Poradna duly
Jana Čurdová
@Petty4 tak test se nekonal, protože jsem měla 5,16 a dělají to max u 5,09 tak musím zítra znova, tak jsem nebyla ani u doktorka, doktora nechám už na úterý jak mám jít
@alexa37 5,16 čeho? Tě teda budou honit
Já jdu k dr až za 3 týdny… tak mě vyděsila a objednala za měsíc - nechápu…
@Petty4 nějaká ta hodnota, na štěstí mám hlídání, pokud to bude zítra na prd tak už po třetí nejdu
@Hanesi tak už mám taky vitamíny
Chytré miminko se to jmenuje, tak snad malýmu k něčemu budou
a hlavně nebude spěchat na svět, když bude mít v bříšku vitamínky ![]()
@alexa37 mě dr řekla, že nemusím… že to v rodině nemáme a poprvé v pohodě, tak snad to bude a je v pohodě
@alexa37 Tak držím pěsti, aby to zítra bylo méně a cukrovka se ti neprokázala… je to otrava ![]()
@Hanesi nacpu se boruvkama a citronem, to prej snižuje cukr, jen mám takovou chuť na něco sladkého, kdybych ho mohla tak ji mít nebudu
@Petty4 já ted beru: https://www.benu.cz/…t-tbl-100-10?… (mamavit) + železo + mg:-)
@Veronika_Praha tak to bych mohla zkusit zase další měsíc, ať má malý od každýho něco ![]()
Holky potřebuji radu.
Když se zapotím venku na procházce a příjdu domů, mám dost mokré kalhotky… myslíte že může odtékat plodová voda? Stává se mi to už asi měsíc a mezi tím jsem byla u dr jen jsem se zapomněla zeptat a nevím zda množství plodovky kontroluje…
@Petty4 Já mám mokré kalhotky pořád i když se zrovna nezpotím
Jednak to je kvůli výtoku který mám opravdu silný a jednak celkově je tak nějak vše vlhčí dole
takže mám taky věčně mokré kalhotky, měním je většinou i 2× denně. Myslím, že kdyby ti odtékala plodová voda, bylo by to asi víc průběžně, nejen v tom případě, který uvádíš a možná i větší množství.. ale pro klid je lepší se asi zeptat doktorky ![]()
@Blackyyy s tím, že je to dole celkově vlhčí máš pravdu… výtok mi ted dr přeléčovala, ale i tak mě tohle děsí
no já se fakt těším na ten listopad čím dál víc
Moc ti děkuji, snad to vážně nic nebude