Poradna duly
Jana Čurdová
@Misa969 Jinak jsem si na první tři měsíce objednala půjčení postýlky - stránky první postýlka, bude to pro dvojčáta nejvíce praktické. Pro dvojčatka mi dali i slevu. Stejně tak si i monitory dechu budu půjčovat.
@Veronika_Praha utika to silene rychle
je super, ze nemas zadne potize, jen tak dal
postylky jsem sehnala za 500kc obe dve..jen jsem na ne dala novy lak a vypadaji dobre
monitory dechu jsme sehnali po dvojcatkach za 1800kc dohromady..takze skoro zadarmo… nejdrazsi budou asi plinky ![]()
@Misa969 píše:
@Veronika_Praha utika to silene rychleje super, ze nemas zadne potize, jen tak dal
postylky jsem sehnala za 500kc obe dve..jen jsem na ne dala novy lak a vypadaji dobre
monitory dechu jsme sehnali po dvojcatkach za 1800kc dohromady..takze skoro zadarmo… nejdrazsi budou asi plinky
Jojo, přesně tak. Já měla postýlky také z bazaru, i s povlečením + peřinkama. Ze začátku beru ty mobilní, na první tři měsíce. Ty druhé jsou už větší a nedá se s nima manipulovat:-)
@Misa969 píše:
@Veronika_Praha utika to silene rychleje super, ze nemas zadne potize, jen tak dal
monitory dechu jsme sehnali po dvojcatkach za 1800kc dohromady..takze skoro zadarmo… nejdrazsi budou asi plinky
Jednorázová investice byl kočárek, také mám z bazaru, koupili jsme easy walker, kompletně se vším i korbičkami do auta.
@Veronika_Praha ja si dala na postylky kolecka, abych mohla manipulovat s tema vetsima… s polvecenim i perinkama? tak zo jsi sehnala dobre
snad si poradim i s tema vetsima postylkama..kazdopadne zapujceni tech mensich je dobry napad
kocarek a autosedacky jsme kupovali take z bazarku… nejvetsi investice…
@Misa969 Už mi chybí jen chůvičky, z větších investic, zbytek objednám přes internet. Takže příští týden budu připravená snad už více méně:-)
Holky, dotaz na druhorodičky:-), jak je to po císaři, také potřebujete porodnické vložky a jednorázové kalhotky? Že následně odejdou dolem i nějaké očistky apod? Teď jsem o tom přemýšlela, jestli mám kupovat:-)
@Veronika_Praha chuvicky take jeste nemam…akorat premyslim zda ma cenu je porizovat. Bydlime v byte, sice ve velkem, ale deti bych plakat urcite slysela… slysim i miminka sousedu
tak se stale rozmyslim
az na nejake drobnosti.. jako nejaky kolotoc nad postylku…uz mame vsechno.. snad ![]()
@Misa969 píše:
@Veronika_Praha chuvicky take jeste nemam…akorat premyslim zda ma cenu je porizovat. Bydlime v byte, sice ve velkem, ale deti bych plakat urcite slysela… slysim i miminka sousedutak se stale rozmyslim
az na nejake drobnosti.. jako nejaky kolotoc nad postylku…uz mame vsechno.. snad
Já někde četla, že je to zbytečně ruší, že je nejlepší dát do postýlka a zhasnout:-) Tak to asi ze začátku tak zkusím a uvidím. U dvojčat je důležitá disciplína, takže ruchy eliminovat.
Příspěvek upraven 14.09.16 v 18:32
@Veronika_Praha obojí budeš potřebovat,6 nedělí nemine ani po císaři, je to stejné jako po porodu jen to bolí jinde
@Misa969 To je dobře že prohlídka dopadla v pořádku!
![]()
@Veronika_Praha To už jdeš do porodnice ve 32. týdnu? Mě bude doktorka posílat až tak od 36. týdne
Jinak s těma plenama souhlasím a jaké jsi kupovala? ![]()
@Blackyyy Tím, že čekám dvojčata, tak se mě doktor chce zbavit dříve:-). Plínky - Zatím pampers. Ale pak budu brát plínky přes sestru od jedné paní, jsou z Polska. Vyrábějí se v ČR pro polský trh a jsou o 1/4 levnější a jsou stejné jako pampers. Dost lidí si je také bere, co jsem četla. Jen nevím, jak se jménují.
@Veronika_Praha Myslíš asi Dada plenky.. taky jsem si je objednávala, po přečtení skvělých recenzí
mám dva balíky a jsem zvědavá, ale určitě budeme spokojení. Já je kupovala tady na internetu ![]()