Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
tak já jsem začínala na 52kg… měřím 172cm..byla jsem opravdu hodně hubená. Zatím jsem přibrala 8kg…22tt s dvojčátkama..
@Veronika_Praha @Misa969 tak to jsou moc pěkné přírustky váhy při dvojčátkách holky ![]()
@Hanesi joo zatim to je fajn
uvidime kolik bude kg nahore na konec ![]()
@wittis tak to moc gratuluji ke krásným mírám
Pohlaví víš?
@Hanesi Já zatííííím nemám nahoře nic a byla bych ráda, kdyby to tak zůstalo
jelikož v prvním těhu jsem nabrala 8kg a ještě neshodila, takže zásobu prcek má a může z ní brát dle libosti
díky malé mám docela pohyb, dnes jsme byly s koňma a malou a psama hodinu a půl v lese a tak něco pácháme každý den ![]()
@Veronika_Praha jééé už jsi 23tt to to letí
to jsi tu asi nejdál co?
@Petty4 Nevím, možná jo:-). Za týden jdu na „cukrovku“ fuj:-)
Ahojj tak jaa z 62kg zhubla az. A 58kg pal 60kg az do zacatku 7 mesice ted mam 62-63 jak kdy. Takze zacinam na vaze sve a uz to jde nahoru. Zitra ve tri me ceka velky utz a zacinam 21tt
@Veronika_Praha jako ten nápoj extra dobrej není, ale já ho vypila v pohodě a to jsem docela náročná
@sukynecka01 tak dej vědět, jak jsi dopadla
těšíme se na samé dobré zprávy ![]()
@Hanesi
Běh je pro mě noční můrou
Nejvíc mě štve, že když vyjdu z domu, že pěšky nemám žádný okruh a musela bych vždy nejdřív někam autem… a to už se mi nechce, takže všechny moje snahy ztroskotají ![]()
@Veronika_Praha @Misa969
Máte krásné přírustky ![]()
Tak já taky začala teď 23. týden
Akorát od té doby, jak mi řekli že mám tu vcestnou placentu první stupeň, nějak se bojím sexu a to mi to doktoři ani nezakázali nebo tak
nějak se nemůžu uvolnit a pořád myslím jestli je vše ok ![]()
Tak mám za sebou genetiku, kluk potvrzen a je vše v pořádku.
Moc se nechtěl fotit, ale cosi se povedlo.
@alexa37 Super fotka, moc mu to sluší
a gratuluji k super výsledkům ![]()
@Blackyyy já dne taky začínám 23 týden a taky mám tu vcestnou placentu
akorát já ji mám už u vnitřní branky, takže o stupeň hůře
Já teda sex ani náhodou, strach by mi to nedovolil, to raději ten půlrok ještě vydržím, odpírám si ale i jakékoliv uspokojení, protože mi dost tvrdne bříško a po tom je to vždy o hodně horší a to je u vcestné placenty komplikace… takže raději opravdu odpočívám a dodržuji doporučení lékařů
Hlavně vydržet co nejdéle 2v1 ![]()