Poradna duly
Jana Čurdová
@Blackyyy gratulujíííííí, to jsou skvělé a krásné zprávy
taky jsme měla první holčičku a nááádhera
hned bych brala druhou ![]()
A jméno máte namyšlené?
@Blackyyy
To je dobře, že je vše v pořádku
Holčičky jsou tak roztomiloučké
Já jdu zítra na kontrolu, už se nemůžu dočkat ![]()
Holky moc moc vám všem děkuji
Tohle byl měsíc naprostého strachu, takže jsem ráda za happy end a že vše dobře dopadlo
Jinak co se týče jména, máme je s přítelem vybrané snad od té doby co jsme zjistili, že jsem těhotná - malá bude Emma, jinak už si to ani nedovedu představit ![]()
@wittis Děkuji
přijde mi takové jemné a něžné, zamilovala jsem se ![]()
@Blackyyy tím, že čekám dvojčata, tak jsem Emu měla jako druhé jméno, první je Ela. Ale nakonec to bude kluk a holka, takže Emu nevyužijeme:-)
Holky dotaz na všechny ![]()
Kolika z vás tvrdne břicho? Jestli někomu ano, tak od kolikátého tt, kolikrát za den? A berete na to něco?
Díky ![]()
@Petty4 Mě břicho tvrdne, hlavně teda večer, třeba když si jdu lehnout nebo se občas probudím v noci či už ráno a to pak čůrám po kapkách
občas se mi to ale děje i přes den ale ne moc a ne často, spíš jen když někde dlouho lítám (třeba po obchoďáku)
beru na to teď pár dní Magnosolv, napsala mi ho moje gynekoložka. Je to na rozpuštění do vody a chutná to jak citron
zrovna teď to pocucávám, piju to vždy takhle k večeru cca hodinu před tím než jdu spát. Zatím to podle mě celkem funguje ![]()
@Petty4 Jo a od kolikátého týdne
teď jsem v 19tém, tak bych řekla tak od 16-17 týdne ![]()
tak jsem byla dnes na velkem UTZ ve 21.tt a miminko je uplne v poradku
krasne odpovida tydnu i dokonce dnu, srdicko v poradku, proste super. A je to uplne jasna holcicka a bude se jmenovat Adélka ![]()
@Berousik hrozne moooooc gratulujiii ke zdrave holcicce
mam sestru Adelku… moc krasne jmeno
uzasne zpravy ![]()
@Berousik Moc moc gratuluji k holčičce a skvělým výsledkům.
Já jdu na UTZ ve 20. týdnu až 18. července a to už jsem teď 19tý týden, no bohužel v Brně v Prenatalu je stále šíleně plno ![]()
@Berousik taky přidávám svou gratulaci, já si dnes konečně vzpomněla a zavolala do fakultky a jdeme 25.7. tak jsem zvědavá jestli nám potvrdí toho kluka.
@Berousik Také gratulace. Já si musím počkat na 11.7. Strašně se to vleče…
@Berousik Také gratulace. Já si musím počkat na 11.7. Strašně se to vleče…