Poradna duly
Jana Čurdová
@alexa37 @Blackyyy
Moc gratuluji k mrňouskům
Ať jste brzy doma ![]()
Já jsem dnes 40+2, ve čtvrtek a v neděli jdu na kontrolní natáčky a 13.12. dostanu termín k nástupu na vyvolání. Jsem zvědavá jestli se prcek umoudří nebo se nechá přemlouvat ![]()
@Blackyyy Tééééda velká gratulace
ta má nádherné míry
a rodila jsi v těch Ivančicích? Tak se drž a brzy napiš víc ![]()
@alexa37 a jak to po císaři zvládáte holky?
@Romilda jaj zanet
tvaroh je super, ten by mohl pomoct. A zkus mene pit, to ma velky vliv na tvorbu mlika. Ja jak jsem prestala, tak jsem mela nekolik dni zimnice, tvaroh mi hodne pomohl a tesna podprsenka. Preju, at je dobre a mlika akorat pro prcka ![]()
@Blackyyy
to jsi tam byla dele jak 24 hodin? Kocko ty sis musela uzit
![]()
Tak hlavni, ze jste v poradku a mate to za sebou. Malicka je krasna, moc gratuluju.
Trochu te utesim, ja prvni porod taky masakr. 26 hodin od prvnich bolesti, ty jo velky bolesti jsem mela poslednich cca 8 hodin po minute, strasny to bylo. Uz me taky chteli vzit cisarem, kdyz se to rozjelo a ja jsem ji porodila nakonec prirozene. Dlouho jsem mela husinu, jen jsem si na porod vzpomnela, da se rict, ze az trauma. No jedinacka jsme nechteli, takze jsme do druheho sli. Cekala jsem zase peklo a jak vis, muj porod Adelky byl krasny, rychly a proste super. Vymazlo mi to trauma z prvniho a ted uz vzpominam pekne. Ale po tom prvnim porodu jsem byla fakt v prdeli, ja jsem si chvilema myslela, ze tam normalne umru. Vysilena, hotova, neotevrena…vyhlidka na konec nebyla…strasny. Takze chapu, jak ti je, ale neves hlavu, priste to muze byt uplne o necem jinem
![]()
@Berousik já bych jí zatím o žádném příště nepsala, dobře vím co za trauma jsem si zažila v prvním porodu a jestli mě lidi dokázali něčím deptat, tak tím, jak mi všichni vysvětlovali, že příííště to může být úplně jiné a lepší. Z toho mi vždy bylo opravdu na zvracení a do breku, noční můry pak, no hrůza… Vím, že to myslíš dobře, ale na to má času habaděj a teď se musí srovnat s tím, že má na světě krásnou holčičku a na porod se snažit nemyslet ![]()
@Blackyyy ber to tak, že bude už jen a jen líp ![]()
@Petty4 tak s dovolenim bych si rozhodla sama, komu co napisu. Blacky na me pusobi jako rozumna holka, ktera se nehrouti ze vseho, co ji kdo rekne. Naopak si z toho vybere to prinosne ![]()
@Blackyyy celkem to jde, davali mi sice cosi na bolest, ale zase jsem po tom byla ospalá, tu první noc jsem se pro modlila, v 10 sem dostala injekci od bolesti a usnula o půl noci me vzbudila bolest a tak jsem počítala minuty než bude 5 ráno, ale dnešní noc už byla v pohodě a to jsem mela už jen prášek od bolesti s tím, že kdyby bylo potřeba tak si řeknu o injekci.
Pěkně sem se vyspala a mám tělo bez těch dryáků tak se cítím dobře.
Jen jsem strašně hladová, v Olomouci mi dělali císař v 5 večer s ráno jsem dostala normálně snídani a v Přerově císař v 8 a dostala jsem včera jen polévku na oběd a polevku už teda s vekou na večeři tak se těším na snídani.
@Blackyyy jeee super krasnaaa pipina
Konecne a skoro jak moje Emma 3490 a 50 cm
@sukynecka01 píše:
@Blackyyy jeee super krasnaaa pipina
Konecne a skoro jak moje Emma 3490 a 50 cm
Tyjo ta ma dobry haro
![]()
@Berousik bohužel tohle moc není o tom kdo jak je rozumný, jelikož rozumná je určitě!! Ale když člověk zažije velký stres, není moc příjemná myšlenka na to, že by se měl zase opakovat, protože bohužel člověku v hlavě takhle brzy po stresu naskočí spíš ten hrozný zážitek než nějaká idylka a malou nemá na světě ani týden, tak na další plány na děti má asi i čas
ted co jsem pochopila bude ráda, když se dá dokupy sama a zžije s malou, jako každý po porodu. Nemyslela jsem to, zle taky jen zkušenost a taky jsme jen naosala svůj názor ![]()
Holky ahoj drzim vsem. Palce kdo jeste nema mimi a kdo ma zlatíčka uz u sebe tak at delaji radost. ![]()
Emmu ted trapi brisko večer horory kraval ale vcera jsem poridla eapumizan a laktobacily a trubicku a dnesni noc bez breku kéž by vydrželo. Poprve od porodu jsem spala, 4-5 hodin ![]()
Musime byt u okna jeste mame zloutenku ![]()
Ahojky, tak nas dnes budou poustet domu teprve, cisare jsem mela v pondeli. Ja se citim celkem fajnove, jizvu samozrejme citim jeste kdyz treba se otacim na bok nebo zvedam z postele ale neni to tak strasne.
mala.. no jak to rict, nevim jestli to je tim porodem a tak, ale zazivam nejake baby blues takze jsem z ni ve stresu a nesva a to prenasim samozrejme na ni, takze kdyz jsou navstevy a tak super, ale jak je se mnou tak krome kojeni je neklidna, sije sebou, place a nezamhouri cely den a noc oka. Na posledni noc na dnesek si ji nechali sestry kdyz videli, jak jsem hotova. Tak mi dali neco na uklidneni abych se vyspala. V deset nas pusti tak se tesim hrozne domu, na pritele, sve prostredi, pomoc a tak. Jak jsem tu sama mezi ctyrma stenama a jeste s ni a nejde mi to, tak mi hrabe. Pak mi prijde ze jsem zla a krkavci matka kdyz se mnou nemuze vydrzet
takze snad bude doma lepe. U me je to asi i o tom, ze ja jsem takova krehci byla vzdycky, stresar a tak a po tom traumatu z porodu.. navic jak ji ze me vytahli a ja o tom ani nevedela a donesli mi pak proste nejaky dite, tak ta neuveritelna laska na prvni pohled nebyla.. tak si ten vztah teprve k ni buduji. Ale hlavne ze je zdrava a krasne propiva.