Poradna duly
Jana Čurdová
@Petty4 U nás je u gynekologa malý dětský kouteK:-). Ale chápu několik hodin, to bude fuška. ![]()
@Hanesi Já už také peru:-). Naštěstí jsem vše dostala od segry (má holčičku). Tak ted bych potřebovala něco pro toho kluka:-)
Co monitory dechu? Už máte vyřešené. Sestra ho má nový, takže bych ho dostala po ní BabysenseII. Ale musím vyzkoumat, jestli to je dobrý pro dvojčata, zda jde rozdělit. Jak máte pořešeno u vás? Jinak také koukám na stránky první postýlka a přemýšlím si to na první měsíc půjčit. To bude frmol a tohle by mohlo trošku pomoci. Jinak mám pevnou postýlku v ložnici. Také přemýšlím, zda je dát nejdřív do jedné a pak do dvou?
@Veronika_Praha my monitor máme a používám u malé do dnes O:) ale snímá dost citlivě i když malá na něm neleží, takže kdyby jsi měla dvojčátka v jedné postýlce, tak je bude asi jeden monitor snímat obě, ale třeba je to už pro dvojčátka nějak řešené ![]()
Jinak s tím praním a nakupováním jste holky fakt drsný, já jsem 23tt a ještě nic neřeším, to jsem tu asi jediná
když já toho mám tolik, že večer padnu vyčerpáním
ale příští týden se po něčem asi podívám ![]()
@Hanesi jinak já krom kočárku a sedačky, budu malému kupovat asi skoro vše ![]()
Dnes jsem byla u dr a na tu glukozu mě nakonec neposlala
prý dřív se to taky nedělalo a že jsem ji měla hodně nízkou v krvi, takže pravděpodobnost není
tak snad to bude o. k.
Jinak čípek a vše drží jak má, což je úžasný rozdíl proti minulému těhu, tak mám radost ![]()
Jak jste na tom všichni ostatní? Zatím vše v pořádku?
@Petty4 : Mě taky neposlali - negativní anamnéza v rodině, věk 27, výsledky dobré.. moč mi dělají pořád.. Já už cítím, že se bobeš pronese a nemůžu si čupnout normálně. Jediné, co teď bojuju je únava a tenhle týden zácpa.. takže fakt druhý trimestr je super!
Ahoj holky, zdravím vás. U mě vše dobrý, děti rostou - kluk mám přes 700 g, holka 680 g:-). Test na cukrovku mám za sebou, snad bude dobrý, bylo mi špatně, krev místo třikrát, odebírali 10 x. No hruza. Ale jinak je mi fajn a všechno standardní:-)
Já také nic moc neřeším, naštěstí mám postýlky a nějaké oblečení (po sestře). Ted jsem přes internet koupila kočárek za 14 dní pro něj pojedeme, je to uplně se vším, tak už nebudu muset řešit sedačky, fusaky apod. Je to po jedněch dvojčatech, vypadalo to hodně zachovale:-)
@Veronika_Praha Krásné váhy dětí
A jaký kočárek kupujete, jestli se smím zeptat? ![]()
Já jdu na OGTT snad příští týden, ale ještě uvidím, jestli od dcerky nechytnu nemoc Ruce-nohy-ústa
Mám z toho trochu depku, aby to neublížilo miminku, ale teď už s tím stejně nic neudělám. Chytla to od jinéh dítěte, u kterého se nevědělo že nemoc má, až to měl rozlezlé všude ![]()
Koupila jsem easy walker. On zas takový výběr pro dvojčata není. Paní mi dá i starý kočářek na chalupu, oblečení apod. Takže jsem spokojená:-)
@Veronika_Praha ahoj
to jsou uz hezke vahy…jen tak dal, at se drobeckum dari
a super kup kocarku…vse v jednom
ja jdu na kontrolu a na OGTT az za dva tydny… tak jsem zvedava kolik budou kluci vazit a snad preziju ten hnusny roztok
![]()
@Marki007 tak to jsem ráda, že nejsem sama s tou glukozou
mám to skoro stejně - 28let, v prvním těhu o. k., v moči o. k. a v rodině ji taky nemáme
Jaký jsi tt? Jako čupět nějak moc nezkouším, ale jinak se mi hýbe zatím až kupodivu dobře, takže to si nestěžuji ![]()
@Veronika_Praha no teda gratuluji!! To už máš takové macíčky, nebo jsi tak daleko? Jsou fakt krásní a zvlášť na dvojčátka, ta bývají menší.
@Hanesi jejda co to je za nemoc? To jsem slyšela, ale neznám teda vůbec - naštěstí ![]()
@Veronika_Praha tak já začátek
ale míry prcka nevím, to mi dr neříká, naposledy na velkém ultrazvuku a to je už víc jak 14 dní zpět