TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
1.9.16 13:28

@Petty4 no ja bych taky cekala vetsi kontrolu kdyz jsem min rok pptratila.
Noo uvidime rikal kdyby cokoli tak mam dojit.
Ale tak zari utece pak velly utz a od 31tt uu to pujde rychle porad pocitam a mam naplanovany porod 38tt hahha doufammmmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.9.16 14:01

@sukynecka01 mi ani nemluv, každý den vše přepočítávám, jak kdyby měla být nějaká velká změna :D
ale to jsi potratila nějak na začátku těhu né? To už je dávno zažehnané ;)
Jinak ten 38tt jsem si tak říkala, že by se mi taky líbil :D ale budu ráda za vše po 35tt… malá se narodila 33tt tak to mám jako takového strašáka, aby mé tělo vůbec pochopilo, že se děti nosí dýl… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
1.9.16 14:13

@Petty4 no rikam si kdyby byl cisarak urco bude 38 tt

Hah no ja at vydrzim taky co nejdele protoze sem hlidana na onkologii jelikiz mmam zkeny na čípku druhy prednadorovy stupen. A ted 19 zarii jdu na strery posledni a pak po 6 ti nedeli hned zakrook asi konizace pri nejhorším rikali odstranění delohy. Ale to uz je mi fuk hlavne at donosim malou zdravou s pritelem sme sedm let :) a nase prvni s ex mam 8 leteho synatak staci dve deti zdrave krasne :)
Jinak ano min rok byla revize prptze nebylo srdicko a nic nerostlo prázdný vak v 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.16 14:59

@Petty4 Já už mám malou hlavičkou dole už měsíc, takže asi od nějakého 25. týdne a od té doby se nepřetočila a vypadá to že už ani neotočí a zůstane hlavou dolů :-) Nožičkama mě vždycky rejdí na žebrech, hlavně to ráda dělá v noci, občas mě to i budí jak mě tam ryje, to je taky moc super :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.16 15:03

@Petty4 Jinak teď čtu, že malá se ty narodila v 33 týdnu.. páni a jak jste to zvládly holky? Co malá, kolik vážila a byla v inkubátoru? :think: Mě právě ta moje prďola děsí, je hlavičkou dolů a je nizounko, plus ty bolesti bříška.. tak doufám, že ještě vydržíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.9.16 16:21

@sukynecka01 dvě děti jsou dle mě krása a v této době bohatě stačí, taky budu ráda, když donosím, vše dobře dopadne a dál až tak neřeším ;)
Jinak v tom 8tt to je něco úplně jiného, to si myslím můžeš být ted klidná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.9.16 16:33

@Blackyyy náš malej je taky už měsíc hlavičkou dolů ;)
Ten 33tt už není, tak „hrozný“, jako takhle byly jsme necelý 4 týdny v porodnici, byla v inkubátoru, ale dýchala sama, naučila se krásně sát. Když máš jedno dítko, tak se to zvládnout dá, vlastně jsme bydlely tam. Malá byla naštěstí zdravá, ted mě nejvíce děsí, pochopitelně aby byl malý taky zdravý + nechci být měsíc v porodnici bez malé, že…takže v tom hlavně je to psychicky těžší :(
Tak musíme věřit, ž vydržíme ve zdraví do termínu nebo aspoň do toho 38tt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
6.9.16 12:11

@Blackyyy tak co chata, pomohla? Už dobrý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 12:16

@sukynecka01 Držím palce, ať vše dopadne:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 12:17

@Blackyyy @Petty4 Mě už taky pěkně dole občas tlačí, ale čípek mám 4 cm, ale na ultrazvuku už je pak jeho hlavička:-). Druhý dvojče je už také hlavičkou dolu, tak uvidím, jak se to vyvine.

Držím všem palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 12:18

Jo holky jak spíte? Na zádech? Na boku mi to vůbec nejde, to dvojčata kopou z obou stran (jak z prava, tak z leva). To se jim fakt asi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
6.9.16 12:35

@Veronika_Praha čípek 4 u dvojčat - krása ;) jaký jsi tt?? Asi blbej dotaz, ale můžeš dvojičky rodit normálně, když vše tak krásně klape?

Co se spánku týče ani mi nemluv, jako sice čekám jen jedno, ale lehnu na pravý bok a kope tam, lehnu na levý a kope tam :D lehnu na záda a tvrdé břicho, takže asi tak :D ale tohle vše ráda vydržím, když bude malý v pořádku a porodím v termínu :andel: nebo aspoň nejdříve ten 36tt za to bych dala skoro vše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.9.16 13:01

@Petty4 Ahojky, tak my tam nakonec byli od čtvrtka až do pondělí, jak se nám tam líbilo, takže jsem ráda, že jsem jela :lol: sice teda co se týče spánku nic moc, ale to i doma, akorát doma ta postel o něco lepší no :P odreagovala jsem se a přišla trošku na jiné myšlenky. Akorát jsem tam malinko prochladla, chodím častěji na malou a mám trošku silnější výtok, tak musím zítra na gyndu, jinak mi je celkem dobře :D teď jsem ve 29 týdnu. Co u tebe nového.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.9.16 13:03

@Veronika_Praha Ležím na boku, mám těhotenský polštář, ale že by se mi leželo nějak extra pohodlně, to teda ne :lol: i tak mě něco tlačí, dlouho nevydržím na jedné straně. A pak ještě vždy ten polštář vzít, obracet ho, naaranžovat se.. :lol: Taky se v noci budím snad po dvou hodinách, jak kdy. Přijde mi, že spíš v noci nespím než spím :roll: a lepší už to nebude :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 13:19

@Petty4 V pátek začínám 30 týden, to uteklo:-). No s porodem uvidíme, už se mi dvojčata v břiše „promíchali“ 3×. Ted mají dobrou polohu. No uvidíme, trošku se přirozenýho porodu bojím, aby to někdo nezvrtal, přeci jen to druhý musí ven do max. 20 minut. První je kluk, druhá je holka, ta je trošku menší, tak aby to zvládla, musí projít i těma stahy, kterými se dostane ven ten kluk:-). Na druhou stranu chci kojit, takže pak je přirozený porod ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí