TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
8.9.16 12:57

@Veronika_Praha @Blackyyy Holky, tak dle plánu dnes volala doktorce a prý je to normální, ani mě tam nehnala pro jistotu na kontrolu na to, že mám rizikový…
Tak snad se ve zdraví a relativně v pohodě a hlavně 2v1 dočkám toho listopadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
8.9.16 13:10

Tak mám úspěšně test na cukrovku za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
8.9.16 13:12

@alexa37 tak ještě že tak, gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
8.9.16 13:20

@Petty4 po třetí bych už nešla, ale prej třetí termín nedávají. Jinak to bylo náročné, Eliska večer zlobila, nechtěla spát, delala brajgl do půl 12 a já nemohla ráno rozlepit oči, v úterý se vrátila starší dcera z lázní, tak cosi zkoušela, no pro klid jsem ji musela dát spát k nám do postele, jinak by asi nespal nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
8.9.16 13:31

@alexa37 jj to znám, naše malá taky umí baboucet a to je pak pro mě ráno za trest, nejsem schopná se hodinu probrat… jako na to se opravdu se dvěma netěším :D už to vidím, když bude spát jedno tak nebude spát druhý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
8.9.16 13:37

@Petty4 taky se toho hrozím, u nás mají jedni prcky 15 měsíců od sebe a malinká co má 3 měsíce se budí 3 za noc a Víťa 15× a vstává kolem 4 ráno, tak jsem zvědavá co bude u nás, tak jsou jen dvě možnosti, bud to bude horší, že bude žárlit, nebo lepší, že vycítí že musí být hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
8.9.16 13:55

@Petty4 @alexa37 To je dobře holky že je vše ok. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
9.9.16 05:22

@Petty4 ahoj taky jsem dole porad mokra ale od zacatku tehi nosim intimnky bez toho uu bych nebylaa :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.9.16 10:26

@sukynecka01 asi další „příjemná“ záležitost se kterou do porodu nic neuděláme… no myslím, že mi dvě děti budou bohatě stačit :D asi vážně nejsem ta těhule co si tento stav dokáže užívat, buď mám z něčeho strach, nebo se vůbec nevyspím :D
Jak se vůbec daří? Kolikátý jsi tt? A kdy jdeš na ten velký ultrazvuk, nebo víš jak je prcek velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
10.9.16 08:18

@Petty4 no ja taky dalsi nechci haha
Pprad stresuji jak me neco boli nebo tvrdne břicho ze rodim a to je pritom druhe haha
Ale u prvniho jsem prisla taktak malem sm porodila v autobuse hahah
Noo jdu 5.10 budu zacinat 31tt jinak miry a vahu nevim naposled vaha 20+0 306 gramu
19.9, :jedu na onkologii posledni stery at se zjisti jal je na tom cipek protoze mam 3prednadorovy stav mela by byt po sestinedeli konizace cipku
Tedy pokud se nezhorsil stav to by se resilo aso driv rikal prave mi pak rekne co a jak zatim nevim nic.
Tak budu mit pravděpodobně dve sestinedelky
Co tyy co cekas vubec ja holka Ema,:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
10.9.16 08:25

@sukynecka01 jn o tvrdnutí mi ani nemluv… ted dole v podbříšku takový pnutí a když mě někde víc píchne tak taky obavy že rodim - jsem z toho na palici :D
S tím čípkem to měla známá taky, vím že kvůli zákroku nemohla myslím 2 dny kojit, tak se na to zeptej, ať jste když tak připravení. Ale jinak to bylo prý v pohodě.
Tak to gratuluji k holčičce ;) My tentokrát chlapečka, tak jsem zvědavá, snad si dá na čas a vydržíme 2v1 do toho listopadu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.9.16 10:40

Tak já dnes holky zase trochu špiním :( a to mám klidový režim, který se opravdu snažím dodržovat :roll: Tak ležím a jsem ráda, že mám alespoň PC a wi-fi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
10.9.16 12:32

@Hanesi jejda, to je stále nějaké trápení :( a pojedeš raději na kontrolu?
Mě zase stále tvrdne břicho a ta stydká kost taky bolí… tak doufám, že prostě jen bolí a tvrdne, ale že vše zvládneme do termínu :andel: ale Tobě už i píchly ty kortikoidy na plícičky, že? Tak to se naštěstí není až tak čeho bát. Mě je v prvním těhu taky píchli a malá se narodila dřív a dýchala hezky sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.9.16 13:02

@Petty4 Jj, injekci už máme za sebou, ale ještě alespoň měsíc ať tam vydrží ;)
Je to naprd, mám pořád hrozný strach :(
Na pohotovost pojedu kdyby se to rozjelo, ale snad to nebude nutné :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
10.9.16 13:11

@Hanesi v jake si tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek