Poradna duly
Jana Čurdová
@Blackyyy a vážně Ti to pomáhá, že břicho už netvrdne? V prvním těhu mi to dr doporučila taky a vůbec to nepomohlo a tvrdnutí se dost rozjelo
takže tentokrát jsem si hned nasadila prášky v docela vysoké dávce, aby se břicho „zamagneziovalo“ a nerozjelo se mi to. Změnila jsem dr. a ta mě za postup pochválila a doporučila tak pokračovat, tak uvidím… ale mám pocit, že mi tvrdne méně
více určitě ne, tak snad se to minimálně udrží. Ale v prvním těhu se vše začalo zhoršovat od 21tt takže s obavami čekám na ten a ten je až za 14 dní…
@Berousik moooc gratuluji ke skvělým zprávám
já budu mít vyšetření až za 14dní, kéž by taky dobře dopadlo a snad se dozvím už i to pohlaví ![]()
Kamarádka má taky Adélku, letos jí budou 2 roky ![]()
Díky holky všem za gratulace a přeju, ať jsou u vás taky výsledky v pořádku ![]()
Tady se teda opravdu diskutuje
Ahoj, jsem tu nová, termín 26.listopad 2016
zítra 20 tt
@Azeretka_Avatnas no já za to nemůžu, že nikdo nic pořádného nenapíše
já tu mám příspěvků hodně ![]()
@Azeretka_Avatnas jen teda nechápu jak můžeš mít termín porodu později než já a být ve vyšším tt ![]()
To nevím
zítra máme 20 tt, dnes mám 19+6 tt. Vše mi sedí podle doktora, těhotenské průkazky i podle internetu ![]()
Ahoj všem, je tady ještě někdo kdo kromě mě a Petty ještě čeká na druhý screening?:-)
Já, druhý screening budu mít teď ve čtvrtek, 7.7. a zároveň i 3D ultrazvuk a doktor nám slíbil, že nám řekne konečně pohlaví.
Dneska se mi s jednou maminkou dvojčat podařilo domluvit nakup dvou postýlek + madrace + polštářky + peřinky + povlčení (vždy dvakrát) celkem za 1200 Kč. Tak mám radost:-). Pro ty dvojčátka schánět je přeci náročnější:-)
@Azeretka_Avatnas jako ono je to více méně jedno, ale jestli máš TP 26.11. tak si dnes 19+1 a zítra 19+2 a né 20tt
http://www.maminkov.cz/…-kalkulacka/
ale více méně je to fakt jedno, já jen, že mě to zarazilo ![]()
@Veronika_Praha gratuluji k těm věcičkám, to je vážně perfektní
my za tu cenu neměli ani jednu postýlku
takže jsi moc šikovnáááá ![]()
Ja take cekam na druhy screening..
akorat jsem se jeste neobjednala..takze po svatcich budu vedet kdy ![]()
@Veronika_Praha tak to jsi sehnala uplne suprove
take se snazime sehnat postylky
aspon kocarek uz mame…
@Misa969 No my jdeme 11.7., už aby to bylo za náma:-). ale na druhou stranu jsem vlastně na tom velkém screeningu byla 3× již v mezičase (kvůli sledování dvojčat), takže to by si snad už něčeho všimli. Manžel vždy chodil se mnou, u dvojčat to bylo tak na 40-50 minut, tak to měl jako kino:-)