TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
6.7.16 11:48

@sukynecka01 Ahojky, co se týče triple testů, já z nich měla děsnou hrůzu, protože co jsem si o nich načetla že.. ale nakonec dopadly s výbornými výsledky, tak se neboj, není to vždy taková hrůza ;)
Já když jdu ke své doktorce do poradny každý měsíc, tak většinou taky jen mrkne na srdíčko, příp. jak se dítě hýbe a to je vše, taky to trvá tak minutku dvě, ale ono je to možná tím, že jsem teď do toho 2O. týdne lítala na různých UTZ v jiných pracovištích, tak nechtěla malou moc zlobit, jak říkala. :D
A na ultrazvuk ti držím palečky, mě čeká druhotrimestriální screening až 18. 7. :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.7.16 12:27

@Veronika_Praha
Já mám TP 4.12. a na UTZ velký jdu až 26.7. - neřeším to, věřím, že je vše v pořádku :kytka: dříve nebyl u nás volný termín.
A gratuluji ke skvělému nákupu, sama jsem ráda, když pořídím něco levně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.7.16 12:30

@Blackyyy
U prvního těhotenství vše v pořádku, teď snáším vše hůř. Bez nevolností stále nejsem, občas se ještě vrátí a to teplo je strašné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.16 19:06

@wittis Tak já mám ultrazvuk úspěsně za sebou:-). Tak jsem ráda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.7.16 19:48
@Veronika_Praha píše:
@wittis Tak já mám ultrazvuk úspěsně za sebou:-). Tak jsem ráda:-)

Super zprava!! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.7.16 20:57

@Veronika_Praha tak to moooooc gratuluji!!! Mě čeká v pátek, ale teda už bych ho ráda měla za sebou a znala výsledek… jdu tam s Mamkou, aby mi hlídala malou, takže babinec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.16 21:41

@Berousik @Petty4 Holky díky moc. Také ti budu držet palce. Ve čtvrtek jdu ke svému gynekologovi, tak prohlédne (prověří) zbytek věcí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
12.7.16 12:00

@Veronika_Praha já jsem u své dr byla v pátek a objednala mě až za měsíc, tak to beru jako dobrou zprávu, že je vše o. k. :andel: tento pátek jdu na ten velký ultrazvuk, tak zase prcka uvidím :D Ale už se docela vrtí, včera skoro celé odpoledne :D

Jak jste na tom s pohybama vy všichni ostatní?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 17:23

No nejdřív jsem je pořád chtěla, že nic necítím a někdy když teď cítím ty přemety, či co se tam děje:-), tak to zas tak upřímně nemusím:-) Jen nepoznám, jaký dvojče to dělá:-). Ale zatím to není nic strašného, to teprve přijde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.7.16 12:02

@Petty4 Já pohyby měla tak v tom 19. týdnu nejsilnější, to jsem dostávala několikrát denně pěkné kopance. Pak vyváděla hodinu v noci, kdy silně kopala a pak dva dny nic, takže to jsem letěla na pohotovost :? No a od té doby žádné kopance, akorát občas cítím jak se tam mele a protahuje ale to moc často není, takže jsem z toho smutná protože se mi stýská :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.7.16 12:50

@Blackyyy tak se asi otocila nozkama k pateri. Ja ji mam taky tak otocenou, pohyby moc necitim. Ona je celkove klidnejsi, pohodarka jako ta prvni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.7.16 13:54

@Berousik Asi je to možný. Asi ten den jak vyváděla se prostě tak namáhavě otáčela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.16 15:21

Tak mě také začalo ponásledovat tuhnutí břicha. Dokonce jsem se vypravila i do nemocnice, aby to zkontrolovali. Vše je ale v pořádku. Jen se s tím asi budu muset naučit žít, magnesisium mi zatím tolik nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.7.16 08:43

Ahoj holky, mám termín porodu 26.11. takze jsem v 21 týdnu ;)
Podle všeho čekáme chlapečka a doma máme již velkou dvouletou ségru :)
Těhotenství snáším lépe než to první, nemám moc čas nad tím přemýšlet :mrgreen:
Jinak nevolnost u kluka byla delší, až do 16 týdne :? Docela brzy mi začalo i tvrdnout břicho, takže zobu magne B6 forte. Dnes jdu na velký ultrazvuk zaměřený více na znaky DS a srdeční vady, protože nám u NT i u tripplu vyšla vyšší free beta hcgv :roll: tak mám strach…
Jinak pohyby jsou teď celý den až se mi prevaluje břicho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.7.16 08:51

@Veronika_Praha to tuhnuti bricha je fakt casty. Co mam kamosky, tak taky tuhly :lol: presne jak pises, naucit se s tim zit :)
@Hanesi preju, at to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital