TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
15.8.16 12:56

@Blackyyy jj mě čípek kontroluje vždy a píše i do průkazky, to tam určitě máš taky, jen ti to asi neříká, když je to o. k. ;) Vždy mě vyšetří „ručně“ i přeměří ultrazvukem.
Ale první těhu jsem měla rizikové a druhé možná jen víc hlídá, to zase těžko říct… ale CS se píše do průkazky myslím všem, aspoň co vím od známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.8.16 12:58

@Hanesi Taky mám nízko placentu, tak možná proto mě moc nechce vyšetřovat :think: ještě uvidíme, příští týden mám poradnu tak se prostě zeptám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.8.16 13:17

@Blackyyy jj, ono se při placenta previa vyšetření spodem vůbec nemá dělat! Já o ní vím od minulé poradny, takže teď už je taky více opatrná a přes zrcátka vůbec nekouká. Za zeptání každopádně nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.8.16 10:16

@Misa969 Tak jak to dopadlo, už jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.8.16 10:24

Ahoj holky, tak já byla v pondělí na tom glukózovém testu, teď jsem 26 týden. Jak to popsat.. :D Bylo to hrozný ale zároveň ne tak moc, jak jsem čekala :D Ta voda s cukrem v hrnečku byla teda fakt nechutná, snažila jsem se to pít co nejrychleji, ale ke konci už jsem měla co dělat, abych to nehodila zpátky už jsem ani polykat nemohla jak to bylo sladký :poblion: :lol: Jíst jsem nic nemohla, ale sestřička mi dovolila, že můžu pít vodu a můžu jí vypít kolik chci, tak jsem za ty 2 hodiny vypila asi litr ale i tak jsem se nemohla zbavit té pachuti :D aspoň voda trochu zahnala hlad který byl fakt obrovský :oops: Po těch dvou hodinách jsem šla ještě pro moč, znovu mi vzala krev a bylo to. Včera mě psala moje doktorka výsledky, prý vše v normě, až na to, že mi zjistili anémii takže dnes si jdu k ní pro recept na tabletky železa :think: je to dost běžná záležitost prý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.8.16 12:28

@Blackyyy jj ta anemie je častá a nic vážného, aspoň co vím ;)

Jen se divím, že všichni tu glukozu tak prožívají, já jsem prostě vypila a bylo, dle mě to není tak strašný, aby to stálo za takové dramatizování :D a s dcerou doma se kolikrát nestihnu najíst i víc hodin, takže ani za tím nevidím takové drama :D Až provorodičky zažijí první porod, glukoza bude už jen vtipný detail :D dle mě teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
17.8.16 13:09
@Petty4 píše:
@Blackyyy jj ta anemie je častá a nic vážného, aspoň co vím ;)Jen se divím, že všichni tu glukozu tak prožívají, já jsem prostě vypila a bylo, dle mě to není tak strašný, aby to stálo za takové dramatizování :D a s dcerou doma se kolikrát nestihnu najíst i víc hodin, takže ani za tím nevidím takové drama :D Až provorodičky zažijí první porod, glukoza bude už jen vtipný detail :D dle mě teda…

Holka ty mě mluvíš s duše, ani ne porod, ale ty poslední dny před porodem a ty první dny po porodu, ja mám za sebou přirozený porod a jeden císař a porod byl pro mě vysvobození, jsem malá a mám malou břišní dutinu, tak jsem pokaždé vypadala jak na dvojčata jak mi to šlo všechno ven a ten poslední měsíc jsem trpěla jak kůň, že jsem se na porod přímo těšila a to i po prvé když jsem nevěděla co mě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.8.16 13:44

@Petty4 @alexa37 Holky vy zase moc dramatizujete to co jsem napsala :lol: já to zase tak moc neprožívala, jak to možná vyznělo. Glukózu jsem měla vypitou asi během minuty, jen ke konci už mě to prostě přišlo hnusnější než když jsem to pít začla ;) co se týče jídla tak já ráno mám hrozný hlad když vstanu, jsem zvyklá od jakživa hned ráno a hodně snídat, takže pro mě od 6ti co jsem vstala do 11ti bez jídla prostě těžké bylo :lol: porod nebudu komentovat, každá jednou rodila poprvé a nevěděla do čeho jde takže to bych nerozebírala ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 14:18
@Blackyyy píše:
@Petty4 @alexa37 Holky vy zase moc dramatizujete to co jsem napsala :lol: já to zase tak moc neprožívala, jak to možná vyznělo. Glukózu jsem měla vypitou asi během minuty, jen ke konci už mě to prostě přišlo hnusnější než když jsem to pít začla ;) co se týče jídla tak já ráno mám hrozný hlad když vstanu, jsem zvyklá od jakživa hned ráno a hodně snídat, takže pro mě od 6ti co jsem vstala do 11ti bez jídla prostě těžké bylo :lol: porod nebudu komentovat, každá jednou rodila poprvé a nevěděla do čeho jde takže to bych nerozebírala ;) :palec:

No tak já tedy přidám i svůj příběh. Na glukoze jsem zkolabovala, museli mě křísit, tři hodiny jsem tam ležela na lehátku, krev mi brali na 10×! Prostě žily se zatáhly a nešlo jí odebrat. Takže zas taková sranda to nebyla:-). Jinak je mi fajn, nemám vůbec žádné problémy. Ale ten den bylo dusno, já měla nízký tlak… a bylo vymalováno:-(. Ale jasně, porod, to je jiné kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.8.16 14:39

@alexa37 já právě taky měla takový bolesti měsíc před porodem a při něm, že za pití glukozy každý den bych to vyměnila hned :D

@Blackyyy ale je dobře, že žiješ zdravě a ráno snídáš ;) to je dobrý i pro mimi, já to kolikrát do oběda vůbec nestihnu :andel:

@Veronika_Praha já mám teda taky nízký tlak, byla jsem na rizikovým a tu glukozu jsem zvládla levou zadní, ale je fakt, že u každého je to jiné ;) hlavně aby celé těhu dopadlo dobře a porod jsme tak nějak v rámci možností dobře zvládly :)

A co bříška holky, jak vám rostou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
17.8.16 16:50

@Petty4 včera nás pustili domůů… ležení a klid se vyplatil… čípek se opět hezky prodloužil.. tak mě pustili domů, samozřejmě klidový režim i doma, ale je to přece jen příjemnější být ve své posteli :) budu už jezdit na kontroly jen do nemocnice, aby si mě pohlídali rovnou tam :)
Bříško roste hooodně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.8.16 18:25

Já sem dám fotku mého bříška, byla jsem se teď v sobotu fotit, tak aby jste viděli jak začínám 7. měsíc :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
17.8.16 19:58

@Blackyyy pěkné fotečky, já nějaké focení nestíhám, nestihla jsem to kdyz jsem čekala Elišku a teď s Eliškou už vůbec ne, navíc toho mám pořád nějak moc, chodim při mateřské sem tam do práce, ale už budu končit, teď mě čeká výměna vchodových dveří a na narozeniny jsem chtěla nový koberec a sedačku, tak se při tom bude malovat obývák a jak se to dodělá, tak budu muset začít chystat pro Pepíčka výbavu, teď mám velkou v lázních až asi do 13.zaří tak jsem na vše sama, manzel pořád v práci, jsou dovolený a nějak už mi dává prcek zabrat, jsem zvědavá jak bude velký, ale tak mě tlacili holky mesic před porodem, rano je to dobré, ale jak postupně zaplňují střeva tak to je katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.8.16 20:54

@Misa969 no to jsou úžasné zprávy, moc a moc gratuluji!! ;) to ležení už tě asi čeká až do konce, nebo minimálně do nějakého 35tt, ale vyplatí se to :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.8.16 21:00

@Blackyyy to jsou krásnýýý fotky :andel: škoda že na to nemám taky čas :( ale bříško máme tak +/- stejný :D

@alexa37 mě teda až tak netlačí, spíš mám to tvrdnutí a ted mě šíleně začínají bolet kyčle a pánev,… no jako už bych brala prosinec ať je malý hezky venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí