TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.9.16 17:37

@Misa969 Jinak jsem si na první tři měsíce objednala půjčení postýlky - stránky první postýlka, bude to pro dvojčáta nejvíce praktické. Pro dvojčatka mi dali i slevu. Stejně tak si i monitory dechu budu půjčovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.9.16 17:53

@Veronika_Praha utika to silene rychle :) je super, ze nemas zadne potize, jen tak dal :) postylky jsem sehnala za 500kc obe dve..jen jsem na ne dala novy lak a vypadaji dobre :) monitory dechu jsme sehnali po dvojcatkach za 1800kc dohromady..takze skoro zadarmo… nejdrazsi budou asi plinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 18:01
@Misa969 píše:
@Veronika_Praha utika to silene rychle :) je super, ze nemas zadne potize, jen tak dal :) postylky jsem sehnala za 500kc obe dve..jen jsem na ne dala novy lak a vypadaji dobre :) monitory dechu jsme sehnali po dvojcatkach za 1800kc dohromady..takze skoro zadarmo… nejdrazsi budou asi plinky :D

Jojo, přesně tak. Já měla postýlky také z bazaru, i s povlečením + peřinkama. Ze začátku beru ty mobilní, na první tři měsíce. Ty druhé jsou už větší a nedá se s nima manipulovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 18:02
@Misa969 píše:
@Veronika_Praha utika to silene rychle :) je super, ze nemas zadne potize, jen tak dal :) postylky jsem sehnala za 500kc obe dve..jen jsem na ne dala novy lak a vypadaji dobre :) monitory dechu jsme sehnali po dvojcatkach za 1800kc dohromady..takze skoro zadarmo… nejdrazsi budou asi plinky :D

Jednorázová investice byl kočárek, také mám z bazaru, koupili jsme easy walker, kompletně se vším i korbičkami do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.9.16 18:14

@Veronika_Praha ja si dala na postylky kolecka, abych mohla manipulovat s tema vetsima… s polvecenim i perinkama? tak zo jsi sehnala dobre :) snad si poradim i s tema vetsima postylkama..kazdopadne zapujceni tech mensich je dobry napad :) kocarek a autosedacky jsme kupovali take z bazarku… nejvetsi investice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 18:21

@Misa969 Už mi chybí jen chůvičky, z větších investic, zbytek objednám přes internet. Takže příští týden budu připravená snad už více méně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 18:23

Holky, dotaz na druhorodičky:-), jak je to po císaři, také potřebujete porodnické vložky a jednorázové kalhotky? Že následně odejdou dolem i nějaké očistky apod? Teď jsem o tom přemýšlela, jestli mám kupovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.9.16 18:25

@Veronika_Praha chuvicky take jeste nemam…akorat premyslim zda ma cenu je porizovat. Bydlime v byte, sice ve velkem, ale deti bych plakat urcite slysela… slysim i miminka sousedu :D tak se stale rozmyslim :) az na nejake drobnosti.. jako nejaky kolotoc nad postylku…uz mame vsechno.. snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 18:32
@Misa969 píše:
@Veronika_Praha chuvicky take jeste nemam…akorat premyslim zda ma cenu je porizovat. Bydlime v byte, sice ve velkem, ale deti bych plakat urcite slysela… slysim i miminka sousedu :D tak se stale rozmyslim :) az na nejake drobnosti.. jako nejaky kolotoc nad postylku…uz mame vsechno.. snad :)

Já někde četla, že je to zbytečně ruší, že je nejlepší dát do postýlka a zhasnout:-) Tak to asi ze začátku tak zkusím a uvidím. U dvojčat je důležitá disciplína, takže ruchy eliminovat.

Příspěvek upraven 14.09.16 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
14.9.16 18:32

@Veronika_Praha obojí budeš potřebovat,6 nedělí nemine ani po císaři, je to stejné jako po porodu jen to bolí jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 18:33

@alexa37 díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.9.16 19:02

@Misa969 To je dobře že prohlídka dopadla v pořádku! :kytka: :hug:
@Veronika_Praha To už jdeš do porodnice ve 32. týdnu? Mě bude doktorka posílat až tak od 36. týdne :think: Jinak s těma plenama souhlasím a jaké jsi kupovala? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 19:12

@Blackyyy Tím, že čekám dvojčata, tak se mě doktor chce zbavit dříve:-). Plínky - Zatím pampers. Ale pak budu brát plínky přes sestru od jedné paní, jsou z Polska. Vyrábějí se v ČR pro polský trh a jsou o 1/4 levnější a jsou stejné jako pampers. Dost lidí si je také bere, co jsem četla. Jen nevím, jak se jménují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.9.16 19:21

@Veronika_Praha Myslíš asi Dada plenky.. taky jsem si je objednávala, po přečtení skvělých recenzí :palec: mám dva balíky a jsem zvědavá, ale určitě budeme spokojení. Já je kupovala tady na internetu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 19:24

@Blackyyy Jo, myslím, že je to ono:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat