Poradna duly
Jana Čurdová
@sukynecka01 Ahojky, co se týče triple testů, já z nich měla děsnou hrůzu, protože co jsem si o nich načetla že.. ale nakonec dopadly s výbornými výsledky, tak se neboj, není to vždy taková hrůza ![]()
Já když jdu ke své doktorce do poradny každý měsíc, tak většinou taky jen mrkne na srdíčko, příp. jak se dítě hýbe a to je vše, taky to trvá tak minutku dvě, ale ono je to možná tím, že jsem teď do toho 2O. týdne lítala na různých UTZ v jiných pracovištích, tak nechtěla malou moc zlobit, jak říkala. ![]()
A na ultrazvuk ti držím palečky, mě čeká druhotrimestriální screening až 18. 7.
![]()
@Veronika_Praha
Já mám TP 4.12. a na UTZ velký jdu až 26.7. - neřeším to, věřím, že je vše v pořádku
dříve nebyl u nás volný termín.
A gratuluji ke skvělému nákupu, sama jsem ráda, když pořídím něco levně ![]()
@Blackyyy
U prvního těhotenství vše v pořádku, teď snáším vše hůř. Bez nevolností stále nejsem, občas se ještě vrátí a to teplo je strašné ![]()
@wittis Tak já mám ultrazvuk úspěsně za sebou:-). Tak jsem ráda:-)
@Veronika_Praha píše:
@wittis Tak já mám ultrazvuk úspěsně za sebou:-). Tak jsem ráda:-)
Super zprava!!
![]()
@Veronika_Praha tak to moooooc gratuluji!!! Mě čeká v pátek, ale teda už bych ho ráda měla za sebou a znala výsledek… jdu tam s Mamkou, aby mi hlídala malou, takže babinec ![]()
@Berousik @Petty4 Holky díky moc. Také ti budu držet palce. Ve čtvrtek jdu ke svému gynekologovi, tak prohlédne (prověří) zbytek věcí:-)
@Veronika_Praha já jsem u své dr byla v pátek a objednala mě až za měsíc, tak to beru jako dobrou zprávu, že je vše o. k.
tento pátek jdu na ten velký ultrazvuk, tak zase prcka uvidím
Ale už se docela vrtí, včera skoro celé odpoledne ![]()
Jak jste na tom s pohybama vy všichni ostatní?? ![]()
No nejdřív jsem je pořád chtěla, že nic necítím a někdy když teď cítím ty přemety, či co se tam děje:-), tak to zas tak upřímně nemusím:-) Jen nepoznám, jaký dvojče to dělá:-). Ale zatím to není nic strašného, to teprve přijde:-)
@Petty4 Já pohyby měla tak v tom 19. týdnu nejsilnější, to jsem dostávala několikrát denně pěkné kopance. Pak vyváděla hodinu v noci, kdy silně kopala a pak dva dny nic, takže to jsem letěla na pohotovost
No a od té doby žádné kopance, akorát občas cítím jak se tam mele a protahuje ale to moc často není, takže jsem z toho smutná protože se mi stýská ![]()
@Blackyyy tak se asi otocila nozkama k pateri. Ja ji mam taky tak otocenou, pohyby moc necitim. Ona je celkove klidnejsi, pohodarka jako ta prvni ![]()
@Berousik Asi je to možný. Asi ten den jak vyváděla se prostě tak namáhavě otáčela ![]()
Tak mě také začalo ponásledovat tuhnutí břicha. Dokonce jsem se vypravila i do nemocnice, aby to zkontrolovali. Vše je ale v pořádku. Jen se s tím asi budu muset naučit žít, magnesisium mi zatím tolik nepomáhá.
Ahoj holky, mám termín porodu 26.11. takze jsem v 21 týdnu ![]()
Podle všeho čekáme chlapečka a doma máme již velkou dvouletou ségru ![]()
Těhotenství snáším lépe než to první, nemám moc čas nad tím přemýšlet ![]()
Jinak nevolnost u kluka byla delší, až do 16 týdne
Docela brzy mi začalo i tvrdnout břicho, takže zobu magne B6 forte. Dnes jdu na velký ultrazvuk zaměřený více na znaky DS a srdeční vady, protože nám u NT i u tripplu vyšla vyšší free beta hcgv
tak mám strach…
Jinak pohyby jsou teď celý den až se mi prevaluje břicho ![]()
@Veronika_Praha to tuhnuti bricha je fakt casty. Co mam kamosky, tak taky tuhly
presne jak pises, naucit se s tim zit ![]()
@Hanesi preju, at to dobre dopadne ![]()