Poradna duly
Jana Čurdová
@Romilda teda
moooc gratuluju!!! Hlavne, ze je malicky v poradku a Tobe preju, at se das po cisari brzy do kupy. Uzivejte
![]()
@sukynecka01 to jsme dvě, jdu na 9.30 nemohla jsem ani spát
@sukynecka01 @alexa37 Pak holky písněte jak jste dopadly ![]()
Já byla v noci snad každou hodinu vzhůru jak jsem měla pořád tvrdé břicho a kdykoliv jsem se přetáčela z boku na bok tak jsem dostala pěkné křeče z břicha až do třísel
Ale jinak se zatím nic víc neděje. Teď mám 3 dny do termínu a pořád si přemítám, jestli bude malá termínová nebo jestli ještě pojedu v to pondělí do porodky na kontrolu den po TP.
![]()
@alexa37 @Blackyyy tak ja dopadla okamala. ⛲⛲⛲⛲⛲⛲ mala. Ma. Prutoky vse oka ozvy kopala vsechno… Se mi ulevilo ted mam byt aktivni rikala at nemusi vyvolavat porod a uz muzu rodit rikala dalsi tyden 38+ tak ze uz můžu začít haha. Jswm rada ze me videl jiny doktor ne jen muj a jestw doktorka ma 3kg mala plus minus uvidime no me by to stacilo ta vaha haha
@Blackyyy @sukynecka01 tak mám naplánovaný císař na 5.12.,malý má odhadem 3,60
@sukynecka01 Tak vidíš, dopadlo to super
Jsem zvědavá, kdy nakonec porodíš ![]()
@alexa37 Tak to budeš mít broučka brzo u sebe
A aspoň jsi trošku otevřená
Já mám za tři dny termín a kde nic tu nic. V pondělí mám jít do porodky, to budu den po TP, tak na kontrolu a pak by mě nechali max. 10 dní přenášet takže do 8. prosince, což se teda fakt doufám nestane.. a malá ještě o víkendu teď vykoukne.. ![]()
HOLKY co na krece v rukou
, je hruza prsty a dlane sotva zatnu pest. A jak pisu a mam zvednute ruce rak mam uplne mravenceni
Vidim ze mam větší prsty na nohou i rukou
magnosol uz nemuzu
@sukynecka01 Taky to tak mám.. mám oteklé nohy ale i právě ruce a prsty, vidím to na pohled že je mám větší a taky podle prstýnků. A když chci dlaně zatnout, tak to tlačí jak jsou oteklý
Tady už bohužel fakt nezbývá nic jiného než porodit no.. chce to ještě vydržet, ale je to hrůza. Já mám skoro 20 kg nahoře, ale řekla bych že snad půlka z toho je voda ![]()
@Blackyyy já měla u první nahoře 26 kg, mozna i víc, pak už jsem se raději nevazila, po porodu jsem se odůvodnila a měla jsem min než před otěhotněním, u druhé 11 kg a taky vše šlo dolů, ted mám nahoře zatím 8 kg a jsem oteklá a ještě oteklá budu, na to kolik vypijí zas kdo ví jak nečurám.
Prstýnky jsem dávno sundala, tušila jsem císař a nevím jak bych je sundavala dnes když už před 2 měsíci byl problém je sundat a od té doby se mi otoky pěkně zvětšili.
Tak já dneska na ultrazvuku..holky odhad 2.2kg a 2.3kg..zítra začínám 36tt a max 15.12.pujdou ven..zatím to vypadá na CS..pac jedna je KP..tak uvidime
Jinak se na mne byli podivat 3doktori, že mám male břicho ![]()
Noo porodit pujdu tomu naproti radila dr v nemocnici. Tak dneska dam svarak hoodne skořice. Tepla vana v te sem nebyla od zacatku tehu bala jsem se uz ale muzu. A sex ten byl zakázán az předevčírem povolen pokud nejsem PANNA hahah za tu dobu. Dneska se do toho pustim kazdy den sex a uvidime. Nejsem otevrena jen mekky cipek a mala tlaci dolu mozna sex pomůže ale zaroven se bojim po takové dkbe. Protoze fakt citim neco hooodne dole a nevim zda mi to bude příjemné
@Romilda Jéé, chvilku jsem tu nebyla a koukám, další miminko. Moc blahopřeji k chlapečkovi.
Je krásný. Jak to teď vypadá na lůžkovém?
@Blackyyy Já jsem přibrala 11,5 kg, z toho 7 jsem nechala v porodnici. Teď mi zbývá ještě 3,5 kg. Na konci těhotenství jsem byla taky oteklá, ruce mi mravenčely a nemohla jsem z toho spát. Všechno to byla voda, neboj, všechno to odejde s porodem. ![]()