palec:
@alexa37 Tak to budeš mít broučka brzo u sebe :hug: A aspoň jsi trošku otevřená :lol: Já mám za tři dny termín a kde nic tu nic. V pondělí mám jít do porodky, to budu den po TP, tak na kontrolu a pak by mě nechali max. 10 dní přenášet takže do 8. prosince, což se teda fakt doufám nestane.. a malá ještě o víkendu teď vykoukne.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
25.11.16 03:03

HOLKY co na krece v rukou :(, je hruza prsty a dlane sotva zatnu pest. A jak pisu a mam zvednute ruce rak mam uplne mravenceni :? Vidim ze mam větší prsty na nohou i rukou :,( magnosol uz nemuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
25.11.16 08:43

@sukynecka01 to chce porodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.11.16 10:55

@sukynecka01 Taky to tak mám.. mám oteklé nohy ale i právě ruce a prsty, vidím to na pohled že je mám větší a taky podle prstýnků. A když chci dlaně zatnout, tak to tlačí jak jsou oteklý :? Tady už bohužel fakt nezbývá nic jiného než porodit no.. chce to ještě vydržet, ale je to hrůza. Já mám skoro 20 kg nahoře, ale řekla bych že snad půlka z toho je voda :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
25.11.16 12:24

@Blackyyy já měla u první nahoře 26 kg, mozna i víc, pak už jsem se raději nevazila, po porodu jsem se odůvodnila a měla jsem min než před otěhotněním, u druhé 11 kg a taky vše šlo dolů, ted mám nahoře zatím 8 kg a jsem oteklá a ještě oteklá budu, na to kolik vypijí zas kdo ví jak nečurám.
Prstýnky jsem dávno sundala, tušila jsem císař a nevím jak bych je sundavala dnes když už před 2 měsíci byl problém je sundat a od té doby se mi otoky pěkně zvětšili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
25.11.16 12:44

Tak já dneska na ultrazvuku..holky odhad 2.2kg a 2.3kg..zítra začínám 36tt a max 15.12.pujdou ven..zatím to vypadá na CS..pac jedna je KP..tak uvidime

Jinak se na mne byli podivat 3doktori, že mám male břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
25.11.16 14:31

Noo porodit pujdu tomu naproti radila dr v nemocnici. Tak dneska dam svarak hoodne skořice. Tepla vana v te sem nebyla od zacatku tehu bala jsem se uz ale muzu. A sex ten byl zakázán az předevčírem povolen pokud nejsem PANNA hahah za tu dobu. Dneska se do toho pustim kazdy den sex a uvidime. Nejsem otevrena jen mekky cipek a mala tlaci dolu mozna sex pomůže ale zaroven se bojim po takové dkbe. Protoze fakt citim neco hooodne dole a nevim zda mi to bude příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.11.16 19:50

@Romilda Jéé, chvilku jsem tu nebyla a koukám, další miminko. Moc blahopřeji k chlapečkovi. :kytka: Je krásný. Jak to teď vypadá na lůžkovém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.11.16 19:55

@Blackyyy Já jsem přibrala 11,5 kg, z toho 7 jsem nechala v porodnici. Teď mi zbývá ještě 3,5 kg. Na konci těhotenství jsem byla taky oteklá, ruce mi mravenčely a nemohla jsem z toho spát. Všechno to byla voda, neboj, všechno to odejde s porodem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí