Poradna duly
Jana Čurdová
@alexa37 Gratuluji k chlapečkovi, ať se vám daří, v plné síle a plném zdraví. ![]()
@alexa37 Rodila jsi sekcí že? A při plné narkóze nebo částečné? Jak se cítíš?
@Berousik No ani moc ne. Rozjíždí se mi zánět v prsu, dneska teploty a zimnice, levé prso bolí jak čert, ale snad jsem to podchytila v začátku. Zatím zkouším babske rady, jako tvaroh, nahřívání a pořád kojim.
Paralen jsem si zatím nevzala a doufám, že nebudou potreba ani ATB.
Nejvíc mě štve, že si za to můžu sama
Furt se mi zdálo, že mám málo mléka, tak jsem odsavala co to šlo a pila čaje a nápoje pro kojící matky. Tak se ze mě sice stala pojizdna mlekarna, jenže Milda to nestačil vypít, navíc mu to, chudackovi teklo do pusinky silným proudem, tak se pořád zakuckaval a blil jak Amina. Mléka už mám namrazeneho dost, celodenní odsávání po troškach před kojenim mě štve ![]()
Ale tak chybama se člověk učí. A to sem si myslela, že při třetím mimi už tohle budu mít zmaknute ![]()
@alexa37 Je to kus chlapa, teda
A vypadá tak spokojeně..,,u maminky je prostě nejlíp
![]()
@alexa37 Takže císař nebo ne? Moooc gratuluji
krásné míry a přejeme moc a moc zdravíčka ![]()
Tak my uz jsme taky na svete
nakonec akutni cisar pro nepostupujici porod. Vic bych napsala az budeme doma, ale vic uz tohle nechci zazit.. mala se teda narodila 5.12. Ve 22:37 a mela 3480g a 50cm ![]()
@Blackyyy gratuluji
Jinak já v pondělí nastupují na CS..do te doby mám ležet, abych se přej nerozrodila dříve.
@Blackyyy gratuluji,tak nakonec máme děti v jeden den a obě císařem
@Kajkaa85 @alexa37 děkuji
ano máme stejný den a císaře
jak to zvládáš? Me zkoušeli posadit a mazec teda, zítra už budu muset fungovat tak uvidíme
@Blackyyy Tak ses konečně taky dočkala…
Blahopřeji k Emmičce a přeji všechno nej nej do života. ![]()
Tvůj porod se asi nesl v podobném duchu jako můj. Po šestnácti hodinách nepostupujiciho porodu zakončeno akutně sekcí. Detaily radši vynechám. Užila sis určitě svoje…Hlavně že to dobře dopadlo a máš už svoji malou princeznu u sebe ![]()